nasıl yani pesmi ediyonkızlar merhaba az önce arkiaşımla konuştum ve ben mezuniyetimi istiyorumm hihoyyyt hihoyyyt
çünküm daha fazla zayıflarsam yüzüm kalmıyor v
resim eklicem birazdan bakıveriinn nasıl olmuşum
kismecikler yok güzeell :1closedeyes:
mutlu bşr haber vermiştim ama 2. mezununuzu verceksiniz kıssllaaar
ya niye mezun veriyoruz bak ben mezun olmamak için neler yiyorum sırf takımdan ayrılmayayım diye kesin kararını ver ondan sonra
bu arada ben bal kaymak ve et ızgara yedim burda çok meşhur biryer var misafirlerimiz geldi onlarla gitemk zorunda kaldım oranında bal kaymağı meşhurmuş yedim yani normalde yemem ama çok güzeldi akşam yemek yemeyecem söz veriyorum ay ama olsa şuan yine yine yine yerdim çok güzeldi napayım
ya niye mezun veriyoruz bak ben mezun olmamak için neler yiyorum sırf takımdan ayrılmayayım diye kesin kararını ver ondan sonra
bu arada ben bal kaymak ve et ızgara yedim burda çok meşhur biryer var misafirlerimiz geldi onlarla gitemk zorunda kaldım oranında bal kaymağı meşhurmuş yedim yani normalde yemem ama çok güzeldi akşam yemek yemeyecem söz veriyorum ay ama olsa şuan yine yine yine yerdim çok güzeldi napayım
nasıl yani pesmi ediyon
bence bugün canın sıkkın şimdi kafanı topla yarın devam et yinee hani killo vermen lazım dı ne olduda mezun olmaya karar verdinn 3 kilo fazlan mı vardı da verdin mezun oldunn anlamadım valalhi CADIARZU
meliscim uzun bi yolculuk ne güzel..
sanırım yoğun geçecek ama değişiklik ii gelir umarım
oltu kebabı yersin artık bizim için de :)
canım umarım dediğin gibi olurda bu cumaya kadar 56 rakamları görüp onnlarla vedalaşmaya hazırlanırım bu haftaki hedifim yani cumaya kadar 55,9 görmek vermem gereken 1,3 gram var ama kararlıyım bu hafta çok sıkıcam kendimi bakalımmm
vee nereusun sayesinde sirkeli suya başladım
ve bugünnnnn 700 gr gitmiş
inanın çok mutluyum şu 70 altını görmek beni mutlu ediyo ama daha hiç 68 i görmedim
bu hafta buna zorlayacağım
Annedir yüreği fazla dayanamaz.. Herkes bıksa benden annem bana doymaz.. Öper besler beni, unutur kalbinde.. Annem burda olsun bana bişey olmaz.. Hergün bakar bana kusurumu görmez.. Günler gece olsa o ışığı sönmez.. Ellerim büyüdü avuçlarında.. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz... NİL KARAİBRAHİMGİL
anne olacaklara ve annelere
ama annem olsun bana yettrrrrrrrrrr benim annem birmelek diyorum kızımda bana anne sen kanatsız bir meleksin diyor hergün
annelik çok güzel bir duyguymuş onu anlıyor insan çocuğu büyüdükçe neyse ben neyedim
kimsecikler kalmamış yaaa,yürüyüşe çıkmaktan vazgeçtim bugünlük hava yağacağa benziyo çünkü birde sol ayağım ağrıyo:1no2:akşama yiyeceklerim hafif,inş. bu hafta da kilo verebilirim regl döneminde versende belli olmuyo ama inş. veririm düğünlere üç hafta kaldı çünkü en azından bir beş kilo versem acaip mutlu olcam,hızlı kilo vemenin sırrını aroıyorum kızlar yardımm:1rolleyes:
herkes istediği kiloda olur ama biraaz sabır gerekiyor işte
günaydın arkadaşlar bakıp çıkmıştım bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor gelmezsem küsmeyin bu arada melis nerelerde haberi olan varmı yarın gidecekti ama dünde sesi çıkmadı
günaydınlar hem memlekette hemde diyette olmak çok zormuş ya
afiyet olsun canım..
ben de eve geldim açlıktan ölüyorum..bir de baktım komşum kısır yapmış getirmiş.şimdi yogurtla kısır yiyorumm..acılı acılı süpper valla.. ama çok yemicemm sözzz
kızlar merhaba az önce arkiaşımla konuştum ve ben mezuniyetimi istiyorumm hihoyyyt hihoyyyt
çünküm daha fazla zayıflarsam yüzüm kalmıyor v
resim eklicem birazdan bakıveriinn nasıl olmuşum
slm kızlar en geldim ama yine kimse yok yaaaaaÇok üzgünüm çoook ama regl olmama rağmen zayıflamışım yarım kilo civarında 67,5 olmuşumalkisalkisalkis çok ama çok sevindim
kaç saattir kimse bakmamış ne var ne yok diye,hiç yakıştıramadım nerde takım ruhu kızlar yaaa senağlama
nereus nereye gidiyor ben anlamadım anlayan varsa bi anlatsın
bi de foto görelim
oylamaya sunalım??
melis kız erzuruma gidiyon haa ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh güzel memeleketimmm çok özledim 1 ay sonra bende g,tcem inşallah canım bizim oranın en meşhur şeyi çağ kebabı ve kadayıf dolmasıdır ayrıca çok lezzetlidirler sakın yemeden gelme benim yerimede ye içi gezz olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?