Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim hem kahvaltı hem öğle yemeği yedim (
sanırım birazcık kaçırdım
söz yürüyüş yaparak telafi edeceğim

kılzar öğlen sadece yumurta büyüklüğünde bi tavuk yedim (göğüs) okadarr şimdide erik yiycemmm akşamıda hafif atlatabilirim umarımm.artık tartı lütfen 56 lı rakamları göstersin yaaa ne olur yaaaaaaaaasenağlama

kızlar merhaba az önce arkiaşımla konuştum ve ben mezuniyetimi istiyorumm hihoyyyt hihoyyyt
çünküm daha fazla zayıflarsam yüzüm kalmıyor v
resim eklicem birazdan bakıveriinn nasıl olmuşum

kismecikler yok güzeell :1closedeyes:
mutlu bşr haber vermiştim ama 2. mezununuzu verceksiniz kıssllaaar

ya niye mezun veriyoruz bak ben mezun olmamak için neler yiyorum sırf takımdan ayrılmayayım diye kesin kararını ver ondan sonra
bu arada ben bal kaymak ve et ızgara yedim burda çok meşhur biryer var misafirlerimiz geldi onlarla gitemk zorunda kaldım oranında bal kaymağı meşhurmuş yedim yani normalde yemem ama çok güzeldi akşam yemek yemeyecem söz veriyorum ay ama olsa şuan yine yine yine yerdim çok güzeldi napayım

kızlar merhaba az önce arkiaşımla konuştum ve ben mezuniyetimi istiyorumm hihoyyyt hihoyyyt
nasıl yani pesmi ediyon
kismecikler yok güzeell :1closedeyes:
mutlu bşr haber vermiştim ama 2. mezununuzu verceksiniz kıssllaaar

bence bugün canın sıkkın şimdi kafanı topla yarın devam et yinee hani killo vermen lazım dı ne olduda mezun olmaya karar verdinn 3 kilo fazlan mı vardı da verdin mezun oldunn anlamadım valalhi CADIARZU

olsun canım arada mola vermek lazım akşam yemezsi:teselli:n olur biter dengelemiş olursun merak etme

canlarımm birazdan resim eklicem demek istediğimi ozaman alicaksınız
ben zaten basenlerimdeki fazlalıkdan kurtulmak için takıma girmiştim
hepiniz çok sevdim o ayrı
ama şöyle bişey var ben kilo verdikçe dengesiz bir şekilde verdim
ve genel olarak yüzümden verdiim

slm kızlar en geldim ama yine kimse yok yaaaaaÇok üzgünüm çoook ama regl olmama rağmen zayıflamışım yarım kilo civarında 67,5 olmuşumalkisalkisalkis çok ama çok sevindim sabah tartıya çıkınca,hep söz veriyorum tartılmıycam diye ama her sabah gözüm tartıda oluyo,ama bugünden sonra t5artılmıycam hafta bir hatta adet dönemim bitince tartılcama.sbugün neler yedim bi bakalım;sabah çok az börek ama çok azdı birde dometes salatalık,öğlende kahvaltılık olarak yedim domates salatalık ve bikaç zeytin kepek ekmeğiyle,akşamda üç kaşık haşlanmış makarna ve iki kaşık semiz yemeği yedim bugünü bitirdim,kurstan dönerkende yürüdüm eve geç geldiğim için yürüyüşe çıkmadım ama yinede bugün yürümüş oldum kurstan çarşıyaa.s

bu arada birazdan da yeşil çayımı içerim,yatmadan önce de şişgocuğumun sölediği ballı sirkeli su,bunuda yapıcam inş.,peki ben bu suyu hazırlasam ve hergün buzdolabında muhafaza etsem olur mu ki?CADIARZU

canım hasan zahire mi gittin yoksa hancılara mı???
ayyy benim içinde yeseydinnnnnn

nereus nereye gidiyor ben anlamadım anlayan varsa bi anlatsın
bi de foto görelim
oylamaya sunalım??

meliscim uzun bi yolculuk ne güzel..
sanırım yoğun geçecek ama değişiklik ii gelir umarım
oltu kebabı yersin artık bizim için de :)

evet canım 10 güncük, iyi gelecek bana da çok yoruldum bu sene. Canım neler yemek isteiyor ama çok yemem umarım :)

sen azimlisin canım verirsin aman ben dönene kadar mezun olma bekle beni tamammı şekercim.

vee nereusun sayesinde sirkeli suya başladım
ve bugünnnnn 700 gr gitmiş
inanın çok mutluyum şu 70 altını görmek beni mutlu ediyo ama daha hiç 68 i görmedim
bu hafta buna zorlayacağım

tebrik ederim canım, ben de yapacağım şu suyu dönüşte.

bayılıyorum bu şarkıya gözlerim doluyor hep, kızım olduktan sonra pek bi sulugöz oldum.

ama annem olsun bana yettrrrrrrrrrr benim annem birmelek diyorum kızımda bana anne sen kanatsız bir meleksin diyor hergün
annelik çok güzel bir duyguymuş onu anlıyor insan çocuğu büyüdükçe neyse ben neyedim

canım ne güzel kızının senin kıymetini bilmesi, inşallah hep böyle olur, inşallah bizimkiler de öyle olur.

reglin bittikten sonra birden gidecekler göreceksin canım.

herkes istediği kiloda olur ama biraaz sabır gerekiyor işte

doğru söze ne denir.

günaydın arkadaşlar bakıp çıkmıştım bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor gelmezsem küsmeyin bu arada melis nerelerde haberi olan varmı yarın gidecekti ama dünde sesi çıkmadı

burda burdaaa :)

günaydınlar hem memlekette hemde diyette olmak çok zormuş ya

öyledir tabi canım ama sen bırakma yine de kafanın bir köşesinde takım olsun.

afiyet olsun canım..
ben de eve geldim açlıktan ölüyorum..bir de baktım komşum kısır yapmış getirmiş.şimdi yogurtla kısır yiyorumm..acılı acılı süpper valla.. ama çok yemicemm sözzz

bayılırım kısıra.

hopp nereye, canım hedefine 9 kio var, kafan da bozuk kaçayım derdindemisin yoksa. Foto da göremedik şimdi sen ben yokken koyarsın ben göremem
canım bekle azıcık yaa mezun olma. İyi düşün.

bal kaymağa bayılırım.

slm kızlar en geldim ama yine kimse yok yaaaaaÇok üzgünüm çoook ama regl olmama rağmen zayıflamışım yarım kilo civarında 67,5 olmuşumalkisalkisalkis çok ama çok sevindim

harika bir haber canım.

kaç saattir kimse bakmamış ne var ne yok diye,hiç yakıştıramadım nerde takım ruhu kızlar yaaa senağlama

:1no2::1no2::1no2: ben de yakıştıramadım gerçekten.

nereus nereye gidiyor ben anlamadım anlayan varsa bi anlatsın
bi de foto görelim
oylamaya sunalım??

aynı fikirdeyim yüzü kalmamış mı basenler gitmş mi anlayalım dimi ama

canım evet bugün gidiyorum inşallah. Canım ben de erzurum doğumluyum 16 yaşıma kadar orada yaşadım bir nevi erzurumlu sayılırım yani. Cağ kebap çok özledim burada da yedim 1-2 ama onların yerini tutmuor. Kadayıd dolması sık yiyorum annem yapar ama yine de yerinde yemek ayrı olacak. Offf kio almadan dönsem bari. Yerim canım merak etme.Senin de az kalmış canım annecine kavuşmana üzülme.

kızlar 2 gündür giremedim gerek kızımın rahatsızlığı, gerek gideceğim için işte arkamda iş bırakmama çabası, gerekse yolculuk hazırlığı valiz falan gecenin bu saatinde sizlere veda etmek için geldim.
10 gün yokum haftaya cumartesi döneceğim inşallah. Gelince diyetime tam gaz kaldığım yerden (umarım geriye gitmem) devam edeceğim. Ben yokken melzeyit ilgilenecek sağolsun. Ama herkes takımımıza sahip çıksın kimse ayrılmaya kalkmasın takımı 2. sayfaya düşürmeyin. Belki p.tesinden sonra ara ara gelebilirim diye düşünüyorum. Kilom 59.3 şu an, yarım kilo gitmiş cumadan beri. Kızım daha iyi doktoruna götürdüm bugün izin çıktı gitmek için.
ışte böyle hepinizi çok seviyorum, öpüyorum ayrı ayrı. Kendinize iyi bakın, diyetlerinizi bozmayın. Benim alacağım kiloları tolere etmek için herkes fazladan 1 kilo versin haftaya tamam mı sırnaşık şey

günaydııın
güle güle git meliscim hayırlıca gel...
iyi çalışmalar diliyorum
kızlaaaar
sınıfta kalmışım
yaa çok üzüldüm (( ühüüüü
bu sabah tartılmadım haftasonunu merak ediyorum

günaydıınnn
kızlar dün resim eklemedim bugün ekliyorummm
var fazlam 9 kilo normal ideal kilomda olmalıyım ama yüzüm çöküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…