Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güle güle git meliscimmm görüşmek üzere canımm :a015:
buhafta bir yere gidemiyoruuz dimekk

canım bende sınıfda kaldıımmm :1closedeyes:
bozma moralinii kuşumm biz geçicezz gelecek ay hemi kuuuşuummm :teselli:

kızlar günaydın melisciğim iyi yolculuklar kızlar melisle konuştuk takıma 1 üye alınacak ama bu sefer ilk önce deneyeceğiz bakalım yeni üyemiz kim olacak bu arada tartı konusunda aynı durumdayız gerçi çaba sarf etmek lazım zayıflamak için oda bu ara bende tık yok şekerler

melisim güle güle git şeker allah yollunu açık etsin

bu arada arkadaşlar arkadaşım diyetisyene başlamış ankarada kadın trt de program yapıyormuş anlattık ları çok ilginç yeşil çay 1 bardaktan fazlası ödem yapıyormuş
elma sirkesi nin fazlası safrataşı yapıyormuş ve kadın devam ettiremeyeceğin şeye başlama başladıysanda aynı şekilde devam et yoksa kilo veremezsin demiş özelliklede spor konusunda eğer haftada 5 gün 1saat se hep öyle yok yarım saatse hep öyle devam edeceksin yoksa olmaz demiş

nereus canım siyah gömlekli halin sanki daha kilolu aynı gün mü çektin bu fotoları...
işin açıkcası ii görünüyorsun ama yinede bizi bırakma...
birazcık basen var ama genel anlamda fiziğin düzgün canım çok hoş görünüyorsun

yok dosbacım 1 ay fark var
siyahı geçen ay çekmiştim
beyazlıları dün çekmiştimm evet bassen gitmiyor onda spor gerek
eringen ve tembel biri olaarakdan yapamıyorum
sürekli ziyaraetçi alıyorsanız gelirim ne demekk delikafadulden

gitme derim ama basen zaten kalıtsal bişey ne kadar zayıflasanda üst bedenine oranla fark edilir gibi geliyor bana ... hem abartacak şekilde değil... inan çok şaşırdım .... ama gitmeee

ne demek zaten gelmelisin... ziyaretçi ol ki en azından kilonu sabitle...
hem bizi de yalnız bırakma

gitme derim ama basen zaten kalıtsal bişey ne kadar zayıflasanda üst bedenine oranla fark edilir gibi geliyor bana ... hem abartacak şekilde değil... inan çok şaşırdım .... ama gitmeee

ne demek zaten gelmelisin... ziyaretçi ol ki en azından kilonu sabitle...
hem bizi de yalnız bırakma

gelirim geliiriiimmm kilo almamaki çin gelirim hergüünn kaydirigubbakcemile3
ama 10 gün daha burdayım kaptan kalemimi kırmadan kaçtı
benneyaptımki

iyi ozaman bende isteyecem melis gelince nevar bende küçük tosuncuk olarak ayrılırım aranızdan hehehehehe

sen küçük tosuncuk hiiiç bi yere gidemezsin :))
biz burdayız çıkar aklından bu fikri
önce zayıflayacağız sonra her şeyin tadına bakma hakkını kazanacağız... veee kilo almadan nasıl yemek yeriz diye öğreneceğiz...çoook işimiz var daha çooookkk

canım harikasın... çok şekersiiinnn...
fıstık gibisin
istersen bırak tabii
ama 2 foto arasında fark var açık renk giymene rağmen diğer foto da çok daha zayıf duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…