kızlar 2 gündür giremedim gerek kızımın rahatsızlığı, gerek gideceğim için işte arkamda iş bırakmama çabası, gerekse yolculuk hazırlığı valiz falan gecenin bu saatinde sizlere veda etmek için geldim.
10 gün yokum haftaya cumartesi döneceğim inşallah. Gelince diyetime tam gaz kaldığım yerden (umarım geriye gitmem) devam edeceğim. Ben yokken melzeyit ilgilenecek sağolsun. Ama herkes takımımıza sahip çıksın kimse ayrılmaya kalkmasın takımı 2. sayfaya düşürmeyin. Belki p.tesinden sonra ara ara gelebilirim diye düşünüyorum. Kilom 59.3 şu an, yarım kilo gitmiş cumadan beri. Kızım daha iyi doktoruna götürdüm bugün izin çıktı gitmek için.
İşte böyle hepinizi çok seviyorum, öpüyorum ayrı ayrı. Kendinize iyi bakın, diyetlerinizi bozmayın. Benim alacağım kiloları tolere etmek için herkes fazladan 1 kilo versin haftaya tamam mı sırnaşık şey
günaydııın
güle güle git meliscim hayırlıca gel...
iyi çalışmalar diliyorum
kızlaaaar
sınıfta kalmışım
yaa çok üzüldüm(( ühüüüü
bu sabah tartılmadım haftasonunu merak ediyorum
ayrılamadım :)
neyse gidiyorum 9.45te taksi gelecek öptüm tekrardan herkesi
aman allahım sen daha nerene zayıflamaya çalışıyosun ya
yeter yani sporuna devam edersn bi sıkıntın kalmaz
nereus canım siyah gömlekli halin sanki daha kilolu aynı gün mü çektin bu fotoları...
işin açıkcası ii görünüyorsun ama yinede bizi bırakma...
birazcık basen var ama genel anlamda fiziğin düzgün canım çok hoş görünüyorsun
gitme derim ama basen zaten kalıtsal bişey ne kadar zayıflasanda üst bedenine oranla fark edilir gibi geliyor bana ... hem abartacak şekilde değil... inan çok şaşırdım .... ama gitmeee
ne demek zaten gelmelisin... ziyaretçi ol ki en azından kilonu sabitle...
hem bizi de yalnız bırakma
gelirim geliiriiimmm kilo almamaki çin gelirim hergüünn kaydirigubbakcemile3
ama 10 gün daha burdayım kaptan kalemimi kırmadan kaçtı benneyaptımki
iyi ozaman bende isteyecem melis gelince nevar bende küçük tosuncuk olarak ayrılırım aranızdan hehehehehe
iyi ozaman bende isteyecem melis gelince nevar bende küçük tosuncuk olarak ayrılırım aranızdan hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?