Hic bilmiyorum ama belki belli bir mesaj sayisi fln istiyordur
Sadece bir tahmin..
Ebru tesekkur ederim
Marketten basim dik bir sekilde ciktim
Ebru menun yine cok guzel, ben de seni lahmacuna karsi durdugun icin rebrik ederimm
Ozlem menun cok guzel aslinda ama keske aksam da yemek yeseydin o zaman gercekten guzel olacakti
Birinci mi olcaz bu hafta yoksa kiz
Bir şey olmaz su merak etme azıcık yemişsin o kadar yürüyüş tabi düzene geç ama kilo almamışsındır..
Kirginligi ustumden atamadim hala cok halsizim psikolojikmanda cok iyi degilim,
ins en kisa zamanda daha toparlanmis donus yapcam
Ay tam da gelmistim
Herkes gitmis
Mesajlari gulcine atoyoruz
Biri kisir yemis yaa
Gonuldu galiba
Ayy nasil severim kisiriii bayilirim
Aksam misafirlige gittik yemekten sonra
Un helvasi getirdiler, cayla cok severim, ben neyi sevmoyorum ki zaten
Ama yemedim hic, meyve de yemedim
Saygilar
Bu arada bu gün birde iki ara bir dere temizlik yaptım yürüyüşün yanında spor sayılır herhalde çünkü eşim motorunu modifiye ediyordu ve benim üst kat için bir 15 basamaklı merdiven var yaklaşık 15 sefer inip çıktım sırf onun istekleri yüzünden :) yeme olayını düzene sokmam lazım. Birde kızlar ben istikrarlı değilim hiç yaa hiç bir şeyin devamını getiremiyorum soğan suyuna başlamıştım bakın o kaldı karataya başlamıştım onuda tam yapmıyorum ne olacak benim halim
Su ugrasmissin 5 mesaj doldurayim diye ama 00:00 dan sonraki mesajlar diger gune geciyor
Neler yapacaksin Melek ben de yapayimm
Yoksa bir yerlerim sisecek
Bir kek yapmışım ki anlatamamm herkes bayıldı ama ben bir yudum bile yapmadım hatta muffin şeklinde yaptım tam 8 adet ki bir tane de kalmadı hiçte yemedim gelen arkadaşlarla uzun zamandır görüşmüyorduk nasıl yani diyip durdular inanamadılar değişime nasıl motiveyim kek değil un helvası getirseler yemezdim herhalde o kadar iltifattan sonra :))))
Sadece açık bir bardak çay içtim. Bu gün şeftalili yeşil çay aldım ondan da içtim bir bardak ve sevdim bu kapalı paket çaylar etkili dimi kızlar??? Bu arada 4 mesaj anca yazdımbir tane daha birşey yazayım aşağıya çıkayım erken yatıp erken kalkma sevdasındayım bakalım becerebilecekmiyim.
Bu arada bu gün birde iki ara bir dere temizlik yaptım yürüyüşün yanında spor sayılır herhalde çünkü eşim motorunu modifiye ediyordu ve benim üst kat için bir 15 basamaklı merdiven var yaklaşık 15 sefer inip çıktım sırf onun istekleri yüzünden :) yeme olayını düzene sokmam lazım. Birde kızlar ben istikrarlı değilim hiç yaa hiç bir şeyin devamını getiremiyorum soğan suyuna başlamıştım bakın o kaldı karataya başlamıştım onuda tam yapmıyorum ne olacak benim halim
Yarından ödünç alsam olmazmı( tüh bu günki yoğunluktan kaçırdım o zaman napalım affediverin beni artık sende benim gibi baykuşlardanmısın canımcım?
Dun tarifini paylastigim ekmegi deniyoru bugun yoguruyor annem simdi
1 saat mayalancak sonra piscek
Ya insallah guzel olur yaaa
Günaydın kızlar. Mutlu sabahlar.
Bütün yemekler için aynı şey mi geçerli ki Ebru?
Yemekten yemeğe değişmiyor mudur ?
Ben de bu hafta eksileri göreceğime inanıyorum daha doğrusu daha fazla kilo alamam heralde diyorum
Ay tam da gelmistim
Herkes gitmis
Mesajlari gulcine atoyoruz
Biri kisir yemis yaa
Gonuldu galiba
Ayy nasil severim kisiriii bayilirim
Aksam misafirlige gittik yemekten sonra
Un helvasi getirdiler, cayla cok severim, ben neyi sevmoyorum ki zaten
Ama yemedim hic, meyve de yemedim
Saygilar
iyi geceler arkadaslar dun hic mesaj yazamadim kusura bakmayin evde degildim doktordaydim sonra da musait olamadim 5 mesaj yazamadim ama menumu yazayim
sabah:
1 bardak ayran
ogle:
taze fasulye tavuk sote
aksam:
tost salata
bugun doktor gunumdu ve 1400 gr yag vermisim cok mutlu oldum :)
simdi de leptin salgilamam lazim iyi geceler
Gunaydiiin herkeseee
Su dun gece bana yazdigini gormemisim kusura bakma
Kitap okuyordum, evet bende de vardir baykusluk
Elif ne guzel 1400 yag. Keske ben de oyle olculsem ya yag su kadar fln diye duzenli
Bugun protein gunum 1 bardak sut ictim
11-12 gibi anca kahvalti bir ara ogun yapip 6 gibi yemegi birakirim ins
Dun cok gec yedik ve cok yedik :)
Günaydın kızlar. Mutlu sabahlar.
Günaydın bu arada kızlar
Betül dünde sordum ama spor sonucları ne oldu ya?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?