Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de cikiyorum arkadaslar iyi geceler, tatli ruyalar herkesee

inş. canım inş...

Bir şey olmaz su merak etme azıcık yemişsin o kadar yürüyüş tabi düzene geç ama kilo almamışsındır..

İnşallah canım.

Kirginligi ustumden atamadim hala cok halsizim psikolojikmanda cok iyi degilim,
ins en kisa zamanda daha toparlanmis donus yapcam

Geçmiş olsun canım iyi ol biz hep buradayız nasılsa :)

Bende bayılırım ama asıl un helvasına biterimmmm allahtan güzel yapamıyorum yoksa kesin dayanamazdım.

Bir kek yapmışım ki anlatamamm herkes bayıldı ama ben bir yudum bile yapmadım hatta muffin şeklinde yaptım tam 8 adet ki bir tane de kalmadı hiçte yemedim gelen arkadaşlarla uzun zamandır görüşmüyorduk nasıl yani diyip durdular inanamadılar değişime nasıl motiveyim kek değil un helvası getirseler yemezdim herhalde o kadar iltifattan sonra :))))

Sadece açık bir bardak çay içtim. Bu gün şeftalili yeşil çay aldım ondan da içtim bir bardak ve sevdim bu kapalı paket çaylar etkili dimi kızlar??? Bu arada 4 mesaj anca yazdım bir tane daha birşey yazayım aşağıya çıkayım erken yatıp erken kalkma sevdasındayım bakalım becerebilecekmiyim.

Bu arada bu gün birde iki ara bir dere temizlik yaptım yürüyüşün yanında spor sayılır herhalde çünkü eşim motorunu modifiye ediyordu ve benim üst kat için bir 15 basamaklı merdiven var yaklaşık 15 sefer inip çıktım sırf onun istekleri yüzünden :) yeme olayını düzene sokmam lazım. Birde kızlar ben istikrarlı değilim hiç yaa hiç bir şeyin devamını getiremiyorum soğan suyuna başlamıştım bakın o kaldı karataya başlamıştım onuda tam yapmıyorum ne olacak benim halim

Su ugrasmissin 5 mesaj doldurayim diye ama 00:00 dan sonraki mesajlar diger gune geciyor

iyi geceler arkadaslar dun hic mesaj yazamadim kusura bakmayin evde degildim doktordaydim sonra da musait olamadim 5 mesaj yazamadim ama menumu yazayim

sabah:
1 bardak ayran

ogle:
taze fasulye tavuk sote

aksam:
tost salata

bugun doktor gunumdu ve 1400 gr yag vermisim cok mutlu oldum :)
simdi de leptin salgilamam lazim iyi geceler

Gunaydiiin herkeseee

Su dun gece bana yazdigini gormemisim kusura bakma
Kitap okuyordum, evet bende de vardir baykusluk

Elif ne guzel 1400 yag. Keske ben de oyle olculsem ya yag su kadar fln diye duzenli

Bugun protein gunum 1 bardak sut ictim
11-12 gibi anca kahvalti bir ara ogun yapip 6 gibi yemegi birakirim ins

Dun cok gec yedik ve cok yedik :)

Dun tarifini paylastigim ekmegi deniyoru bugun yoguruyor annem simdi
1 saat mayalancak sonra piscek
Ya insallah guzel olur yaaa

Neler yapacaksin Melek ben de yapayimm
Yoksa bir yerlerim sisecek

1. karnıbahar pilavı
2. dukanmacun
3. çöp kebabı
4. karnıyarık
5. yumurtalı kabak ( çok severim )
6. kuru sebzeler

şimdilik aklımda bunlar var yani

senin için ii moral olmuştur.

ooo merdiven inip cıkmak bayagı kalori yakıyor.
Yarından ödünç alsam olmazmı ( tüh bu günki yoğunluktan kaçırdım o zaman napalım affediverin beni artık sende benim gibi baykuşlardanmısın canımcım?

arada olur böyle şeyler...

Bütün yemekler için aynı şey mi geçerli ki Ebru?
Yemekten yemeğe değişmiyor mudur ?

Ben de bu hafta eksileri göreceğime inanıyorum daha doğrusu daha fazla kilo alamam heralde diyorum

Yemekten yemeğe değişiyor aslında Hilal'cim. Bazen 3-4 yemek kaşığı bir porsiyon oluyor. Aslında tamda Betül'ün dediği gibi ne çok az ne çok fazla. İkisinin ortasını ayarlıyorum. Dedim ya göz kararı. Bu arada diyetisyen bana liste yazarken porsiyon hesabı değilde yemek kaşığı şeklinde yazmıştı. Bende yemek kaşığı ile ölçüyorum. Yemekten yemeğede azda olsa değişiyor.

Seni bu hafta mükemmel gördüm Betül'cüm. Canı gönülden tebrik ediyorum seni.

Tebrik ederim seni Elif'cim. Çok iyi kilo vermişsin. Ama bugün çok az yemişsin gibi geldi bana.

betulcum sanirim ev tipi olan yag olcer tartilar var onlari bi arastir derim ben

Günaydın bu arada kızlar

Betül dünde sordum ama spor sonucları ne oldu ya?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…