Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun Melekkk ..

sagol canlarım

Hadi bakalım nasıl olacak Betül merak ettim ..
Kaç kişi gönderdi 3 mü hala ?

sorun degil canim...

yagdan gitmis harika:)

Canim bunlarin tarifini versene bana :)

Ben dakika olarak hesaplayamiyorum yuruyuse cikiyorum 5 km yada 10 km yuruyorum mesafelere gore hesap yapiyorum ama dakika olarak nasil olacak ?

Bu arada kizlar gece 5:30 du yattigimda esim sabaha kadar oturuyor film vs izliyor ses olsun diye bende uyuyamiyorum ev buz gibi ne o baska odaya gidebiliyor ne ben ((

Canım çıktığında saate de bakıver yürüyüşünün ne kadar sürdüğünü not alırsın perşembe akşamı da toplar Betüle mesaj atarsın.

adim sayar almak istiyorum aslinda ama oda hesap yapmaz herhalde telefonda kronometre vardir kesin simdi aklima geldi onu acayim ben yurumeye basladigimda iyisimi :)

Bu arada kizlar gece 5:30 du yattigimda esim sabaha kadar oturuyor film vs izliyor ses olsun diye bende uyuyamiyorum ev buz gibi ne o baska odaya gidebiliyor ne ben ((

Gece uykusunun olmaması çok zor Sucum ya ben de zamanında öyleydim şimdi 2'yi geçirmemeye çalışıyorum..
Eşinin mesleği ne Su ?
Bodrum olunca merak ettim turizmle falan alakası var mı diye ?

adim sayar almak istiyorum aslinda ama oda hesap yapmaz herhalde telefonda kronometre vardir kesin simdi aklima geldi onu acayim ben yurumeye basladigimda iyisimi :)

Çok mantıklı aç kronometreni gelince hemen not alırsın bir yere ama bu hafta spor birinciliği senin olabilir diye düşünüyorum.

Yurt disi ile ticaret yapiyor esim. O yuzden sabaha kadar oturuyor genelde biz uyurken onlar uyaniklar Valla bu azimle yurumeye dikkat edersem alirim birinciligi pehhhh. Ama sunu farkettim ne kadar kacamak yaparsan yap adam gibi yuruyunce kilo almiyorsun ama vermiyorsun da

Bunu zamanında ben de denemiştim tabi güzel kilo verdiğim zamanlardaydı cidden yürümek çok etkiliyor çok spor yaptığında artı olmuyor ama bir de dikkat edersen bol bol eksi görüyorsun.

Bunu zamanında ben de denemiştim tabi güzel kilo verdiğim zamanlardaydı cidden yürümek çok etkiliyor çok spor yaptığında artı olmuyor ama bir de dikkat edersen bol bol eksi görüyorsun.

Aslinda su evde yapilan sporlardan da birine baslasak hep beraber ise yarayan bir tane bulup lesli teyze ile yurumuyorum cunku zaten disarida yuruyorum ben dun gece su bel gobek icin zenci bir hatunun dansi var onu yaptim esim koptu bu ne diye :)

Melek dukanmacunun
Cop kebabinin tarifini uazar misin :)

Bir de karnibahar pilavi dedigin nasil bir sey?

sorun degil canim...

yagdan gitmis harika:)

Canim bunlarin tarifini versene bana :)

Ben dakika olarak hesaplayamiyorum yuruyuse cikiyorum 5 km yada 10 km yuruyorum mesafelere gore hesap yapiyorum ama dakika olarak nasil olacak ?

bunlar normal yemekler ama ben diyuete uyarlıyorum
Yaptıgım gün, burda resimle paylasırım tariflerini

yürüyüşe cıktıgında saatine bak..
genelde 4 km 1 saat oluyor sanırım. ama temponu bilmiyorum.

uff böyle olunca cok zor oluyor gercekten. benime şimde bazen yapıyor, sinir oluyorum

Melek dukanmacunun
Cop kebabinin tarifini uazar misin :)

Bir de karnibahar pilavi dedigin nasil bir sey?

Bizimkisi acıkmış anlaşılann ..

Aslinda su evde yapilan sporlardan da birine baslasak hep beraber ise yarayan bir tane bulup lesli teyze ile yurumuyorum cunku zaten disarida yuruyorum ben dun gece su bel gobek icin zenci bir hatunun dansi var onu yaptim esim koptu bu ne diye :)

Canım 30 day shred var çok güzel sıkılaştırıyor ama kas oranını arttırır diye yapmıyorum şimdi Su, ileride yapacağım, öyle karar verdim.
Pilatesi seviyorum ben bugünlerde yapamadım ama bugün yapacağım inşallah ..

Nereden yapiyorsun pilatesi Hilacigim? Evde butun aletleri var ama hala baslayamadim adam akili bir yer bulup Ebru Sallinin sitesinde var aslinda ama sirasi yok sanki.

DUKANMACUN: ( 2 kişiliktir)

Malzemeler:

İç Malzemesi
- 250 gr Yağsız Dana Kıyma
- 1,5 Yemek Kaşığı Domates Salçası
... - 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
- 3 Adet Soğan
- 2 Adet Domates
- 2 Adet Yeşil Biber
- 4 Diş Sarımsak
- ½ Demet Maydanoz
- 1 Tatlı Kaşığı Kimyon
- ½ Çay Kaşığı Karabiber
- 2 Tutam Kekik

Hamur
- 4 Yemek Kaşığı Yulaf Kepeği
- 20 Yemek Kaşığı Light Süt
- ½ Çay Kaşığı Tuz
- 2 Adet Yumurta

Hazırlanışı:

İç Malzeme için
-Soğanlarınızı, Yeşil Biberi , Sarımsakları , Maydanozu robotta doğrayınız.
-Domateslerinizin kabuklarını soyduktan sonra rendeleyiniz.
-Kıymanızı bir kaba boşaltıp baharatları ekleyerek karıştırınız. Doğradığınız malzemeleri ve salçanızı ilave edip karıştırmaya devam ediniz…

Hamur İçin
-4 Yemek kaşığı yulaf kepeğini bir kaba koyup üzerine 20 kaşık süt ekleyerek şişmeye bırakınız. Daha sonra 2 adet yumurta akını da ilave ederek iyice karıştırınız…
-Krep yapar gibi yağ emdirilmiş tavaya karışımı dökünüz ve tek tarafı iyice kızarana kadar pişiriniz. Öteki yüzünü pişirmeyin.Ve direk fırın tepsisine yerleştirin.
-Hamur kalan yüzeye hazırlamış olduğunuz iç malzemeyi yayınız.
-Önceden 240 derecede ısıtmış olduğunuz fırında 15 dk pişiriniz.

Afiyet Olsun… (alıntıdır)

Son düzenleme:
A evet aciktim:)
12 de yedim ama gozum ekmegin geri kalaninda

Bu arada benim ekmek istedigim gibi olmadi ici biraz cig kaldi ama ben yiyorum galeta gibi bir sey oldu cok kabarmadigindan kucucuk bir sey oldu ama icinde 20 kasik yulaf kepegi var, 10 a bolup her gun 1 dilim yemegi planlamistim ama nerdee oyle dilim boyitunda 7 tane kucuk kucuk cikti

Simdi oyle kitir kitir yiyesim var bir suru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…