Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aboriiiiii kızlarrr..bu gün pikniğe gittimm.ama bi geldiiiiiiiiiiimmmmm....1kilo almışııııııımmmmm senağlama
dosbacım ne olacak bu halimiz iki ileri bir geriiiiiiii...ya yeni bir reklam çıktıya hani kahvaltılık bir gevrek var..isim vermeyim...14 gün yiyosun kilo veriyosun..ondan mı alsam barimmm..bi çare bulmalı.

canım bende düşünmedim değil ama daha önce ben bi ürün denedim ya 2 öğün bu şekilde çok hafifti... yani hem zor hem metabolizmam yavaşlamıştı
ben bu hafta sabah normal kahvaltı öğlen ya salata yada meyve akşama da çok hafif düşünüyorum
bakalım yapabilcek miyim

merhaba kızlar dün çok yoğun geçti bi ara baktım mesajda yazdım ama gitmedi bende vaktim kısıtlı olduğu için bıraktım dün misafirlerim vardı akşamada yemeğe davetrliydik ama çok kaçırmadım şükür
sabah bir dilim ekmek birazda ikramlardan yedim yani kek poğça hamur işi

herkese günaydın.hoşgeldin diyerek sıcak karşılama yapan hepinize teşekkür ederim.gerçekten çok motive ediyor bu tip karşılamalar.patbori verdigin moral için çok sagol canım gerçekten ihtiyacım vardı.

haftasonu yediklerime yaptıklarıma gelince.çok koşuşturmalı bir haftasonuydu.zaten ben nezaman dikkat etmeye başladım yediklerime desem bana yatılı misafir gelir.yine öyle oldu.tabiki misafirin yanında ne mümkün yememek.yediklerimi yazamayacagım utancımdan ama dün saat 21:00 gibi onlar gidince hemmen solugu bandın üstünde aldım tam 1 saat yürüdüm arkasından 1 saatte temizlik koşturmalı bir şekilde.yarım saatte egzersiz anca kendime geldim biraz.umarım afedilmişimdir yediklerimden dolayı kızlar

günaydın kızlar
nasılsınız haftasonu kaçakları??
ben haftasonunu ii atlattım yediklerimizi yazacaktık sanırım melzeyit öyle demişti!!??

meliscim canımmm
nasılsın nasıl gidiyor??hala erzurumda mısın ?? özledik valla yerin çok belli...

yediklerim
cumartesi

sabah 1 dilim börek ve sıradan kahvaltı
öğlen salata
akşam 2 k.pilav 2k kuru fasülye
yatmadan 2 saat önce dondurma

pazar

sabah sıradan kahvaltı(1 dilim ekmekle)
öğlen salata
akşam 2 k kuru fasülye(saat 6 gibi)
yatmadan çook önce meyve

bugün sabah 1 dilim ekmekle sıradan kahvaltı

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ben hafta sonnunu kötü geçirenlerdenim neler yediğimi yazıp sizlere kötü örnek oolmak istemiyorum tek tesellim iki günde kaçama kyaptım ama saatlerce yürümüş olmam ama artık hiç takmıyom kafama çünkü muhakkaka hafta içi telefi ederimmm artık tanıdım metabolizmamı çünkü kızlar sizlerle son bir ayım şubatta başladığım bu diyeti 30 haziranda sdonlandıracağım yani tam 1 ayım var ve benim hedefim bu 1 ayda 3 kilo verebilmrk bakalım olacakmııı yeni bir hafta herkese hayırlı olsunn inşalalhhh

günaydın şişgocum
benimde hedefimdi ama ben 5 haftadır bi ileri bi geri oynuyorum
seni görünce çok mutlu oldum
benimde metabolizmam seninkine çok benzerdi ama artık bu böyle değil...
tabii kendimi şartlandırmak istemiyorum ama kaldım burda yaa
hadi bakalım 1 ayda 3 kilo verirsin sen.... sen metabolizmanı tanıyon bizde seni tanıyoruz

ah bu haftasonları yokmu?hedefine ulaşan herkese hayranım ve tebrik ediyorum.inşallah herkes saglıklı bir şekilde mutlu sona ulaşır.yeni bir ay başlıyor hepimiz için güzel hayırlı geçmesini diliyorum

acaba ismimi değiştirsem :))
adımın negatif enerjisini alıyorum bi tosbağa kadar yavaş ilerliyorum !!!
( bu da züğürt tesellisi :roflol: )

ah bu haftasonları yokmu?hedefine ulaşan herkese hayranım ve tebrik ediyorum.inşallah herkes saglıklı bir şekilde mutlu sona ulaşır.yeni bir ay başlıyor hepimiz için güzel hayırlı geçmesini diliyorum

umarım canım hepimiz için hayırlı olur
artık verelim şu kiloları

meliscim canımmm
nasılsın nasıl gidiyor??hala erzurumda mısın ?? özledik valla yerin çok belli...

günaydın kızlar ben geldim.
dosbacım çok teşekkür ederim geçmişi okudum geç cevap veriyorum sana. Ben de hepinizi tek tek çok özledim.
Biraz yorucu ve zor geçti, kızım hastaydı biliyorsunuz toparlanmaya başlamıştı yola çıktığımızda ama anneme ve bana bulaştırdı ikimizinde bünyesi çok kuvvetli olmasına rağmen çok hastalandık. Kızım emekliyor yere bırakamıyorum otelde sürekli kucakta falan çok zor geçti. Üstüne anneannem trahatsızlandı hastaneye yattı onlarda kalacaktık sempozyum sonrası ama öyle olunca annem hadstanede kaldı ben de sempozyum bitince döndüm.
Çok fazla bildiriye katılamadım kızım yüzünden (annem hasrta olduğu için ona çok bırakamadım yoruyor çünkü çok) ama tek kazancım benim uzmanlık alanımda dünyaca ünlü bir hoca var o gelmişti amerikadan onunla tanıştık muhabbeti çok ilerlettik, mailleşeceğiz artık. Bu da herşeye değer çünkü o bu konuda 1 numara, onun kitabını okutuyorum öğrencilerime. Foto da çektirdik, kitabının kapağına yapıştırırım :)

umarım canımm dediğin gibi olurda mezun olur giderim

şükür kavuşturana yani melis hanım gittin taaaa uzak memleketlerede unnuttun bizleri hııı ah canım memeleketim nasıl dı burnumda tütüyo resmen çok özledimm çokk
neyse diyetini inşalalh bozmamışsındır bu arada çok geçmiş olsun bütün aileyeee :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…