Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarım kilocuk verdim bir haftada,ama regl halindeyim belki bittiğinde daha çok vermiş gözükürüm,bu arada bir ayda nasıl verdin o kadar kiloyu?iki haftada 5 kilo versem çok ii olcak benim için,tavsiye edebileceğin bir yöntem varmı?

melankoli bugün bildirimde bulunmadın herhangi bir açıklama yapmamışsın canım işin olduğunu veremediğini düşündük umarım doğru düşünmüşüzdür

çok teşekkür ederim melzeyit,geçekten çok dodu bir gündü yetiştiremedim eve biraz önce geldim ve ilk aklıma gelen kilo bilidirimim oldu kusura bakmayın gerçekten fırsatım olmadığı için bildiremedim ama siz zaten doğru yazmışsınız,yarım kilo vermiştim bir kilodan sonra,gerçi regl döneminde verdim bu yarım kiloyu ve hala devam ediyo reglim inş. bitiminde tartılcam önümüzdeki cuma yania.semirelcime soru sormuştum bir ayda bu kadar güzel kilo vemesinin sırrı nedir acepa.s

neredeyse 2 ay olacak ben önce inanadım en büyük avantajım bir şeyler içmeyi .çok seviyorum şekerli içmiyorum kola sevmiyorum bitki çayları neskafe çay soda su gece yatmadan önce sıcak sirkeli su içiyorum önceden daha çok dikkat ediyordum ama şimdi biraz saldım salata ve yoğurdu çok seviyorum

bu gün saraçoğlu kahve yi fazla içmeyin yağ depalanmasına sebeb oluyor dedi artık bundan sonra az kahve

2 hafta da 5 kilo çok değil mi ben çok verdiğim haftalarda ağızımda aftlar çıktı en iyisi yavaş vermek hem sen yürüyüşe çıkıyorsun yürüyüşün çok faydası var bence

anladım canım,bende başladım sirkeli ballı suya,kaynatıyorum suyu ve içinde eritiyorum biraz ılıyınca içiyorum ben,yanlış yapmıyorumdur umarım ,birde sabah aç karnına ve gece yatarken içiyorum,öle okumuştum çünkü,iki haftada 5 kilo inş. verebilirimfisfisfis

2 hafta da 5 kilo çok değil mi ben çok verdiğim haftalarda ağızımda aftlar çıktı en iyisi yavaş vermek hem sen yürüyüşe çıkıyorsun yürüyüşün çok faydası var bence

evet iki haftada biraz çok 5kg ama iki hafta sonrasında düğünümüz var ve ben güzel görünmek istiyorum,sırf o yüzden yoksa bende yavaş ama kalıcı kilo vermekten yanayıma.s evet yürüyüşün faydası gerçekten çok oluyo,hatta birazdan çıkıyım en iyisi oturmakla verilmiyo bu kilolar,nerde hareket orda bereketa.s:dance:

potboricim sende güzel vermişsin
canısı sağol..ya ama bu aralar motivasyonum çok eksik takıma giremiyorum bir türlü..bu da beni olumsuz etkiliyor..ama yaz tatiline de az kaldı...en az 3 kilo daha verip tatile çıkmak istiyorum

sanırım beni aranıza almazsınız malum ben evliyim kriterlerinize uymuyor olsa gerek
canısı çoğumuz evli ve bebekliyiz zatiiiii.....öle düşünme...en önemli ortak noktamız tombiş olmamızzzzzzz senağlama

canım yyaaa bu çocuklar yok mu....mahvediyorlar bizi...ama daha mezun olma yawwww..çizelgendeki hedefine uyyy.süpper olursun

narincim ben de 2 şubatta diyete başladım..82 kiloydumm..takım falan derken 71 kiloya düştümmm....hedefim 63 kilo olmak..insan isteyince başarıyor..heleki 13.takımda olmak ayrıcalıkkkk....

kızlar dokuzuncu olmuşuz...ama olsun herkes biraz kilo vermiş bu çok iyi..haftaya daha hızlı veririz...

ii akşamlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben haftabaşında 700 gr vermiş görünüyordum ama sadece 100gr vermiş bulunuyorum
yaa inanın gerçekten kaçamak yapmadım nolcak benim bu halim
ben sanırım diyetisyene gitcem

aaa dünden beri kimse uğramamış!!!
yaz geldi sanırım haftasonları hiç kimsecikler olmayacak
neyse ben bugün gayet ii gidiyorum
sabah sıradan kahvaltı
öğlen salata
akşama kurufasülye ve pilav var minicik yerim

bende bugün klasik kahvaltımı yaptım,akşama zeytinyağlı fasulye ve cacık,birazdan 5i bir yerde çayımı içicem bugün başladım artık bakalım nasıl bir etki yapıcak,sabah akşam ballı sirkeli su aralarda 5i bi yerde ve yeşil çay,inş. boşa çıkmaz yaptıklarıma.sbu arada yürüyüşe çıkamıycam çarşıdan geldim 4 saate yakın dolaştık ayaklarım ağrıyo:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…