yarım kilocuk verdim bir haftada,ama regl halindeyim belki bittiğinde daha çok vermiş gözükürüm,bu arada bir ayda nasıl verdin o kadar kiloyu?iki haftada 5 kilo versem çok ii olcak benim için,tavsiye edebileceğin bir yöntem varmı?
2 hafta da 5 kilo çok değil mi ben çok verdiğim haftalarda ağızımda aftlar çıktı en iyisi yavaş vermek hem sen yürüyüşe çıkıyorsun yürüyüşün çok faydası var bence
bundan sonra eğer cuma bildirim yapamazsan perşembeden akşam yap yada sabah çıkmadan
ben kaçayım şimdilik daha sonra gene gelirim şimdilik hoçakalın
canısı sağol..ya ama bu aralar motivasyonum çok eksik takıma giremiyorum bir türlü..bu da beni olumsuz etkiliyor..ama yaz tatiline de az kaldı...en az 3 kilo daha verip tatile çıkmak istiyorumpotboricim sende güzel vermişsin
canısı çoğumuz evli ve bebekliyiz zatiiiii.....öle düşünme...en önemli ortak noktamız tombiş olmamızzzzzzz senağlamasanırım beni aranıza almazsınız malum ben evliyim kriterlerinize uymuyor olsa gerek
canım yyaaa bu çocuklar yok mu....mahvediyorlar bizi...ama daha mezun olma yawwww..çizelgendeki hedefine uyyy.süpper olursunselam kızlar umarım herkes iyidir.ayrıca teşekkürler kızlar verdim valla çok şükür gitti kilolar.hatta 54 ile mezun olmayı düşünüyorum. ufaklık çok cengaver oldu.zaptetmek zorlaştı.yemek tütü şeyleride yemiyor artık sadece mama yada tatlı şeyleri istiyor.valla işim çok zor,o yüzden 54 olunca mezun olmak istiyorum.zaten koşuşturmaca olur onunla beraber oturmak yok anlaşılan neyse kızlar sonra görüşürüz.temizliğimin son aşamalındayım örtülerimi sericem ve bitecek inşallah.öpüyorum hepinizi.ayrıca bir öğün bol marul salatası işe yaradı bende tavsiye ederim.
alınganlık değil sadece yanlış anlaşılma diyelim herneyse bu kısmı geçiyorum.ben 28 yaşındayım muhasebeciyim özel bir şirkette bir kızım var 8 yıl öncesine kadar manken gibi bir bayanken evlilik çocuk depresanlar falan derken geçen sene 84 ü gördüm sigarayı bırakmakta cabası.neyse 4 ayda 74 e indim sonra tekrar herşeye saldırarak 82,900 e çıktım.buraya katılmamın sebebide motivasyon eksikligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?