Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şişgocum cağ kebap ve kadayıf dolması yedim,
buralarda da var ama yerinde yemek çok güzel oldu çok özlemişim
bu arada lkilo almamışım çok sevindim, çünkü sabah öğlen akşam açıkbüfe yedim hiç bir şeyi kısmadan

canım öncelikle geçmiş olsun...annanen nasıl şimdi umarım iyidir??
bu arada verimli bi sempozyum olmuş senin adına çok sevindim... özel hayatında ve iş hayatında herşey gönlünce olsun... insan sevdiği işi yapınca çok daha mutlu yaşıyor inanıyorum sende mesleğini çok seviyorsun başarılarının devamını diliyorum

bu arada kilon ne durumda??
ben senin bıraktığın yerdeyim ((

ya tabii ki oralara kadar gidilirde yenilmez mi??
kilo almadığına çok sevindim

melis08 hoşbulduk tanıştıgımıza memnun oldum eger yanlış hatırlamıyorsam takım kaptanı sizdiniz değil mi?nereus öyle demişti sanki.bu arada çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

canım yok unutmadım da çok yoğun dönemlerden geçtim biliyorsunuz. Çok güzeldi erzurum 15 yıl sonra ilk defa gittik çok değişmiş ve gelişmiş. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için.
Canım adını kaptırmışsın :) Hedefine de az kaldı süper.

anneannem bugün çıkacak inşallah hastaneden fena değil ama yaşlı toparlanması uzun sürüyor çok sarsılıyor tabi.
Evet işimi çok seviyorum çok hırslandım hemencecik 1-2 yurt dışı makale patlatmalıyım.
bu sabah 59.3 çıktım, aynı. Olsun canım biz de bu hafta verelim.

ya tabii ki oralara kadar gidilirde yenilmez mi??
kilo almadığına çok sevindim

organizasyon kötüydü ben yedim ama kşimse yiyemedi, bizim bğir tanıdık bizi havaalanından alıp yemeğe götürdü de yedik ama organize etmemiler, meillet cağ kebap diye diye döndü :)

kızlar bilg.çok yavaş del, oldum.

melis08 hoşbulduk tanıştıgımıza memnun oldum eger yanlış hatırlamıyorsam takım kaptanı sizdiniz değil mi?nereus öyle demişti sanki.bu arada
çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

evet canım. Ben de memnun oldum. Teşekkür ederim. Umarım güzel kilo verirsin hepimiz bir an önce istediğimiz kilolara ulaşırız.

günaydınnlaarrr opuyorumnanaktan
meliscim hoşgeldin canım Şeniz

hoşbuldum canımcım ne yaptın bakalım resim koymuşsun

kızlar ben biraz evimi toparlayayım
valizleri açtım çamaşırlar yıkanacak, evde temizlik var bi yandan.
Bugün evdeyim gelirirm yine, öpüyorum herkesi.

opuyorumnanaktan resim koydum canım ama tekrar koyarım merak etme canımm
site çok yavaşlayınca korktum kaldırdım valla

nereus günaydınn şekerim ne yaptın haftasonu verdin mi kilooooopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Şeniz canım hafta sonu akşamları bişi yemedim ama az su içtim sabah tartıldım ama
çok kötü bişi gördümm yarın akkyoun karakoyun belli olur
ama kaçırmadım yediğime içtiğime dikkat ettiimm kaçamak sıfır yanii

kötü derkenCADIARZU

64.7 yi gördümm canımcıımmm mafoldumben

canım bende de kaçamak yok ama genelde oluyor benimde moralim çok bzouluyor...
bu nedenle cumadan beri tartılmıyorum
bende de sıfır kaçamak( dondurmayı saymıyorum çnk bütün diyetisyenler tatlı olarak veriyor) kendimi mi kandırıyorum bilmiom tabii :))

bu arada lahana çayımı içiyorum... bi arkadaşım çok faydasını gördü ama bende bişi olmamıştı
şimdi biraz daha düzenli içeceğim bakalım ???

dosbacım dondurma ye bacım geçen hafta bende yemiştimm ama
bu hafta yemediğim halde veremdiim (

ay ne olcak bu bizim halimiz yakaydirigubbakcemile

benim halim diyelimmmm bacıımm
sen iyi veriyon valla maşallahh

şimdi ögle yemeginden geldim.yediklerimi yazayım hemen 1 kase çorba yarım dilim ekmek 4 yemek kaşıgı piliç sote 4-5 yemek kaşıgı pilav 1 küçük ayran yagsız tuzsuz salata

şimdi ögle yemeginden geldim.yediklerimi yazayım hemen 1 kase çorba yarım dilim ekmek 4 yemek kaşıgı piliç sote 4-5 yemek kaşıgı pilav 1 küçük ayran yagsız tuzsuz salata

yani az bi yemek olmuş ama diyete pek uygun mu bence çok değil
be nne yedim buyrunnnnnnnnn
yoğurtlu semizotu+2 kaşık patates püresi+küçük bi dilim haşlama et(ay benimkide çokmu olmuş ne ilkk kez bu kadar çok fazla öğle yemeği yedim)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdi senin yediklerine baktıgımda ve benim yediklerimi düşündügümde benim aglamam mı lazım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…