günaydın kızlar ben geldim.
dosbacım çok teşekkür ederim geçmişi okudum geç cevap veriyorum sana. Ben de hepinizi tek tek çok özledim.
Biraz yorucu ve zor geçti, kızım hastaydı biliyorsunuz toparlanmaya başlamıştı yola çıktığımızda ama anneme ve bana bulaştırdı ikimizinde bünyesi çok kuvvetli olmasına rağmen çok hastalandık. Kızım emekliyor yere bırakamıyorum otelde sürekli kucakta falan çok zor geçti. Üstüne anneannem trahatsızlandı hastaneye yattı onlarda kalacaktık sempozyum sonrası ama öyle olunca annem hadstanede kaldı ben de sempozyum bitince döndüm.
Çok fazla bildiriye katılamadım kızım yüzünden (annem hasrta olduğu için ona çok bırakamadım yoruyor çünkü çok) ama tek kazancım benim uzmanlık alanımda dünyaca ünlü bir hoca var o gelmişti amerikadan onunla tanıştık muhabbeti çok ilerlettik, mailleşeceğiz artık. Bu da herşeye değer çünkü o bu konuda 1 numara, onun kitabını okutuyorum öğrencilerime. Foto da çektirdik, kitabının kapağına yapıştırırım :)
şişgocum cağ kebap ve kadayıf dolması yedim,
buralarda da var ama yerinde yemek çok güzel oldu çok özlemişim
bu arada lkilo almamışım çok sevindim, çünkü sabah öğlen akşam açıkbüfe yedim hiç bir şeyi kısmadan
şükür kavuşturana yani melis hanım gittin taaaa uzak memleketlerede unnuttun bizleri hııı ah canım memeleketim nasıl dı burnumda tütüyo resmen çok özledimm çokk
neyse diyetini inşalalh bozmamışsındır bu arada çok geçmiş olsun bütün aileyeee :1hug:
canım öncelikle geçmiş olsun...annanen nasıl şimdi umarım iyidir??
bu arada verimli bi sempozyum olmuş senin adına çok sevindim... özel hayatında ve iş hayatında herşey gönlünce olsun... insan sevdiği işi yapınca çok daha mutlu yaşıyor inanıyorum sende mesleğini çok seviyorsun başarılarının devamını diliyorum
bu arada kilon ne durumda??
ben senin bıraktığın yerdeyim((
ya tabii ki oralara kadar gidilirde yenilmez mi??
kilo almadığına çok sevindim
melis08 hoşbulduk tanıştıgımıza memnun oldum eger yanlış hatırlamıyorsam takım kaptanı sizdiniz değil mi?nereus öyle demişti sanki.bu arada
çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
günaydınnlaarrr opuyorumnanaktan
meliscim hoşgeldin canım Şeniz
kızlar bilg.çok yavaş del, oldum.
evet canım. Ben de memnun oldum. Teşekkür ederim. Umarım güzel kilo verirsin hepimiz bir an önce istediğimiz kilolara ulaşırız.
hoşbuldum canımcım ne yaptın bakalım resim koymuşsun
nereus günaydınn şekerim ne yaptın haftasonu verdin mi kilooooopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan resim koydum canım ama tekrar koyarım merak etme canımm
site çok yavaşlayınca korktum kaldırdım valla
opuyorumnanaktan Şeniz canım hafta sonu akşamları bişi yemedim ama az su içtim sabah tartıldım ama
çok kötü bişi gördümm yarın akkyoun karakoyun belli olur
ama kaçırmadım yediğime içtiğime dikkat ettiimm kaçamak sıfır yanii
64.7 yi gördümm canımcıımmm mafoldumben
64.7 yi gördümm canımcıımmm mafoldumben
canım bende de kaçamak yok ama genelde oluyor benimde moralim çok bzouluyor...
bu nedenle cumadan beri tartılmıyorum
bende de sıfır kaçamak( dondurmayı saymıyorum çnk bütün diyetisyenler tatlı olarak veriyor) kendimi mi kandırıyorum bilmiom tabii :))
ay ne olcak bu bizim halimiz yakaydirigubbakcemile
şimdi ögle yemeginden geldim.yediklerimi yazayım hemen 1 kase çorba yarım dilim ekmek 4 yemek kaşıgı piliç sote 4-5 yemek kaşıgı pilav 1 küçük ayran yagsız tuzsuz salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?