Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse ben genede moralimi bozmuyorum nede olsa herkesin bünyesi yaptıgı iş harcadıgı enerji farklı farklıdır degilmi ? yinede çok mutluyum çünkü normalde ben ögle yemeginde mutlaka 1 porsiyon tatlı yerdim enazından tatlıdan kalori almayıp kara geçmiş oldum bu arada sabahtan beri 10 tane kesme şekerdende kurtulmuş oldum(malum çay çok içince) buda benim başarım(kendimi nasıl kandırıyorum ama)hihoyyyt

hoşgeldin meliscim geçmiş olsun
ben öğle yemeğinde 1parça et ve enginar yedim yoğut öğle yemeğim ideal oldu derken kendimi tutamayop 1dilim de kek yedim inş bundan sonra kaçamak yapmam gerçi biraz zor ama çalışacağım çünkü sevgili kardeşim acibiber gelecek çarşambaya telefonda konuşurken kulaklarınızı çınlatıyoruz

kızlar akşam yemeğimi erken yedim
2 kaşık sebze yemeği
salata ve yoğurt
1 dilim ekmek
akşam sadece meyve yemeyi planlıyorum

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben 3-4 gündür yoktum gezmeye gittik ama ben hic iyi degilim ananemi kaybettik (mekani cennet olsun ) cok üzgünüm yeni gelen arkadaslar varmis omlarda hosgeldiler takima insallah bir hareket getirirler
meliscim sende hosgeldin gecmis olsun

karamanlı başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin

bu arada bütün gün yoktum kimse yokluğumu anlammaış bile bir sevenim sizler vardınız sizlerde beni untiverdiiniz gayri ayırca bilgisayar çok yavaş sınavlardam kaldım tek dersi zor verdim çalışamayanın halini görün ve ibret alın
melisciğim çok geçmiş olsun ama döndüğüne sevindim nereus ve ben 2 haftadırbildirimlerde elimize yüzümüze bulaştırdık
bu arada benim işyerinde bilgisayarım bu hafta yok ancak akşamları girebilecem yarın akşam görüşürüz kıslar

günaydınlar kılzar karamanlı başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah kılzar akşam menümü söylemeyeceğim çünkü vandan kuzenim geldi onu dışarıya yemeğe götürdüm malüm kaçtı dün akşam ki öğün bu arada farkettimki artık ipin ucunu iyicekaçırdım silkelenip kendime gelmeliyim artık çünkü zaman iyce azalıyo söz bugünden sonra artıkk tek bir kaçamak bi yok 30 hazirana kadarr
sabah kepekli tost yedimmm bakalım gün nasıl geçecek

karamanlı canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş.
melzeyit sitem etme canım yaa katılım okadar azaldı ki
kimin geldiği kimin gelmediği anlaşılmıyor bilenem
bu arada ad ve patbori de yok ortalarda
bugün benim yine misafirim var hazırlıklarım tamam öğlene kadar buralardayım
öpüldünüz

tebrik ederim 1 kilo almışsın. :roflol: umarım verirsin hayatım. :Saruboceq: alması kolayda işte veremiyoruz malesef o yüzden burdayız. :mymeka: bendede var bişeyler ama tartının üstüne çıkmaya korkuyorum, sabredip cumayı beklicem umarım yoktur.
hoşgeldin,çok geçmişolsun meliscim. ayrıca senin adına çok sevindim. çok öpüyorum.

dosba ne varsa sende var hayatım. :1hug: ancak gelebildim canımıniçi.benim pc zırvalıyordu dr.a gitti.şimdi iyi.arada ahmaklığı tutuyor gene ama idare ediyoruz.
gunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim melyezit canim sitem etme bazen oluyor ben alistim artik
karamanlı başın sağolsun hayatım mekanı cennet olsun inşallah.bu durumda çok fazla şey söylenmez sanırım ama yanında olmayı istedim.:teselli:

bu arada yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. umarım burada istediğiniz kiloya ulaşırsınız. kaydirigubbakcemile3

adcım bende bu hafta çıkmadım tartıya ama korkuyom... çünkü ne zaman diyetime çok dikkat etsem bi aksilik oluyor
bu arada regl dönemim geçti hala şişim...
aklıma başka şey geldi test yaptım o da değil...
bakalım cumaya kadar nolcak
sen nasılsın?? havalar güzel bıcırıkla dışarı çıkıosun sanırım..

kızlar paylaşımlarımız çok azaldı niye böyle ki yaz geldi diye mi acaba ben ne zaman girsem yanlızım paylaşım azalınca insanı gireside gelmiyo sonra diyetler gevşiyor toparlanalım artık arkadaşlar

selam kızlar diyorum ama yine kimse yok burda ( dün hiç yazamadım,bugün klasik kahvaltımı yaptım,akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum ama hafif bişeyler olcağı kesin,bu arada yürüyüşümüde yapamıyorum kaç gündür geçi evde yaptığım işlerle spor yapmış oluyorum yeterince ama yinede sporumu özledim( akşama görüşürz yine

canım biraz geç oldu ama ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.ALLAH taksilatını affetsin,RABBİM sizlerede sabır versin :teselli:

al bendende o kadar dosbam bendeki bu şişlikde geçmedi gitti. neyseki yarın tüm sıkıntılarım için doktora gidecem bir aksilik çıkmazsa tabi.umarım derdime çare olur. yalnız kaç gün geçtin gününü.biliyormusun bilmiyorum ama kimi testler 4 günden kimileride 1 hafta sonra gösteriyor bilgilerine sunarım.belkide vardır bişeyler. :CüvCüv:
havalar düzeldi iyi hoş ama bu bıcırıkla dışarı çıkmak ne mümkün durduğu yerde durmuyor ki. babası olmadan biryere pek çıkamıyorum anlayacağın.

kızlar paylaşımlarımız çok azaldı niye böyle ki yaz geldi diye mi acaba ben ne zaman girsem yanlızım paylaşım azalınca insanı gireside gelmiyo sonra diyetler gevşiyor toparlanalım artık arkadaşlar
emirelcim nasılsın neler yapıyorsun.arada şöyle bizede yaz bişeyler bak paylaşım nasıl artıyor.sanırım yaptığımız bir hata hep belirli kişilere yazı yazıyoruz. hepimiz aynı hatayı yapıyoruz. böyle olunca da sadece 2 kişi varmış gibi oluyor.kimi arkadaşlara yazı yazıyorsun zahmet edipte yazmıyorlar bile.bir kişi yazıncada diğerleri yazmadı diye hep aynı kişiye yöneliyoruz. valla benim yeni gelen arkadaşlar artık kimseye yazı yazmamışlığım yok sanırım ama almadığım cevaplarda bir hayli fazla.sanırım sebepler bunlar.
neyse bu arada acıbiber nerde neler yapıyor pek göremiyorum onu gerçi bende pek gelemedim ama yazılara bakıyorum pek yok valla. öpüldün.

ad emirel melankoli hepinize tesekkur ederim adcim hic karsilasamiyoruz nasilsin oglusun buyuyor artik kizlar birakmayin buralari ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…