gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama bu bas agrisi öldürüyor beni sirtim cok kötü tutuluyor emirel ne guzel kardesin yaninda birde ben kavussaydim az kaldi bir bir aya kadar yegenim olacak cok heyecanliyim acibiber sen nasilsin hayatim
sisgo canim sen nasilsin nasil gidiyor bu hafta ne yapacaksiniz bakalim hadi kendinizi toparlayin gecen hafta 9. olmusunuz 1, ciligin ardindan olmadi ama insallh bu hafta iyi olur
merhaba kızlar şimdi emirelle beraberiz. kendisi baya kilo vermiş çok belli oluyo.. ben oınu yanında dombili kaldım eh bende cumaya evimde olacağım artık gidecek bu kilolar..(bu arada ben acibiber kendiminji açmak zor geldiği için ablamınkinden yazıverdim)
meliscim nasıl bitirdim okadar suyu işyeri baya sıcak
klima açıtırmıyor pis cimriler kötükedihüso
soğuk soğuk içtim 3lt suyu oohh
gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama bu bas agrisi öldürüyor beni sirtim cok kötü tutuluyor emirel ne guzel kardesin yaninda birde ben kavussaydim az kaldi bir bir aya kadar yegenim olacak cok heyecanliyim acibiber sen nasilsin hayatim
sisgo canim sen nasilsin nasil gidiyor bu hafta ne yapacaksiniz bakalim hadi kendinizi toparlayin gecen hafta 9. olmusunuz 1, ciligin ardindan olmadi ama insallh bu hafta iyi olur
diyorumki bir guruplama yapalım, 5. takımda yapmıştı baya hareket getirmişti. Biz de deneyelim okey derseniz, klo gurupları oluşturalım ve herkes gurup içinde birbirini denetlesin, ne yedi içti ne hareket yaptı vs.
1. gurup: ad1 (55.4), melis (59.3), şişgo (57)
2. gurup: nereus (64), acıbiber (66.1), emirel (62.4), melankoli (67,5)
3. gurup: dosba (70,4), melzeyit (78,9), patbori (71,0)
herkesin hedefi bir alt guruba inmeye çalışmak olsun. Guruplar kendi aralarında da yarışsınlar. Bakalım cumaya hangi gurup en iyi olacak. Yazınca hırslandım bile. Ne dersiniz hemen başlayalım.
yeni katılacak arkadaşları da cumadan sonra yerleştirirriz.
diyorumki bir guruplama yapalım, 5. takımda yapmıştı baya hareket getirmişti. Biz de deneyelim okey derseniz, klo gurupları oluşturalım ve herkes gurup içinde birbirini denetlesin, ne yedi içti ne hareket yaptı vs.
1. gurup: ad1 (55.4), melis (59.3), şişgo (57)
2. gurup: nereus (64), acıbiber (66.1), emirel (62.4), melankoli (67,5)
3. gurup: dosba (70,4), melzeyit (78,9), patbori (71,0)
herkesin hedefi bir alt guruba inmeye çalışmak olsun. Guruplar kendi aralarında da yarışsınlar. Bakalım cumaya hangi gurup en iyi olacak. Yazınca hırslandım bile. Ne dersiniz hemen başlayalım.
yeni katılacak arkadaşları da cumadan sonra yerleştirirriz.
olabilir bencee güzel oluur teşekkürler
bence senin canın sıkkın gibi bişiey olmuş gibi geldi
doğrumu hissediyorumm meliscimm CADIARZU
bende yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı
öğlen küçük bi kase kiraz ve 3 kayısı
sayfa çok zor açılıyor.
nereusum nasıl hissettin yaa anlamadım. Beni bu kadar iyi mi tanımaya başladın :)
Evet canım çok sıkkın buraya yazıp herkesin canını sıkmak istemedim. anneannem kötüymüş, annem aradı sabah bilinç kaybı başlamış ağladı falan çok kötü oldum. Aklım hep orada. İnşallah düzelir.
mesajlarının enerjisi yok :1no2: valla hissettiimmm
canım geçmiş olsunn inşallah düzelir :Saruboceq: canımmm üzme kendinii Şeniz
ben de elma sirkesi alacağım bugün ne koyuyorduk içine. 1 bardağa 1 kaşık elma sirkesi, bal ne kadardı?
hiç farkında değilim canım yaa enerjisiz mesaj yazmışım :)
inşallah düzelsin, dua ediyorum.
canım 2 kaşık elma sirkesi 1 kaşık bal
düzelir inşallah canııımmm yaa
vallaa çok düşük enerjiinn canımm beniimm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?