sağol karamanlım iyiyyiz çok şükür oğluşta iyi büyüyür şükürler olsun tabi sıkıntısıda büyüyor ama alışıyoruz işte.valla hayatım bende sürekli burda olmak istiyorum ama inan hem ev hem çocuk yoruyor insanı uyuduğu zaman bende dinleniyorum işte ne yapayım.ama gelmiyor hiç değilim her geldiğimde yazıyorum ama karşılaşamıyoruz.. vereliniortak
neyse ben genede moralimi bozmuyorum nede olsa herkesin bünyesi yaptıgı iş harcadıgı enerji farklı farklıdır degilmi ? yinede çok mutluyum çünkü normalde ben ögle yemeginde mutlaka 1 porsiyon tatlı yerdim enazından tatlıdan kalori almayıp kara geçmiş oldum bu arada sabahtan beri 10 tane kesme şekerdende kurtulmuş oldum(malum çay çok içince) buda benim başarım(kendimi nasıl kandırıyorum ama)hihoyyyt
hoşgeldin meliscim geçmiş olsun
ben öğle yemeğinde 1parça et ve enginar yedim yoğut öğle yemeğim ideal oldu derken kendimi tutamayop 1dilim de kek yedim inş bundan sonra kaçamak yapmam gerçi biraz zor ama çalışacağım çünkü sevgili kardeşim acibiber gelecek çarşambaya telefonda konuşurken kulaklarınızı çınlatıyoruz
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben 3-4 gündür yoktum gezmeye gittik ama ben hic iyi degilim ananemi kaybettik (mekani cennet olsun ) cok üzgünüm yeni gelen arkadaslar varmis omlarda hosgeldiler takima insallah bir hareket getirirler
meliscim sende hosgeldin gecmis olsun
karamanlı başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin
bu arada bütün gün yoktum kimse yokluğumu anlammaış bile bir sevenim sizler vardınız sizlerde beni untiverdiiniz gayri ayırca bilgisayar çok yavaş sınavlardam kaldım tek dersi zor verdim çalışamayanın halini görün ve ibret alın
melisciğim çok geçmiş olsun ama döndüğüne sevindim nereus ve ben 2 haftadırbildirimlerde elimize yüzümüze bulaştırdık
bu arada benim işyerinde bilgisayarım bu hafta yok ancak akşamları girebilecem yarın akşam görüşürüz kıslar
günaydınlar kılzar karamanlı başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah kılzar akşam menümü söylemeyeceğim çünkü vandan kuzenim geldi onu dışarıya yemeğe götürdüm malüm kaçtı dün akşam ki öğün bu arada farkettimki artık ipin ucunu iyicekaçırdım silkelenip kendime gelmeliyim artık çünkü zaman iyce azalıyo söz bugünden sonra artıkk tek bir kaçamak bi yok 30 hazirana kadarr
sabah kepekli tost yedimmm bakalım gün nasıl geçecek
karamanlı canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş.
melzeyit sitem etme canım yaa katılım okadar azaldı ki
kimin geldiği kimin gelmediği anlaşılmıyor bilenem
bu arada ad ve patbori de yok ortalarda
bugün benim yine misafirim var hazırlıklarım tamam öğlene kadar buralardayım
öpüldünüz
tebrik ederim 1 kilo almışsın. :roflol: umarım verirsin hayatım. :Saruboceq: alması kolayda işte veremiyoruz malesef o yüzden burdayız. :mymeka: bendede var bişeyler ama tartının üstüne çıkmaya korkuyorum, sabredip cumayı beklicem umarım yoktur.
hoşgeldin,çok geçmişolsun meliscim. ayrıca senin adına çok sevindim. çok öpüyorum.
selam kızlar diyorum ama yine kimse yok burda( dün hiç yazamadım,bugün klasik kahvaltımı yaptım,akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum ama hafif bişeyler olcağı kesin,bu arada yürüyüşümüde yapamıyorum kaç gündür geçi evde yaptığım işlerle spor yapmış oluyorum yeterince ama yinede sporumu özledim ( akşama görüşürz yine
evet ablaya kafamı kırdı şahsen
adcıkda attı maşllaah kaya fırlattıı kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğinizi öptüüm kucak kucaakkk görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oğlum emirelcim sağol hayatım.her bebek gibi oda çok şeker sev sev doyamıyorum inan.kuzguna yavrusu şahin gelir derler benim kide o hesapadcım avatardaki tatlı bızdık oğlun mu çok şeker de maaşallahkaydirigubbakcemile3
dönsün tabi ya özletti kendini. kaydirigubbakcemileacibiber memlekette yarın bana geklecek cuma günüde evine dönecek
ev et ablaya kafamı kırdı şahsen
adcıkda attı maşllaah kaya fırlattıı kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğinizi öptüüm kucak kucaakkk görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben başladımda bitirdim bile çok şükür. ay ne rahatladım anlatamam evim birde sobalı.artık heryeri kaldırdım sırf o koku gitsin diye çok şükür şimdi pırıl pırıl. valla hayatım birden başla inan gerisi geliyor şeker.başlayasıya kadar.yavaştan başlarsan sonra daha bir hevesleniyor insan. alkisalkisalkis alkisalkisalkisşu bahar temizliğine birde ben başlaya b,lsem hergün bir mazeret üretiyorum kendi kendime mazeretlerde bitecek değil ohhh mis gibi oldunuz artık darısı benim başıma
melis08 ablacıma.s benimki hem bahar hemde düğün temizliği ama daha bitmedi resmen iki gündür canım çıkıyo neyseki yarın kendime ödül veriyorum amasraya gezmeye gidecez öğrencilerimle benim için hem farklılık hemde bi moral olmuş olura.sşimdi temizlik sonrası yemek yaptım annem abime gittiği için herşey bana bakıyo,zeytinyağlı türlü mercimek çorbası cacık,kardeşimde pilav yaptı ama çok yemeyi düşünmüyoruma.s
melisciğim naber nasıl oldunuz
melis08 ablacıma.s benimki hem bahar hemde düğün temizliği ama daha bitmedi resmen iki gündür canım çıkıyo neyseki yarın kendime ödül veriyorum amasraya gezmeye gidecez öğrencilerimle benim için hem farklılık hemde bi moral olmuş olura.sşimdi temizlik sonrası yemek yaptım annem abime gittiği için herşey bana bakıyo,zeytinyağlı türlü mercimek çorbası cacık,kardeşimde pilav yaptı ama çok yemeyi düşünmüyoruma.s
sabah klasik kahvaltı 1dilim ekmekle
ara 1avuç kiraz
öğle 1imam bayıldı salata yoğurt yemekten sonra 1ısırık çikolata
ara peynir kendini tutamayıp yenen dondurma
akşam yoğurt içine 8-9tane çilek 3kaşık yulaf ezmesi karıştırdım onu yiyiyorum
şu bahar temizliğine birde ben başlaya b,lsem hergün bir mazeret üretiyorum kendi kendime mazeretlerde bitecek değil ohhh mis gibi oldunuz artık darısı benim başıma
oğlum emirelcim sağol hayatım.her bebek gibi oda çok şeker sev sev doyamıyorum inan.kuzguna yavrusu şahin gelir derler benim kide o hesap
meliscim kesinlikle bendede motivasyon düştü ben bunu yaz ayı gelmesine bağlıyorum artık.inşallah toparlanırız.ama birde benim şu pc bozuktu ya.neyse ki şimdi eskisinden daha iyi. arada gıcıklığı tutuyor gene ama idare edicem artık. Çok üzgünüm çoook
günaydın kızlar nasılsınız dün yediklerimi yazayım sabah sırada kahvalatı
öğlen bir karnı yarık
akşam 3 yaprak sarma+ 2 hamur kızartması okadar
günaydın kızlar
ya ben diyeti bozcam belki kilo veririm
bu kadar kaçamaksız olunca ben kilo alıom :))
ayy delirecem yaa bu nasıl iştir anlamadım
kilo almışım dün sadece kısır yedim yada şiştim ama sinirlerim bozuldu sabah tartıda kendimi görünce
güüüünaaaayydııınnnnn
dosbacım kısır yedin şiştin bence şekeeeeeerrr
suyunuda az içmişsen
ben tam 3 lt su içtim vallaa zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?