Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol karamanlım iyiyyiz çok şükür oğluşta iyi büyüyür şükürler olsun tabi sıkıntısıda büyüyor ama alışıyoruz işte.valla hayatım bende sürekli burda olmak istiyorum ama inan hem ev hem çocuk yoruyor insanı uyuduğu zaman bende dinleniyorum işte ne yapayım.ama gelmiyor hiç değilim her geldiğimde yazıyorum ama karşılaşamıyoruz.. vereliniortak

adcım avatardaki tatlı bızdık oğlun mu çok şeker de maaşallahkaydirigubbakcemile3

evet ablaya kafamı kırdı şahsen
adcıkda attı maşllaah kaya fırlattıı kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğinizi öptüüm kucak kucaakkk görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooo 10 şekermi canım sen zaten şekerden ve tatlıdan kıssan kilo veririrsin bence :)

teşekkür ederim emirelcim. 2 kardeş kaçamak yapmayın sakın, cumaya az kaldı.

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun, benim anneannemde hasta seni çok iyi anlıyorum canım düşüncesi bile kötü. Umarım sen ve ailen kısa zamanda toparlanırsınız. Çok teşekkür ederim hoşbuldum canım.

canım yaa akşam ben de giremedim nete, 9da uyuyakalmışım yol yorgunluğunu atamamıştım halen üzerimden. Bi de laptopa su dökmüştüm bozutu ya, diğer bilg.da eşimin işleri oluyor sunum falan hazırlıyor sürekli giremedim akşam. Olsun canım büt.lerde verirsin inşallah. Teşekkür ederim canım, yok yaa halletmişsiniz o kadar kusur kadı kızında da olur ben de ikinize de çok teşekkür ederim bu vesile ile.

bu söylediğini not aldım, sıfır kaçamak. Biri beni de durdursun. Şişgocum sen artık beni iyice boşladın bak o günden beri kilo veremiyorum biri beni de tırtıklasın lütfen.
Kilo vermek, paylaşımı ve motivasyonu arttırmak için yeni planlar üretmeliyiz, düşüneyim birazcık.

evet patbori yok ne zamandır. Patboim bir zamanlar en çok gelen sendin, nerelerdesin ???
canım yine mi misafir, aman çok yeme (geç kalmamışımdır umarım)

canım sende de motivasyon azaldı, ne oluyor kızlar 9. olmuşuz zaten. Neden kilo veremiyoruz, hepimizin başına bir koç dikeceğim valla.

bahar temizliği demiştin di mi canım. Bizde dünden beri yaptık, bir yandan temizlik yapıldı. Ben de dolap çekmece heryeri döktüm temizledim, kışlık yazlık falan, öçok yoruldum. Bittti mi seninki de?

evet ablaya kafamı kırdı şahsen
kızlar hepiciğinizi öptüüm kucak kucaakkk görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1hug:a.s. ben de seni öpüyorum kocamann

melis08 ablacıma.s benimki hem bahar hemde düğün temizliği ama daha bitmedi resmen iki gündür canım çıkıyo neyseki yarın kendime ödül veriyorum amasraya gezmeye gidecez öğrencilerimle benim için hem farklılık hemde bi moral olmuş olura.sşimdi temizlik sonrası yemek yaptım annem abime gittiği için herşey bana bakıyo,zeytinyağlı türlü mercimek çorbası cacık,kardeşimde pilav yaptı ama çok yemeyi düşünmüyoruma.s

sabah klasik kahvaltı 1dilim ekmekle
ara 1avuç kiraz
öğle 1imam bayıldı salata yoğurt yemekten sonra 1ısırık çikolata
ara peynir kendini tutamayıp yenen dondurma
akşam yoğurt içine 8-9tane çilek 3kaşık yulaf ezmesi karıştırdım onu yiyiyorum

şu bahar temizliğine birde ben başlaya b,lsem hergün bir mazeret üretiyorum kendi kendime mazeretlerde bitecek değil ohhh mis gibi oldunuz artık darısı benim başıma

adcım avatardaki tatlı bızdık oğlun mu çok şeker de maaşallahkaydirigubbakcemile3
oğlum emirelcim sağol hayatım.her bebek gibi oda çok şeker sev sev doyamıyorum inan.kuzguna yavrusu şahin gelir derler benim kide o hesap
acibiber memlekette yarın bana geklecek cuma günüde evine dönecek
dönsün tabi ya özletti kendini. kaydirigubbakcemile

ev et ablaya kafamı kırdı şahsen

oy oy kıyamam.kırılmayın arkadaşlar içimden geldi yazdım.ne yapayım bende aynı şekilde davranıyorum bazen farkındayım.atlatırız inşallah. zemuszemus zemuszemus
şu bahar temizliğine birde ben başlaya b,lsem hergün bir mazeret üretiyorum kendi kendime mazeretlerde bitecek değil ohhh mis gibi oldunuz artık darısı benim başıma
ben başladımda bitirdim bile çok şükür. ay ne rahatladım anlatamam evim birde sobalı.artık heryeri kaldırdım sırf o koku gitsin diye çok şükür şimdi pırıl pırıl. valla hayatım birden başla inan gerisi geliyor şeker.başlayasıya kadar.yavaştan başlarsan sonra daha bir hevesleniyor insan. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

valla kolay gelsin melankoli işin zor hayatım.inşallah güzel ve mutlu mutlu halledersin işlerini. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

meliscim kesinlikle bendede motivasyon düştü ben bunu yaz ayı gelmesine bağlıyorum artık.inşallah toparlanırız.ama birde benim şu pc bozuktu ya.neyse ki şimdi eskisinden daha iyi. arada gıcıklığı tutuyor gene ama idare edicem artık. Çok üzgünüm çoook

melisciğim naber nasıl oldunuz

canım fena değiliz. Benim burun tıkanıklığım dışında iyiyim kötü olsam ne farkederki, kızımla ilgilenmek zorundayım, anne olmak zormuş, durmak dinlenmek yok hastaysan bile, işe gittiğim günler daha çok dinleniyorum. 1 sn. yerinde durmuyor. Kızım iyi, virüslerini bulaştırdı bize annemle ben ve babası hastalandı kendisi iyi maşallah.
Anneannem de iyi hastaneden çıktı evdeler.
Sen nasılsın canım?

ne zaman düğün canım? amasraya ben de gitmişytim eşim zonguldaklı, bayıldım.Olsun hayatım bitirmişsin işte. Bugün güzelce gez.

çok da abartı olmamış canım.

bir an önce başla canım, başlayınca insan hızını alamıyor bir bakmışsın bitmiş.

ay ne tatlıdır şimdi. Adcım benimki de sevdiriyor kendini çok fena oldu. Çok tatlı çıkmış fıotoda.
kızlar aslında yazın işimiz daha kolay, su daha güzel içilir, karpuz var oh oh.
tekrar motive olalım verelim kioları.

günaydın kızlar nasılsınız dün yediklerimi yazayım sabah sırada kahvalatı
öğlen bir karnı yarık
akşam 3 yaprak sarma+ 2 hamur kızartması okadar

günaydın kızlar
ya ben diyeti bozcam belki kilo veririm
bu kadar kaçamaksız olunca ben kilo alıom :))
ayy delirecem yaa bu nasıl iştir anlamadım
kilo almışım dün sadece kısır yedim yada şiştim ama sinirlerim bozuldu sabah tartıda kendimi görünce

güüüünaaaayydııınnnnn
dosbacım kısır yedin şiştin bence şekeeeeeerrr
suyunuda az içmişsen
ben tam 3 lt su içtim vallaa zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız dün yediklerimi yazayım sabah sırada kahvalatı
öğlen bir karnı yarık
akşam 3 yaprak sarma+ 2 hamur kızartması okadar

günaydın canım. Güzel yemişsin hiç abartı yok.

şişmişsindir canım benim gibi. Ben de kurufasülyeden şiştim. Bol su içelim gider şişkinlik.

güüüünaaaayydııınnnnn
dosbacım kısır yedin şiştin bence şekeeeeeerrr
suyunuda az içmişsen
ben tam 3 lt su içtim vallaa zemuszemus

afferşim sana. 3 lt. suyu nasıl bitirdin. Ben de su içmeye başlayayaım akşama kadar ancak biter.

merhaba kızlar şimdi emirelle beraberiz. kendisi baya kilo vermiş çok belli oluyo.. ben oınu yanında dombili kaldım eh bende cumaya evimde olacağım artık gidecek bu kilolar..(bu arada ben acibiber kendiminji açmak zor geldiği için ablamınkinden yazıverdim)

meliscim nasıl bitirdim okadar suyu işyeri baya sıcak
klima açıtırmıyor pis cimriler kötükedihüso
soğuk soğuk içtim 3lt suyu oohh

gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama bu bas agrisi öldürüyor beni sirtim cok kötü tutuluyor emirel ne guzel kardesin yaninda birde ben kavussaydim az kaldi bir bir aya kadar yegenim olacak cok heyecanliyim acibiber sen nasilsin hayatim
sisgo canim sen nasilsin nasil gidiyor bu hafta ne yapacaksiniz bakalim hadi kendinizi toparlayin gecen hafta 9. olmusunuz 1, ciligin ardindan olmadi ama insallh bu hafta iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…