Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bana da pko dedi ama yumurtalarimda hic kist yok anlamadim :26:
Yumurtlamanın düzenli gerçekleştiği nasıl anlaşılır?
Bazal vücut ısısı ölçümü ile yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediği anlaşılabilir. Kadın adet döneminin ilk gününden itibaren her sabah uyandığında derece ile ağızdan vücut ısısını ölçer ve tabloya işler. Yumurtlama gerçekleştikten hemen sonra vücut ısısı 0.5 derece artar. Eğer yumurtlama gerçekleşmezse vücut ısısı değişmez. Kanda veya idrarda yumurtanın olgunlaşarak çatlamasını uyaran hormonun (LH) düzeyi belirlenerek de yumurtlamanın olup olmadığı belirlenir. Ayrıca ultrason ile yapılan takipler ile de yumurtalıklardaki folikül gelişimi ve yumurtlamanın olup olmadığı belirlenebilir.

Polikistik Over Sendromunun Bulguları
Adet düzensizliği +
İnfertilite +
Tekrarlayan düşük
Tüylenme
Kilo artışı
Anormal insülin cevabı veya şeker hastalığı
Kalp hastalığı
Göğüslerden süt gelmesi

Canım bence biz seninle şu ateş ölçme yöntemine başlayalım ama şu da var bunlardan sadece üst 2 var bende diğerleri yok ama hiçbir doktorum da sende pko var demedi hatta yumurtam oluşuyor ve çatlıyor da anlamadım ben.

kızlar şimdi kalkıp bir foto çekcem,1ay sonra tekrar çekip buraya atacam.

Hoşgeldin Su ben eskimisin yoksa yeni mi geldin aramıza?

Kızlar bu arada bu gün güne gittim ve yediklerimi yazarsam beni topa tutarsınız geçen hafta komşuma dedim ki ayy bir gün olsa da gitsek 3 aydır çok özledim şöyle hamur işleri falan dedim ve o da hazırlık yapmış çağırdı yemesem olurmuydu sizce????

kızlar şimdi kalkıp bir foto çekcem,1ay sonra tekrar çekip buraya atacam.

Kalk kalk ilham olur sonrası için ..

Tabi geçen hafta o kadar kilo verdin şimdi şımarıklık yapıyorsun dimi ?
Ama sakın söyleme her şeyi yiyebilirim şu dönemde

ayni sehir mi
sus elif sus elif sussss
yorum yapmicam sevaplari dusun sevaplari

Gelsinler arada adam akıllı misafir olsunlar ağırlayayım ama nedir öyle 7 ayy ..

hiç dua aldığımı görmedim şimdi biraz dargılım geçen gün bekar kız kardeşlerime beddua etti.

evet hayatim biliyorum :)
kotu ornek olmiim dedim gelinlere

Ben kesin çok kötü gelin olacağım ama şimdiden söylüyorum yanii

tatlim ben 7 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor bu infertiliteye girer
adetim duzensiz
kilom da artti
sekerimde yuksekti suan kilo verdikce duzeliyor ilacimi biraktim
bu kadar bulgu var
yarindan itibaren atesimi olceyim bakalim

ask olsun su
olurdu tabi
valla bende bugun apartman gunumuzde sadece mercimek salatasi yedim o bicim tatlilar borekler kurbişler vardi

ama haklisin hilalcim 7 ay cok zor yaaa

Çok ta iyi bir gelin olursun korkma canım. Bende 7 ay çok bunalırdım ama yinede başlarımın üzerinde yerleri var gelseler ki kayınvalidem asla öyle gelip kalmaz ama oldu ya geldiler tek bir kaşım kalkmaz emin ol ne olursa olsun aşık kadın her türlü eşinin annesini anne sayar merak etme sen :) Başa gelmeden yağıp gürlemek kolay :))

tatlim ben 7 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor bu infertiliteye girer
adetim duzensiz
kilom da artti
bu kadar bulgu var

Ah canımm bizde 7 yıllık evliyiz ama olmadı bu güne kadar Ne zaman başlanıyormuş acaba ona adet bitiminden sonra olabilir. Pko diyor doktorlar hemen sanıyorum çok pkolu var ama kist yokki bizde sen yumurta takibi yaptırdın mı hiç?

ask olsun su
olurdu tabi
valla bende bugun apartman gunumuzde sadece mercimek salatasi yedim o bicim tatlilar borekler kurbişler vardi

Ahh ah ne diyorsunnn valla misss gibiydi alacaksamda bir kilo alırım ama bu gün 1 saat yürüdüm ve eve geldim çıktım bahçeye iki saat ot yoldum ayyy ısırganın değdiği yerler hala acıyor keşke burada olsaydınız bu bahçeyi ben 1 ayda anca bitiririm amazona dönmüş (

bende elif uzun bir aradan sonra+ 10 kiloyla tekrardan döndüm.
adetim duzensiz
kilom da artti
bu kadar bulgu var

ooffff inanmiyorum yaaaaaa
sen ne yaptin

Rabbim tez zamanda sanada annelik duygusunu tatdırsın(amin)
gerekmedikçe konuşmuyorum.

sucum aynen oyle etme bulma dunyasi esim hakediyor onlara iyi davranmami fakat bazen ozgurlugunu geri istiyorsun hic bir zor yani olmasa da beddua etmese de elifin kayinvalidesi gibi
yine de diyorsun ki biraz gitsinler yine gelsinler
zira 7 ay uzun bir surec

onu ogrensek ya tatlim ne zaman baslaniyor acaba?
doktorum kilo verip gelmemi istedi sanirim asilama yaptiracagiz biz beklemek istemiyor daha fazla

gecmis olsun cok yaniyor mu ellerin :26:

canim Allah razi olsun insaallah nerde varsa kim istiyorsa versin Allah

sana da sabir versin dayanma gucu versin ne diyim adasim

Hep beraber veririz canım benim :)

Tabii hayatım diyorum ya bende çok bunalırdım ne olursa olsun kendi ailesi bile olsa insan bir süre sonra bunalır birde kayınvalide kırılacak diye saygısızlık yaparım diye ayrıca korku.

Hemen ben bir araştırayım onu da yazayım bitanem buraya bende şimdi eşime tahlil yaptıracağım ve birde benim rahim filmi kaldı yapılmayan onu yaptıracağım sonra duruma göre aşılama yada tüp bebek artık sabrım kalmadı ( Ellerim feci yanıyor

sucum sanirim ayni durumdayiz benimde bi rahim filmi kaldi ama korkuyorum :26:
benim esim tahlil yapti sperm sayisi biraz dusuk ilac verdi ama kullanmadi midesine dokundu bilemiyorum ignesi falan varsa onu yapatiracak
insaallah ikimizde ayni anda tez zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza
benim yasim 27 oldu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…