Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam tamam göndericez
Canim ne mutlu sana esin zayifla diye herseyi yapiyor.
sagolsun
olsun 400 gr. da iyi..
afiyet olsun

Ne kaçamağı yaptın kız ?
Bazen ben de öyle oluyorum hem midem bulanıyor açım hem bir şey yiyesim olmuyor.

Uykucu şeker ya ..

kaçamak yapmadım canım. ama mesela, gecen hafta az bişi bi ısırk mesela,çkolata cips falan yedimmi midem cok kötü oldu.
dün sucuk yedim mesela, akşama kadar midem bulandı :44:

Ortalama gayet iyi...

O zaman yavaş yavaş başla canım mesela bugün bulfur pilavı düşünüyordun sanırım problem olabilir çorbayla biraz ekmek ye sonra sebze yemeği ekle sonra baklagillere geç ..

O zaman yavaş yavaş başla canım mesela bugün bulfur pilavı düşünüyordun sanırım problem olabilir çorbayla biraz ekmek ye sonra sebze yemeği ekle sonra baklagillere geç ..

düşünüyordum ama vazgectim
pırasa köftesi yapmak istiyorum bugün ama midem almayacak sanki :44:

13. Takım İçi Bireysel Dereceler:

1. Eski_bir_masal: % 2.72

2. Aysecig: % 2.11
3. LaydLine: % 2.09
4. Hayattanazicik: % 1.07:119::103::79:
5. Fefilifa: % 0.66:82::80:
7. Mutedeyyin: % 0.58:118::124::109:
8. TadLi: % 0.49:87::128:
9. Semiha: % 0.16
10.Ysfmir: % -0.17
11. Betuld: % -0.48

Eline sağlık Melek'cim özlemişim şu sonuçları ..

brydn, Kadın, 25, Malatya

Yaşamak için yemek

Geç saatte yemek yiyorsun dokunmuyor mu?" diye soruyor. "Aç iken uyumam ben." diyorum. "Neden? Sonra kilo aldığından şikayet edersin bak." diyor. "Deli olma. Ya deprem olursa? Göçük altında ne kadar dayanırım aç aç? En nihayetinde yaşamak için yiyorum ben!" diyorum. O susarken ben hala yiyorum.

Bu da turta için

Hey Allah'ım

Üniversiteden bir arkadaşıma rastlıyorum üçüncü kosacasından da boşanmak üzereymiş. İlk kocasının aldığı deniz manzaralı evde yaşayıp, ikinci kocasının aldığı lüks arabayla dolaşıyor. Muhtemelen üçüncü kocasından gelen nafakayla da geçimini sağlayıp çalışmak zorunda kalmayacak. Hepsi birbirinden zengin çıkmış. "Dua ederken bile standardımı düşürmedim" diyor o an neden(!) evde kaldığımı anlıyorum. Benim dua standardım düşükmüş; "Anlaşabileceğim, seveceğim ve sevilebileceğim birini çıkar karşıma Allah'ım!" diye dua etmemeliymişim meğer.

hoşgeldin maşşallah sporun baya iyi biraz da yemenden kıssan kısa sürede verirsin bence kilolarını

tebrik ederiiiiiiiiiiiiim siziiiiiiiiiiii

sporunu biraz arttır o zaman canımm incelme sporla oluyor malum

oo süperr bacum hayli hayli verirsin 3 ayda ama şok diyetleri bırakman lazım tabisii eşinin de hoşuna gidiyor tabi senin kilo vermen yanii daha güzel bir hatun oluyorsun karşısında ama yakında kıskanclıklara baslarsa sasırmam

Son düzenleme:

ben durmadan evrene asansör asansör diyorum ama neyse 1 seneden sonra adamla tanıstı en azından puhahahahah evren duy sesimi ilk çocugumuzun adını evren koyacam bak duyarsan

Günaydın. Kızlar kilomuz bildiriyorum
75.200 olsun ben yerinde sayiyordur siyordum çok mutlu olduuuuuuuummmmmm

tebrik ederim canımmmm

sinemmmmmmmm hoşgeldin en son giderken kaç kiloydun sen 70 lerdeydin sanırım dimiiiiii özlemi hatırlarsın onada diyetisyen böyle bir liste vermişti baya kabarık şaşmıştık amma kilo veriyordu o listeyle

13. Takım İçi Ortiler Arası Dereceler:

1. Eski_bir_masal - Tadli: % 1.60
2. Aysecig - Mutedeyyin: % 1.35
3. Semiha - LaydLine: % 1.13 :124:
4. Betuld - Hayattanazicik: % 0.30 :112: :82:
5. Ysfmir - Fefilifa: 0.25 :44:

Not: Betülün ortisi izne ayrıldıgı için,3 kişilik gruptan olan "Su" yu, Betül ile eşleştirdim.

Eline sağlık Melekk ..

Gönül 1. olmuşuz çak ortimm

evet ya kızım aynı ben dua standartımı yüksek tutmaya devam edeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…