tirtil kelebek canim sende hosgeldin aramiza insallah bütün istediklerin olur kiloyuda verirsin ve hamile kalirsin
çok sağol,tekrar tekrar geçmişolsun.haklısın ne kadar zayıf olursan o kadar rahat olursun.insallah sekerım hayırlısı olsun masallh allah bebegıne omur versın bende kılolu hamıle kalmamyayım dıyorum canım ama hamıle kaldıgım zaman dısgebelık ıhtımalı daha once %1 dı suan %25 tabı bu kılomla
allah gostermesın bırdaha ıgne vurulursa yıne uzerıne kılo alırsam kotu
bırbaska ıhtımal kı ınsallah bu olacak hamıle kaldıgımdada en az 10 kılo alınıyor vermek zor yanı her 2 ıhtımal goz onune alırsam ZAYIF olmam lazım
bu arada benım memısler kocaman onlar ırı duruyorya dahada kılolu gorunuyorum
neyse esım sızlanıyor kk yıdaha cok sevıyorsun pazar gununu onlara ayırıyorsun dıyor nese ben cıkayım oda markete gıttı geldıgınde pc kapalı bulsun :)
adamcıgım kendısını rahat hıssetsın tahtının sallandıgını dusunuyor:teytey::teytey::teytey:
iste kızlar dıyetım buna yarından ıtıbaren baslıyorum ve sıze gelısmelerı gun gun bıldırıyorum
3 HAFTADA 5 KG VERME DİYETİ
PAZARTESİ:
SABAH :1 dilim ekmek, bir parça yarım yağlı peynir, çay, kahve, ada çayı, ıhlamur (şekersiz.)
ÖĞLE :Bir kase salata yanında yoğurt, limon az tuz sirke nar ekşisi.
AKŞAM :Bir tabak ıspanak yanında yoğurt.
SALI
SABAH :Bir armut, 10 adet light bisküvi
ÖĞLE :Bir kase cacık (az tuzlu yağsız)
AKŞAM :5 Adet ekmeksiz hazırlanmış köfte
ÇARŞAMBA
SABAH :Bir adet greyfrut
ÖĞLE :100 gr haşlama veya fırında tavuk
AKŞAM :Bir tabak fırında mantar
PERŞEMBE
SABAH :Bir dilim kepek ekmeği, 3-4 siyah veya yeşil zeytin
ÖĞLE :Bir tabak mevsim salatası
AKŞAM :Bir tabak yağsız menemen
CUMA
SABAH :10 adet light çubuk kraker, 1 meyve suyu sıkma
ÖĞLE :1 tabak taze fasulye (tatlı kaşığı zeytinyağlı)
AKŞAM :Bir parça bonfile ızgara yağsız
CUMARTESİ
SABAHeynirli sandöviç
ÖĞLE :Bir simit yanında çay (şekersiz)
AKŞAM :2 Orta boy patates haşlama
PAZAR
SABAH :2 adet meyve
ÖĞLE :Salata yanında süzme yoğurt
AKŞAM :2 adet tavuk but veya 2 adet kanat yağda kızartılmayacak
Bu diyet sırasında haftada 3 kez yürüyüş veya egzersiz yapılmalı Günde 2-3 litre(10-15 bardak) su mutlak içilmelidir. Diyet bu şekilde 3 hafta devam edilmelidir.
adcim sanada merhaba valla canim hayat hep ayni iyi sayilirim sen nasilsin
selam karamanli
iiyim canım sen nasılsın baş ağrına doktor ne diyo canım??
tırtıl canım liste güzel ama ben ara olmazsa yapamam bu diyet gayet sıkı eminim 3 hafta yaparsan 5 kilo verirsin canım
çok sağol,tekrar tekrar geçmişolsun.haklısın ne kadar zayıf olursan o kadar rahat olursun.
diyt listen baya sıkıymış bande denesem dedim ama yok ben bağlı kalamıyorum bir listeye kafama göre takılıyorum işte. ama sen bu listeye göre kesin verirsin gibi geliyor bana. eşini ihmal etme aman aman.sonra hiç giremezsin. kızdırma adamı sen en iyisi.yarın görüşürüz o zaman.öptüm.
bende iyiyim karamanlım.çocukla evle eşle uğraşıp duruyorum ne yapayım.oğlum yemek türü şeyleri yemiyordu,daha doğrusu zor yediriyordum.bugünlerde fena değil bakalım. kilo vermemde durdu ne hikmetse en son 300 gr aldım alış o alış tık yok valla.abarttığım birşeyde yok ama. aman almayayımda,bir dursun bir insin ben razıyım.
:Saruboceq:
canim dr yarin gidecem bi söyleyecegim bakalim ama ya ilaclarin yan etkisi yada sirtim her sabah cok kötü tutuluyor yada ondan bakalim
canım inş. en ii sonuçları alırsın ...bu ilaçlar bi yeri yaparken bi yeri bozuyo
Merhaba arkadaslar ,
Hatirliyormusunz bilmiyorum .. kisa bir donem bende bu gurubun icinde bulundum. Ve ansizin ortadan kaybolmamin nedeni .. ozel nedenlerden dolayi Turkiyeye gitmem gerekti ( ben yurtdisinda kaliyrm ). Internette uzun sureli girme imkanim olmadi.. habersiz kayboldugum icin hepinizden ozur diliyorum, ztn buyuk bi ihtimal atilmisimdirda... bunlari kesinlikle geri almaniz icin soylemiyorum , ztn buna zamanimda yok artik. Bana yakismayan bir davranis oldugu icin aciklik getirmek istedim.
Umarim hepiniz cok guzel kilo vermeye devam ediyosunuzdur...
Size bol bol basarilar diliyorum ..
Sevgiyle kalin..
dosba canımm ıyı aksamlar yuruyusten geldım 1.5 saat yuruduk ayaklarım kopuyor 3 haftada 5 kg dıyetıne basladım ama yuruyusten gelınce 1 dılım tost yedım
kacırdım ıradesızlık kızdım kendıme 2 bardak ayranla gercı guzel oldu dedıgınız gıbı agır bır dıyet ne kadar uyacagım bılmıyorum ben guznduz aclık cekmıyorumda akşam canım bısıler atıstrmak ıstıyor
iyi geceler kızlar çok yoğundum gelemedim özledim kız sizleri dün kızımın okuma bayramı vardı çok yoruldum ama çok güzeldi değdi doğrusu gurur duydum kızımla gözlerim doldu o şiir okurken bir annenin çok mutlu olduğu anlardan biri bence bu gün de pikniğe gittik yine koş koş hgazırlık yap gel toparla yıka bu piknik bana çok yorucu geliyor biraz kaçıdım ama çok değil yani oklavalık kadar yoık
dün de dondurma yedim kızımın başarı dondurması onun için kaçamak saymıyorum işte böyle böyle kendimi kandırıyorum
emirel sekerim tanıdım senı ewet sende bornovada oturuyon dmeı emireller :)
tanıyorum napıyon yaa abam senı çok ozledım oglan napıo kız napıo hatırlıyon mu senın oglanı kandırmıstım ben ogretmenım dıye :)
kız masallah buyumusde okula gıdıyor ben gordugumde ona ruj suren dunyanın en ıyısıydı
tanıyabılmısmıyım senı ? ozledende gorusuruk
kızlar merhaba babam mangala çağırıyor demiştim ya gittik 9 da geldik kızımı yıka yedir uyut evi toparla falan derken bu saat oldu bi bakayım ne yapmışsınız dedim.
karamanlım hem başın hem sırtın ağırıyorsa belki yastığındandır benim bir ara öykle oldu boyun yastığı diye birşey var onu kullandım iyi artık. Boynum tutuluyordu ve bu nedenden başım ağırıyordu gözönüne al istersen.
emirelcim ahh bizde görebilecekmiyiz o günleri ben de senin adına duygulandım, pek sulugöz oldum anne olduktan sonra :)
brose çok teşekkür ederiz haber verdiğin için iyi olmana sevindim böyle habersiz gidenler için endişe ediyoruz içimiz rahatladı en azından. Umarım hayatın güzel gidiyordur.
Adcım dosbacım tırtılım sizleri de öptüm.
Herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?