Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy teşekkür ederim Melek.
Peki ne kadar süte o kadar maya koyacağım.
Ben 1 litreden deneyeyim diyorum ..
Olursa bittikçe yaparım.

Son düzenleme:

:119::119::119:
:124::124::124:

Muticik ben ikidir yapiyorum bole nasil anlatsam kasik kasik olmuyor bide yapiskan we akici oluyor neden oluyor anlamadim,
her defasinda cokta hewesleniyorum bi bakiom gene tuhaf olmus :26:

:119::119::119:
:124::124::124:

Muticik ben ikidir yapiyorum bole nasil anlatsam kasik kasik olmuyor bide yapiskan we akici oluyor neden oluyor anlamadim,
her defasinda cokta hewesleniyorum bi bakiom gene tuhaf olmus :26:

Canım hazır yoğurtla mayalarsan öyle oluyor malesef 3 seferden sonra düzelir...

Aksam uzeri giremedim, disari cikmam gerekti camlarda kaldi maaalesef :26:

Menum:
Kahwalt:
menemen
3 siyah zeytin
Hindiba maydonoz
az sucuk
peynir

Ara:
2-3 kayisi kurusu
2 ceviz

Oglen:
Bir parca biftek
salata

Aksam:
domates yogurt

Su: 3 lt
YESIL cay: 3 bardak

1 saat kond bisikleti

Canım hazır yoğurtla mayalarsan öyle oluyor malesef 3 seferden sonra düzelir...

evt maya hazir yogurttandi aceba sutu mu cok kaynattim, cok mu sicakken mayaladim,
yada sut mu iyi deil diye dusundum :44:
Simdi bu yogurtla gene mayalarsam bozuk mu olur boyle ben bunu atarim diye dusunuyordum :26:

Kızlar sabah 2 yumurta yedim ve biraz da peynir

Akşamda 1 tabak cilli köfte :) Su almayı unutmuşum evde su yok ((

Afiyet olsunda ben bise demiyom size azcik yiyosunuz

Olmaz olurmu çokta güzel oluyor... Hatta sütü kaynatmaya da gerek yok hazır sütle yapınca bu sebepten daha da sağlıklı oluyor. Malum sütü dışarıdan alınca mikroplarından arınsın diye kaynatıyoruz ama hazır sütler zaten sağlıklı. Sütü ılıtman yeterli içine mayasını at ben azcıkta şeker atarım daha taş gibi oluyor o zaman...

Cikiyorum iyi geceler msj lar semihaya atiliyordu demi

ben gelince herkes gidiyor yaa (( tadli burda görünüyor ama oda herhalde açık bırakıp gitti.

bebeim sende bayagi bi gec geliosn genelde herkes dagilmis oluyor
callanetics yapicam islerim oldugundan birazda tembelligimden bu saate kaldi, opuyorum cnm ins yarin dewam ederiz

bebeim sende bayagi bi gec geliosn genelde herkes dagilmis oluyor
callanetics yapicam islerim oldugundan birazda tembelligimden bu saate kaldi, opuyorum cnm ins yarin dewam ederiz

tamam bende kitap okuyayım bari :) öpüyorumm bu callanetics çi teyze çok sinir yaa yapamadım onu ben teyzeyi sevmedim diye :) öpüyorumm.. Semihaya gönderiyorum bende o zaman.

BEn geldiiim
Yeni girdim eve
Teli sarja takip buraya girdim direk
10 sayfa kaynatmissiniz okuyayim da geleyim:))

Bende kitap okuyup yatacağım kızlar. Yarın çok işim var erken kalkmam lazım. Herkese iyi geceler. Öpüyorum kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…