günaydın kızlar melyezit nereusnasılsınız bu sabah tartıldım çok şükür 62 olmuşum nereuscum ben her gece zaten içiyom sirkeli suyumu yanlız cumartesi gecesi yogunlukta unutmuşum
günaydınlarrr güzel bir hafta diliyorum bu hafta biraz daha hafifileriz inşallaahh
acibiber kız sen mi geldin oğlan uyudumu
emirel sekerim tanıdım senı ewet sende bornovada oturuyon dmeı emireller :)
tanıyorum napıyon yaa abam senı çok ozledım oglan napıo kız napıo hatırlıyon mu senın oglanı kandırmıstım ben ogretmenım dıye :)
kız masallah buyumusde okula gıdıyor ben gordugumde ona ruj suren dunyanın en ıyısıydı
tanıyabılmısmıyım senı ? ozledende gorusuruk
Allah sizlerede göstersin emin ol zaman öyle çabuk geçiyorki anlaya mıyorsun bakmışsın büyümüş ne zaman nasıl büyümüş
günaydın güzeller, haftanın ilk günü fırsat yaratıp geldim sonra hep kalıyor üzülüyorum, hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum şekerler..
günaydınlarrr güzel bir hafta diliyorum bu hafta biraz daha hafifileriz inşallaahh
teşekkür ederim canım ben iyiyim sen nasılsınnn
bende dün gece içmedim canım istemedi bugünde canım bişi istemiyorr benneyaptımki
günaydın şekerrr iyi haftalalr herkese
günaydın kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim kayınvalidemdeydim ne zaman gitsem hamurişi artık öğğğ oldum bişeyde diyemiyorum az yemeye çalıştım ama yinede yedim yani neyse inşallah bu haftayı atlatırım
ay günaydınlar ramıza yeni arkadaşlar katılmış.hoş geldin tırtılım. valla kızlar bu sabah klasik kahvaltıylan başladım hadi bakalım hayırlısı..
aaaaa hayır olamazmerhaba kızlar ben işten ayrılıyorum
bu ay sanırım son olcak
ve eskisi gibi paylaşımda bulunamicamm
bu ay sonunda beni artık mezun etceksiniz
aaaaa hayır olamaz
aynen öyle hayatım bende aç bırakıyorum şimdi paşalar gibi yiyor,ama arka dişler henüz çıkmadığı için pilav ne bileyim bulgur türü şeyleri yemek istemiyor. dişleri çıkınca inşallah onlarıda yer.canim o yaslarda cocuklarda oluyor benim oglumda öyleydi ama simdi hic sorun yok simdi kizimda da var ayni problem ama takmiyorum cünkü acikinca mecbur yiyecek dr larda öyle diyor zaten
sağol broscum.sanada hayatında bolşans.herşey gönlünce olsun inşallah.Merhaba arkadaslar ,
Hatirliyormusunz bilmiyorum .. kisa bir donem bende bu gurubun icinde bulundum. Ve ansizin ortadan kaybolmamin nedeni .. ozel nedenlerden dolayi Turkiyeye gitmem gerekti ( ben yurtdisinda kaliyrm ). Internette uzun sureli girme imkanim olmadi.. habersiz kayboldugum icin hepinizden ozur diliyorum, ztn buyuk bi ihtimal atilmisimdirda... bunlari kesinlikle geri almaniz icin soylemiyorum , ztn buna zamanimda yok artik. Bana yakismayan bir davranis oldugu icin aciklik getirmek istedim.
Umarim hepiniz cok guzel kilo vermeye devam ediyosunuzdur...
Size bol bol basarilar diliyorum ..
Sevgiyle kalin..
dosba canımm ıyı aksamlar yuruyusten geldım 1.5 saat yuruduk ayaklarım kopuyor 3 haftada 5 kg dıyetıne basladım ama yuruyusten gelınce 1 dılım tost yedım
kacırdım ıradesızlık kızdım kendıme 2 bardak ayranla gercı guzel oldu dedıgınız gıbı agır bır dıyet ne kadar uyacagım bılmıyorum ben guznduz aclık cekmıyorumda akşam canım bısıler atıstrmak ıstıyor
iyi geceler kızlar çok yoğundum gelemedim özledim kız sizleri dün kızımın okuma bayramı vardı çok yoruldum ama çok güzeldi değdi doğrusu gurur duydum kızımla gözlerim doldu o şiir okurken bir annenin çok mutlu olduğu anlardan biri bence bu gün de pikniğe gittik yine koş koş hgazırlık yap gel toparla yıka bu piknik bana çok yorucu geliyor biraz kaçıdım ama çok değil yani oklavalık kadar yoık
dün de dondurma yedim kızımın başarı dondurması onun için kaçamak saymıyorum işte böyle böyle kendimi kandırıyorum
merhaba kızlar ben işten ayrılıyorum
bu ay sanırım son olcak
ve eskisi gibi paylaşımda bulunamicamm
bu ay sonunda beni artık mezun etceksiniz
aadcım merhaba canım hoşgeldiinn
sorunn anlattığım gibi 1 senedir yeni gelen müdürle anlaşamıyorumm
daha öncede gitmek isteidğimi söylemiştim ve kabul edilmemişti
şimdide ekonimik krıiz nedeniyle işçi çıkarmak istemişler kendi aralarında konuşmuşlar bende söyleyince
kabul edildi üstlerinden bir yük kalkmış gibi kabul edildi
iyi olldu gerçekten ben o hayvan yüzünden az kişiyle kavgga etmedim
ailem arkadaşlarım iş arkadaşlarım sevdiğim
bıraksalar şimdi kafasını koparırım ama değmez it herif
çok sinirliyim ona karşıı
sorun bu ama ben işten çıakrken yoruldum artık yapamıyorum dedim
yine bunu sebep göstersydim izin vermiceklerdii
bebişim takma kafana hayırlısı olsun senin için boşverrr canın sağolsunŞeniz
bu arada öğlen sadece çorba içtim şimdiki kilom 57 söz bu hata 55,9 görcem sizde şahit olunbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?