Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar melyezit nereusnasılsınız bu sabah tartıldım çok şükür 62 olmuşum nereuscum ben her gece zaten içiyom sirkeli suyumu yanlız cumartesi gecesi yogunlukta unutmuşum

günaydın kızlar melyezit nereusnasılsınız bu sabah tartıldım çok şükür 62 olmuşum nereuscum ben her gece zaten içiyom sirkeli suyumu yanlız cumartesi gecesi yogunlukta unutmuşum

teşekkür ederim canım ben iyiyim sen nasılsınnn
bende dün gece içmedim canım istemedi bugünde canım bişi istemiyorr benneyaptımki

günaydın kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim kayınvalidemdeydim ne zaman gitsem hamurişi artık öğğğ oldum bişeyde diyemiyorum az yemeye çalıştım ama yinede yedim yani neyse inşallah bu haftayı atlatırım

ay günaydınlar ramıza yeni arkadaşlar katılmış.hoş geldin tırtılım. valla kızlar bu sabah klasik kahvaltıylan başladım hadi bakalım hayırlısı..

gunakydın yaa sımdık uyandım halbukı benım baska planların varsı 8.30 da yuruyus 9.30 da eve gelıs 10.30 da nıvea body bıtmıs olması ve ben dus almıs yorgunluktan mayısmıs olmam lazım dı program aksadı
emirel canım bende ozledımm acıbıberle kucukken gorusmustuk tanıyamayabılır
temmuzda gelecegım ınsallah gorusuruz
bu arada gercekten dunya kucuk hıç aklıma gelmezdı
aslında balık etlıyım ama ızmıre gıttıgımde psıkolojımı alt ust edıyorlar
ADAM YARAMIS dıolar bole gıderse ANNENE benzıyeceksın dıolar sınırımı bozuyorlar ızmıre gıdene kadar kılo verem

ay bende bir aralar sirkeli suyumu içerdim memlekette nerde misafirden koşturmadan her şeyleri bırakmıştım. başlıyayım bari.ay ben h
geldim yine kimsecikler yok

inanmıyorum dünya nekadar küçük gamyoncuiremsu

Allah sizlerede göstersin emin ol zaman öyle çabuk geçiyorki anlaya mıyorsun bakmışsın büyümüş ne zaman nasıl büyümüş

Amin canım evet bu 10 ay nasıl geçti onu bile anlamadım.

günaydın güzeller, haftanın ilk günü fırsat yaratıp geldim sonra hep kalıyor üzülüyorum, hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum şekerler..

günaydın sana da kallisim güzel haftalar.

günaydınlarrr güzel bir hafta diliyorum bu hafta biraz daha hafifileriz inşallaahh

günaydın canıminşallah amin.

teşekkür ederim canım ben iyiyim sen nasılsınnn
bende dün gece içmedim canım istemedi bugünde canım bişi istemiyorr benneyaptımki

neden canın birşey istemiyor şekercim ne oldu sana:uhm:

günaydın şekerrr iyi haftalalr herkese

günaydın sana da canım iyi haftalar.

günaydın canım, off kötü olmuş ama ne yapacaksın büükler anlamaz da söylesen çakjtırmadan kızına yedirseydin hepsini kötükedihüso

ay günaydınlar ramıza yeni arkadaşlar katılmış.hoş geldin tırtılım. valla kızlar bu sabah klasik kahvaltıylan başladım hadi bakalım hayırlısı..

günaydın canım. Hadi bakalım akldığın 400 gr. ı ver bu hafata :)

merhaba kızlar ben işten ayrılıyorum
bu ay sanırım son olcak
ve eskisi gibi paylaşımda bulunamicamm
bu ay sonunda beni artık mezun etceksiniz

aaaaa hayır olamaz

valla oldu hihoyyyt
iş hayatım çok berbattı kızlar belki anlatmışımdır
nefret ettiğim bir insan var bıraksalar ikimiz birbirimizi öldürürz okdar
geçenlerde kavga etmiştik iyi güzel oldu kendi adıma
biraz hüzünlendim ama sizlere çok alışmıştım gerçekten zor olcakk mafoldumben

canim o yaslarda cocuklarda oluyor benim oglumda öyleydi ama simdi hic sorun yok simdi kizimda da var ayni problem ama takmiyorum cünkü acikinca mecbur yiyecek dr larda öyle diyor zaten
aynen öyle hayatım bende aç bırakıyorum şimdi paşalar gibi yiyor,ama arka dişler henüz çıkmadığı için pilav ne bileyim bulgur türü şeyleri yemek istemiyor. dişleri çıkınca inşallah onlarıda yer.
sağol broscum.sanada hayatında bolşans.herşey gönlünce olsun inşallah.

valla önemli olan akşamları atlatabilmek gündüz ben kendimi tutabiliyorum daha doğrusu canım çok bişeyler istemiyor,ama tv karşısına geçip şöyle bir uzanınca herşey değişiyor.

Allah başarılarını daim etsin inşallah.sağlıklı huzurlu bir ömür versin dilerim yavrularımıza.[
merhaba kızlar ben işten ayrılıyorum
bu ay sanırım son olcak
ve eskisi gibi paylaşımda bulunamicamm
bu ay sonunda beni artık mezun etceksiniz

hayırdır balım sorun yoktur inşallah. CADIARZU

bu arada herkese günaydınlar gerçi öğlen oldu biliyorum. ancak gelebildim.ev işlerim yeni bitti.

aadcım merhaba canım hoşgeldiinn
sorunn anlattığım gibi 1 senedir yeni gelen müdürle anlaşamıyorumm
daha öncede gitmek isteidğimi söylemiştim ve kabul edilmemişti
şimdide ekonimik krıiz nedeniyle işçi çıkarmak istemişler kendi aralarında konuşmuşlar bende söyleyince
kabul edildi üstlerinden bir yük kalkmış gibi kabul edildi
iyi olldu gerçekten ben o hayvan yüzünden az kişiyle kavgga etmedim
ailem arkadaşlarım iş arkadaşlarım sevdiğim
bıraksalar şimdi kafasını koparırım ama değmez it herif
çok sinirliyim ona karşıı
sorun bu ama ben işten çıakrken yoruldum artık yapamıyorum dedim
yine bunu sebep göstersydim izin vermiceklerdii

bebişim takma kafana hayırlısı olsun senin için boşverrr canın sağolsunŞeniz
bu arada öğlen sadece çorba içtim şimdiki kilom 57 söz bu hata 55,9 görcem sizde şahit olunbuyrunnnnnnnnn

bebişim takma kafana hayırlısı olsun senin için boşverrr canın sağolsunŞeniz
bu arada öğlen sadece çorba içtim şimdiki kilom 57 söz bu hata 55,9 görcem sizde şahit olunbuyrunnnnnnnnn

teşekkürler canıımmm
çok azimlisin görcezz hepimiz ama yorma iyne kendini dikkatli ol Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…