nereus işi bırak ama bizleri bırak ma yine takımda ol emiiiopuyorumnanaktan
aadcım merhaba canım hoşgeldiinn
sorunn anlattığım gibi 1 senedir yeni gelen müdürle anlaşamıyorumm
daha öncede gitmek isteidğimi söylemiştim ve kabul edilmemişti
şimdide ekonimik krıiz nedeniyle işçi çıkarmak istemişler kendi aralarında konuşmuşlar bende söyleyince
kabul edildi üstlerinden bir yük kalkmış gibi kabul edildi
iyi olldu gerçekten ben o hayvan yüzünden az kişiyle kavgga etmedim
ailem arkadaşlarım iş arkadaşlarım sevdiğim
bıraksalar şimdi kafasını koparırım ama değmez it herif
çok sinirliyim ona karşıı
sorun bu ama ben işten çıakrken yoruldum artık yapamıyorum dedim
yine bunu sebep göstersydim izin vermiceklerdii
mesir macunu mu :uhm: :jeyyar:öğlen 1 kase çorba ve mesir macunu yedim:)
bu arada alt komşum taşınıyor... doktor oldukları için hiç evde olmuyorlardı bende rahat rahat koşu bandımı kullanabiliyordum
umarım yeni gelen komşumda çalışıyor olur yoksa ii olmaz çünkü sese ben hassas bi insanım bu nedenle başkası içinde çok dikkat ederim (her konu da elimden geldiğince) bu arada ev boş iken akşamları da istediğim kadar kullanabilirim :)
melzeyitcim ablacım adcımcımm çok teşekkürler hayırlısı hakkıma evet
ablacım var internet ama çok yoğun giremem paylaşımda bulunamam buyüzden istiyorumm
nedenine gelince küçük kardeşlerim var bilgisayar düşkünüler
zaten biri oturunca akşama kadar ancak kakıyor diğeride akşamları oyalanıyor
ben fırsat buldukça bir meraba atarım sizee yerimseniben
hiç gelememenden iyidir hayatım. günde yarım saat olsun girebilirsen gitme hayatım.devam et yarışmaya. a.smelzeyitcim ablacım adcımcımm çok teşekkürler hayırlısı hakkıma evet
ablacım var internet ama çok yoğun giremem paylaşımda bulunamam buyüzden istiyorumm
nedenine gelince küçük kardeşlerim var bilgisayar düşkünüler
zaten biri oturunca akşama kadar ancak kakıyor diğeride akşamları oyalanıyor
ben fırsat buldukça bir meraba atarım sizee yerimseniben
umarım ters birşey olmaz hayatım. hakkında hayırlıs.dikkat et kendinede.umarım sıcaklardandır. yada güzel bir haberdendir. :Saruboceq:kızlar adetım gecıktı leke olmaya basladı 10 gundur leke mam adetın 4 gun gecıktı gıttım ecz ye test aldım negatif yıne dısgebelık dıye korktum bu arada yurudum 15 dk kadar donuste arkadasa ugradım 3-4 tane kuru pasta yedım oglen bısı yemıyecegım sabah yarımdılım salçalı ekmek bırazcık peynır akşamada ıspanak ve yogurt yıyecegım
bole gıdersem ıy kılo verıırm gıbı gelıyor ya bakalım ne kadar dayanacagım
ay günaydınlar ramıza yeni arkadaşlar katılmış.hoş geldin tırtılım. valla kızlar bu sabah klasik kahvaltıylan başladım hadi bakalım hayırlısı..
BENİM KÜÇÜK KUZUMUN kendince sebepleri varmış nedemek isteğimi anlıyorum acep
ben anlamdaım ablaa yaa kuusura bakma lütfen ben bugün pek normal değilimm :1no2:
adcım hergün 1 saat gelebilrisem devam ederim ama sanmıyorum işte
kızlar adetım gecıktı leke olmaya basladı 10 gundur leke mam adetın 4 gun gecıktı gıttım ecz ye test aldım negatif yıne dısgebelık dıye korktum bu arada yurudum 15 dk kadar donuste arkadasa ugradım 3-4 tane kuru pasta yedım oglen bısı yemıyecegım sabah yarımdılım salçalı ekmek bırazcık peynır akşamada ıspanak ve yogurt yıyecegım
bole gıdersem ıy kılo verıırm gıbı gelıyor ya bakalım ne kadar dayanacagım
ben sürekli gitmek istediğimi söylemiştim :))
iş yeri içinde öyle gideceğimi anlayınca üzüldüm biraz
burası içinde öyle insan belli düzenin bırakamıyor yaa
yanlız iş yerinden farklı olarak ben hepiniz çok sevdiimm
gelmeye çalışcam söz
hem daha değil ya haziran sonu ben şimdiden haber edeyim dedimm yeni eleman bulunn diye :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?