Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10 günde mi Gülçin ?
Çok güzel bence.

Ben de ne bulursam koyuyorum demliyorum iyi oluyor ..

Hilal le anlaştıktan sonra problem yok Elifcim
Gönül mesajını gördüm ama sana yanıt yazmak için geri dönemedim.çok afedersin.kusura bakma...mesaj sayısını bildirmeyi unutmuş değilsin yani..

Semiha'cım Elif'e demiştim size de diyeyim.
Mesaj sayısını bildirmeyen herkesi sıfır geçin.
Sonradan bana atmak isteyen olursa ben, bendeki listeden değiştiririm ama cumaya kadar bildirilmediyse sıfır olarak kabul edip öyle dikkate alırım .
Elif'e özel değil hepiniz için geçerli bu ..

kızlar dukan diyeti hiç yaptınız mı :26: ben onu araştırdım dün epey,protein agırlıklı imiş ve ben çok tavuk vs tüketirim ,sizler aslında çok güzel besleniyorsunuz eski bir masal sabah ananas yiyorsun canım ne için faydalı acaba? sevgili rakibem sende çok güzel beslenmişsin maşallah sana sporda yapıyorsun ne güzel , bende akşam yemegi için eşimi bekliyorum
sabah kahvaltıda 6 zeytin,1dilim ekmek,1 omlet,yarım kk peynir,1tk bal,1 çay,
ara:elma
ara:1.5 lt su,
öglen :birşey yiyemedim uyumuştum,
ikindi:çeyrek dlm ekmek içine bir dlim domates,akşamda tavuk baget var fırında yanında ayran ve tavuk suylu şehriyel çorba içiçem ,
100 mekik çektim,100 yanlara egildim,bacakları 20 şer kaldırdım,50 dizleri göbege çapraz kaldırma yaptım
şu ana kadar 2 tl su tüketmişimdir

geçmiş olsun canım ya ,agrı kesici filan yok mu evde kullansan , mesaj sayılarını nasıl sayıorsunuz kızlar ne için bu

menüm

sabah

1 dl kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
1 bardak şekersiz çay

ara
1 kase sütlaç

akşam
1 porsiyon ızgara köfte
salata
1 bardak ayran

20 dk twist
10 dk stepper
1,5 lt su

Sen bu sıralarda yine çok mu stres yapıyorsun canım ?
Hep stres belirtisi gibi geliyor bana bunlar ..

Ne güzel size zaman geçirmek için bahane olmuş ..

Dukanı Melek yaptı bir süre güzel kilo verdi ama ne kadar tavuğu sevsen de bir süre sonra miden ister istemez bulanıyor.
Ben de zaman zaman saf protein beslendiğim oluyordu ama zor geliyor bana.

Ananas yediğimde çok doyuyorum.
Kan şekerini de dengeliyor acıkmamamızı sağlıyor ayrıca içinde bulunan enzimler yağ yakımını sağlıyormuş.
Tadını da çok seviyorum ben ..

Emzirmene rağmen menün çok güzel hani iştah falan açıyormuş ama ona rağmen güzel dengeliyorsun.

geçmiş olsun canım ya ,agrı kesici filan yok mu evde kullansan , mesaj sayılarını nasıl sayıorsunuz kızlar ne için bu

Günde 5 mesaj kuralımız olduğu için Medine'cim.
Önceden mesaj sayım sırası olan kişi herkesinkini sayıyordu öyle zor oluyor dedik.
Her gün kendi mesajlarımızı sayıp kim topluyorsa ona atıyoruz.
Böylece paylaşımları kontrol altına alıyoruz.

Ayrıca baya oldu ama yeni bir kural koyduk.
5 mesaj kuralına uymayan kişiyi ilk hafta uyarıyor sonra izinli yazıyoruz.
İstediği zaman tekrar dönebiliyor ama tekrarı olduğu durumda diskalifiye oluyor.

menüm

sabah

1 dl kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
1 bardak şekersiz çay

ara
1 kase sütlaç

akşam
1 porsiyon ızgara köfte
salata
1 bardak ayran

20 dk twist
10 dk stepper
1,5 lt su

O sütlaç olmamış bence, özellikle az kilo vermeye başladığımızda bence bir süre hiç kaçamak yapmamalıyız hmm eğer az yemektense o zaman şaşırtma olabilir ama seninki böyle değildi bence.

tmm not ederim, kolay gelsin iyi aksamlar gulcin ..

Ohh oh ne guzel olmus gezmissiniz ..
Bende giyecek alcam zaman cok begendigim biseyse normal giydigimden kucuk bedeni almaya calisiyorum, 1. aylarda mahsus 36 beden pantolon almistim,
38 i bile zor oluyordu suan 38 bedeni bol oluyor 36 si tam

Afiyet olsun ...
Bu arada 5 siyah zeytin 1 corba kasigi yaga denk gelirmis bilginiz olsun ..

ya evet haklısın Hilal benimkisi şaşırtmaca falan değil tam bir kaçamak

Ohh oh ne guzel olmus gezmissiniz ..
Bende giyecek alcam zaman cok begendigim biseyse normal giydigimden kucuk bedeni almaya calisiyorum, 1. aylarda mahsus 36 beden pantolon almistim,
38 i bile zor oluyordu suan 38 bedeni bol oluyor 36 si tam

En büyük motive bence de dar alınan kıyafetler ..

ya evet haklısın Hilal benimkisi şaşırtmaca falan değil tam bir kaçamak

Olsun semiha daha 3 gün var çok dikkat et ki eksilerde çık ..

afiyet olsun semihacim hilal in dedigi gibi sutlac agir olms biraz...
kalan gunler telafi etmeye calis ..

En büyük motive bence de dar alınan kıyafetler ..

Olsun semiha daha 3 gün var çok dikkat et ki eksilerde çık ..

Cok sewerek aldigim kucuk beden bi body war ins bu yaz rahatca giyerim

Simdi callanetics zamani, o kadar yorgunlugun ustune de ne gider ama
Bitince donerim yine

menüm
sabah yemedim
öğle brokoli ve karnabahar haslama ,yoğurt
akşam 1 bardak süt

Tam telafi olmuş ama keşke hiç kaçamak yapmasanda hergün düzenli beslensen. Bak vücudunda yorgun düşmüş hasta olmuşsun hemen. Açlıkta insanın başını ağrıtır. Bağışıklık sistemin bozulur. Lütfen daha dikkatli beslen.

kızlar basım ağrıyo genzim dolu ateşim de var biraz yatıp duruyorum öyle bu hafta kilomu korusam yine yeter bana

Ne demiştik geçen gün sana. Düşünce gücü çok önemli. Geçen hafta Hilal'le ikimiz nasıl güzel kilo verdik. Olumlu düşün olumlu olsun canım. Bu arada geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Ne güzel ben çalışırken siz gezmişiniz.

Bende bayılırım mağaza mağaza gezmeye. Almasam bile bakıp fikir sahibi olmak hoşuma gider.

Akşam yemeğine geç kalmışsın Medine'cim. Bizim aramızda en geç saat 7'de yemek faslı bitiyor. Bazılarımız 6' da bitiriyor. Mesela ben bugün saat 5 gibi yedim akşam yemeğimi. Kilo vermekte akşam erken yemek çok işe yarıyor. Bu tavsiyemi düşün derim.

menüm

sabah

1 dl kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
1 bardak şekersiz çay

ara
1 kase sütlaç

akşam
1 porsiyon ızgara köfte
salata
1 bardak ayran

20 dk twist
10 dk stepper
1,5 lt su

Afiyet olsun ortim. Artık bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum. Bak yoksa sonra bozuşacağız. Kaçamak yok Allahtan öğlen yemişsin

Tatlım yaaa sen şuan 36 mı giyiyorsun ben mi yanlış anladım. Sen 10 kg daha vermeye çalışıyorsun. Verirsen kaç giyeceksin peki?

[h=2]Malzemeler[/h]

½ gr ıspanak
2adet soğan
100gr kıyma
1adet yumurta
2kaşık un
1fincan sıvıyağ
1,5 bardak süt
tuz

[h=2]Tarif[/h]
Ispanağı yıkayarak süzün ve doğrayın. Soğanı doğrayın, ½ fincan yağ kullanarak kavurun. Üzerine ıspanağı ekleyin. Ispanaklar ölünce ocaktan indirin, yağlanmış fırın kabına aktarın. Ufak bir tava içinde kalan yağı kızdırın unu katarak kavurun. Hafif pembeleşince sütü ekleyin, koyulaşınca altını kapatın soğusun. Soğuyunca yumurtayı ekleyin iyice çırpın. Bu sosu ıspanağın üzerine yedirin ardından 170derecedeki fırında kızartın.

Çok hoşuma gitti görünüşü, bunu unsuz ve az yağla deneyeceğim bakalım yarın.
Canım aslında ıspanaklı börek istiyor ama ne yapalım ..
Sizinle de paylaşayım dedim.

Simdi callanetics zamani, o kadar yorgunlugun ustune de ne gider ama
Bitince donerim yine

Maşallah valla sana ..

Ne demiştik geçen gün sana. Düşünce gücü çok önemli. Geçen hafta Hilal'le ikimiz nasıl güzel kilo verdik. Olumlu düşün olumlu olsun canım. Bu arada geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

BU hafta hiç tadım yok Ebru bakalım tartı ne yapacak bu psikolojimi ..

Aslına bakarsan ölçülere göre yağ ve un çok değil. Bence sen olduğu gibi dene. Nede olsa hepsini bir öğünde yemeyeceksin. Yada bütün ölçüleri azalt. Ama un lazım bu tarife. Yoksa kıvamı tutmaz.

Maşallah valla sana ..

BU hafta hiç tadım yok Ebru bakalım tartı ne yapacak bu psikolojimi ..

Sakın öyle deme Hilal çünkü benide etkilersin. Benim içimden bir ses bu hafta yine güzel kilo vereceğimizi söylüyor.

Son düzenleme:

Biraz göz kararı olur sanırım Ebru da unsuz olmaz mı diyorsun ?
Ben karnabahardaki gibi olur demiştim yanlış mı düşündüm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…