Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben kaçıyorum artık. Kitap okuyayım biraz. Bugün pazartesiydi oldukça yoruldum. Yarında tuhaf bir gün olacak. Yarın gelince anlatırım inşallah problemsiz güzel bir gün olur. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler herkese

Ayy sokma ya iyice yiyesi geliyor insanların

Baktım ben veremiyorum ona aldırayım dedim

evet yanında hep senden şişkolarla gez ki sen zayıf görün dimi ama

iyi geceler cnmm görüşürükk

Görüşürüz Ebru'cum ..
Merak ettim valla bakalım ne olacak yarın ..

evet yanında hep senden şişkolarla gez ki sen zayıf görün dimi ama

Dimi çaktırmayayım ben ..
Evet benimle arkadaş olmak için artı 80 sınırı koyuyorum

RUHSAL OLARAK SAĞLIKLI OLABİLMEK İÇİN

Pozitif düşünmek sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın en önemli anahtarıdır. Hayatta karşımıza çıkan zorluklar, hayal kırıklıkları, umutsuzluk gibi durumlar , bizi içinden çıkılmaz hale getirse de pozitif düşünme yöntemleri ile bu olmayı olumsuzlukları hayatımızdan çıkarabilir yada en aza indirerek tolore edebiliriz… İşte mutlu olmak ve olumlu düşünmek üzerine yapmanız gereken birkaç öneri…

• [*=center]Yaşadığınız kötü hatıralar varsa unutmayı öğrenin. İçinde bulunduğunuz durumlara karşı daima iyimser olun, olaylara olumlu tarafından yaklaşın. Emin olun, bu kendinizi daha iyi hissettirecektir.

[*=center]Bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa ya da mutsuzsanız, ne şekilde olursa olsun bunu değiştirmeye çalışın. Yada durumu kabullenmek için çaba gösterin.

[*=center]Etrafınızda sizi huzursuz eden olumsuz insanlardan veya kendinizi kötü hissettiren, sizi eleştiren insanlardan uzak durun. Sevdiğiniz, güvendiğiniz insanlarla paylaşımlarınız olsun.

[*=center]Asla kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla kıyaslamayın. Sahip olduklarınızla mutlu olmayı öğrenin. Her durumda tatminkar olmaya çalışın. Her şeyin daha fazlasını istemek, o an için doğru gibi görünse de uzun vadede sizi mutsuz edecektir.

[*=center]Hayatta sahip olduklarınızla yetinmeyi, mutlu olmayı öğrenin. Kötü olaylardan çok iyi olaylara yer verin. Daima nelere sahip olduğunuza bakın, sahip olmadığınız şeylerin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.

[*=center]Hayatınız sizin kontrolünüzde, her zaman için seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Durumlara olumlu ya da olumsuz yönden yaklaşmak sizin tercihiniz olacaktır. Tercihlerinizle mutlu olmayı öğrenin.

[*=center]Beyninizi özgür bırakın, gelecek hakkında plan yapmayın, bundan kendinizi alamıyorsanız da olumlu düşünün.

[*=center]Kesinlikle gelecek kaygısı taşımayın. “Böyle yaparsam şöyle olur” ,“Ya şöyle olursa” gibi geleceğe dair düşünceler enerjinizi tüketir ve sizi yorar, buda zaman kaybıdır. Geleceği Allah-u Teala’dan başka kimse bilemez. İşte size kendinizi rahat hissettirecek bir sebep daha.
Unutmayın, mutluluk kadar hüzün de hayatın gerçeği. Bir ömür mutlu yaşadığınızı düşünün, sonunda yine mutsuz olursunuz. Hayatı iyisiyle kötüsüyle yaşamaktır, mücadele etmektir aslında mutluluk. Bunu bilerek yaşarsanız emin olun daha mutlu olursunuz.

the LONG and SHORT of it

Kız hiç sıkılmadan yorulmadan yaptı. Ben yoruldum onu izlerken

ayy cok güzel...
masamı aldıgım zaman bende hiç bıkmadan defalarca yapmıstım
zor öğrenmiştim ama olmustu yani
Oda arkadaşımın 2 saat süren diyeti sona erdi.
Yok bir daha sana diyet dedim
Baktım fare gibi ona buna elini atıyor.
Kalktım yemek koydum yanına ekmek bir de çikolata koydum
Çok anaç gördüm kendimi ya
kızım bari çikolata koymasaydın, pek bi anacsın maşallah

benim eşimde gece yiyor ya...
bıraksa ii olur

Ne yapayım baktım duramıyor odada gezinip duruyor

Kİzlar demistim aksam giremiycemndiye anca geldi gecmisi okudum fln
Kizlar geldi aksam almanca calistirdim onlari
Gecmisi okudum uzun uzun
Hilale cok guldum:))
Kitabi ask ne duymadim ben daha nce ya

Kİzlar demistim aksam giremiycemndiye anca geldi gecmisi okudum fln
Kizlar geldi aksam almanca calistirdim onlari
Gecmisi okudum uzun uzun
Hilale cok guldum:))
Kitabi ask ne duymadim ben daha nce ya

Şey ben kem kümm ..

Betül İskender Pala'nın bir kitabı, çerezlik bir kitap eline aldığın gibi bitiyor.
Ama çok güzel bence.
Benim uzun süre baş ucu kitabım olmuştu ..

Ya bir de itiraf ediyorum paylastiginiz pozitif dusunce konulu yazilar cok uzun geldi okuyamadim :))

Hani menün senin

İtiraf ediyorum diyince kacamak itiraf ediyorum sandi di mi
Evet, gelelim ne yedim:26:
Aksam eve donerken zor tuttum kendime burger a giremek icin
Ben de evde kendim yaptim kendime burger menusu
Orjinaline gore cok zararsiz oldu bence

Sabah 9:
1 brdk sut

Oglen12:
Buyuk bi kase corba

Ara saat 15
200 ml sut
45 gr findik

Aksam
Ev yapimi hambuger
Actifryda yagsiz patates
1 bardk zero

Aynen öyle dedim bakalım neler dökülecek

Akşam ki menü hmm burgerdan iyidir tabi ..

Aynen öyle dedim bakalım neler dökülecek

Akşam ki menü hmm burgerdan iyidir tabi ..

Ya benim aksam istahim aciliyo
İsten cikiyorum hem ac oluyorum hem rahatlama fln
Oglen de istahim acik oluyo ama cocuklrla beslenme yapiyorum ancak saat 3 te atistirma gibi

Her seyde oyleyim ben gece kendime geliyorum
Kitap film spor vs her seyi gece yapasim geliyor

Yalnız bir şey söyleyeyim mi ..
Vücudun yak ve yağ modları varmış.
Yak modunda olanların metabolizması doğru şekilde çalışırmış ve kilo almaları kolay değilmiş.
Yağ modunda ise tam tersi ve bu modda olanlar gündüz bir şey yemek istemez gece acıkırmış.
Aslında ben de aynı şekildeyim akşam, gece yemeyi seviyorum.
Belli bir süre düzgün devam ettiğimizde bu modlar değişebiliyormuş.

sende iyi ki warsn cnm bnm

Iyi geceler ebrucum ...

Betulcum seninde menun afiyet olsun, alinti cikmamis bu arada...

Herkese iyi geceler, tatli ruyalar

Ya dogru ama bana kalsa oglene kadar uyurum sonra cikar gezerim
Aksam da eve gelip anca gece 12ye dogru evde yapilabilecek syleri yaparim sabah gunnisiyana kadar
Ters insanim..

Neyse
Ogrencilikte bunu yapabiliyordum ama calisirken olmuyo
Yani hala o moddayim ama yetistiremiyorum hic bir seyi
Duzelmem lazim
Blogumda da en son bundan sikayet ediyordum
Her yerde ayni seyi soyluyorum senelerdir ama hep lafta kaliyo

Ben de o şekilde çok daha mutlu rahat oluyorum ama bir süre sonra tepe taklak oluyor her şey.
Hele diyette hiç gitmiyor aslında o problem olmasa bütün gece uyanık kalıp gündüz uyuyarak çok rahat olurum.

Ben de o şekilde çok daha mutlu rahat oluyorum ama bir süre sonra tepe taklak oluyor her şey.
Hele diyette hiç gitmiyor aslında o problem olmasa bütün gece uyanık kalıp gündüz uyuyarak çok rahat olurum.

Aynen:)
Artik cikayim Hİlal ben de kitabimi okuyayim 1 saat fln uyurum sonra
İyi geceler sana da:)

Aynen:)
Artik cikayim Hİlal ben de kitabimi okuyayim 1 saat fln uyurum sonra
İyi geceler sana da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…