Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu gün sabahtan beri pc başına hiç oturmadım bir sürü banka işi sonrada kayınvalidemlere gittik srabble oynadık :) Sabah erken kalkıp hastaneye gideceğim şu tsh kolestrol vs falan baktırayım bir istiyorum. Yarın dönünce biraz temizlik yapıp girerim internete şekerler.. Menümüde yazayım çıkayım hemen sizi seviyorumm. Geçmişi okuyamadım erken kalkacağım yarın bakarım artık.

sabah
1 avuç fındık

akşam
1 kanat
2 köfte
bir kaşık havuç salatası
2 sigara böreği
soğanlı patates kavurma 2 kaşık
ve bakla iki kaşık

çok yemişim dimi ama annemin yemeklerine hayır diyecek yiğit daha anasının karnından doğmadı naberrrrrrr....

menün çok güzel ya maşalllah

ben denemek isterdim ama sanırım karbonhidrat vs yasak mecburen çeşit katmak zorundayım emziriyorum ,günde 5 mesaj yazarım hatta 10 tane yazarım gün içinde uyuyorum ben gece de kimse olmuyor :)

dedigin çok iyi oldu canım tşk ederim

aslında geç kalmazdık pzt günleri eşim geç geliyor normalde 6 bucukta yiyorum canım ,ben o zaman eşimden önce doyurayım karnımı demi

sagol canım, teşekkürler...

medine, ben bi ara dukan yaptım.Toplasan 2 3 hafta kadar.. ii kilo verdiriyor ama cok cabuk bıkıyor insan...

ıspanagı prasadan baska bişiyle yemem ben aakedeş
arada çat pat deneyeyim bakalım canım

Kİzlar demistim aksam giremiycemndiye anca geldi gecmisi okudum fln
Kizlar geldi aksam almanca calistirdim onlari
Gecmisi okudum uzun uzun
Hilale cok guldum:))
Kitabi ask ne duymadim ben daha nce ya

Şey ben kem kümm ..

Betül İskender Pala'nın bir kitabı, çerezlik bir kitap eline aldığın gibi bitiyor.
Ama çok güzel bence.
Benim uzun süre baş ucu kitabım olmuştu ..

Kitab-ı Aşk, İskender Palanın..

Birde Elif Şfaak'ın Aşk diye bi kitabı var.oda cok güxrl.. onuda okucam yakında

Kızlar, ben şimdi kursa gidiyorum.Hafızlık Hocam cagırmış,program yapacaklarmış,benide cagırıyor

Ordan oğlumu annemlere bırakıcam,sonra pazara cıkıcam, sonrada hastahaneye dişçiye... :18:

Akşama görüşürüz artık...
Hakınızı helal edin, ölürsem sehit , kalırsam gaziyim

çok güzel bir paylaşım.teşekkürler Ebru

evet evet bundan sonra buna çok dikkat edeceğim...

Yalniz gitmeseydin bari disciye :44: ne sehit ol ne gazi sapasaglam gel geri emiii

Gule gule..

kesin benim vücudum yağ modunda

ağrısız sızısız bir çekim olur inşallah:18:

bugün çok işim var
arkadaşım gelecek gündüxzden
akşamada eşi gelecek
hep beraber yemek yiyeceğiz...
şimdi arkadaşım gelmeden evi biraz toparlayayım
sayfayı açık bırakıyorum
arada bakarım
tabi gelen olursaaaa

iyiyim Gönülcüm
hele akşam paylaşılan yazıları okuduktan sonra çok daha iyi oldum
sen nasılsın?

Tsk ederim, ben de iyiyim..

Bende yarim saat daha burdayim malum kond. bisikletindeyim de
Sonra arkadasim gelcek kahwaltiya biraz hazirlik yapmam lazim kahwaltiliklari fazla kacirmamaya caliscam ama bakalim:26:

Kolay gelsin cnm sana..

Tsk ederim, ben de iyiyim..

Bende yarim saat daha burdayim malum kond. bisikletindeyim de
Sonra arkadasim gelcek kahwaltiya biraz hazirlik yapmam lazim kahwaltiliklari fazla kacirmamaya caliscam ama bakalim:26:

Kolay gelsin cnm sana..

kaçırmazsın sen biliyorum bunu

Asagida birilerini goruyorum ama okumakla mesguller heralde action yok

Simdi cikiyorum kahwalti icin hazirlik yapayim, aralarda gelirim ins

günaydın..
zihinden zayıflama ile ilgili bir kaç şey paylaşayım.
1.zayıflama kelimesini beynimiz zayıflık olarak algılıyor yani aciz zayıf pasif ve korumaya geçiyor bu korumuyaı fazla yemeyle destekliyebiliyor DOĞRU KELİME KİLO VERİYORUM EN DOĞRUSU DA KAÇ KİLODA OLMAK İSTİYORSANIZ ONU TELAFFUZ ETMENİZ BEN 57 KİLOYUM GİBİ ..geri kalanı beyin ayarılıyor ..
2.yediğiniz yiyecekleri yerken kilo aldırdığını düşünmek yada şöle diyeyim bir dilim pasta yediniz ve hiç tereddütsüz düşünmeden ve memnun yediniz burda sorun yok..AMA BUNU YERKEN DAHA PİŞMANLIK BAŞLADIYSA VE EYVAH KİLO ALICAĞIM DEDİYSENİZ O PASTA DİLİMİ SİZE AYNI O ŞEKİLDE DÖNECEKTİR..ve o hafta kilonuzda oluşan + kiloyu direk o pasta dilminize yükleyebilirsiniz.. ama aslında bunu yapan sizsiniz o pasta dilimi değil..çünkü öyle düşünüp o mesajı çoktan beyine ilettiniz oda gerekeni yaptı..
3.zihinsel spor gerçekte mutlaka spor deneyimiz olmuştur hiç yoksa yürüyüş dneyiminiz olmuştur yürürken ne düşündünüz ya ne hissettiniz ve sonrası yürüdünüz kendiniz için işe yarar bir şey yaptınız ne oldu mutlu oldunuz ve kilo vermenize faydası oldu..işte bu deneyiminizi zihin sporunada taşıyın..aynı huzuru mutluluğu hissedin ve kilo vermenize ne kadar faydası olduğnu düşünün bu kadar gerisini beyin yapacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…