bu arada 1,5 litre suyumu da bitirdim sabah 1,5 dilim ekmek 1,5 k.k peynir 5 zeytin 1 kaşık reçel yedim arada erik ve süt öğlen pilav üstü tavuk çorba ve az salata yedim
adcığım naber bu arada sayfaya heyacan geldi ama bi gariplik var insanlar birbirlerinden kopuk takılıyor banamı öyle geliyor acaba
kendince mazeretlerin var zaten kopmak istiyodun mezun olacam diye söylenip durdun insan yapmak istemezse bişeyleri mazeret çok şekerim
anlayacağın KENDİNCE SEBEPLERİN VARMIŞ
yok gerçekten mazeret değil kendimce sebeplerimm kaydirigubbakcemile3
ama bilmiyon abla ya çok zoruam gitti gerçekten ben 4 yıldır çalışıyordumm direk tamam denildii
hiç kimse için kendini yıpratmana değmiyor
dosbacığım ara öğüt 4-5 tane erik 1 bardak süt ama öğlen belki biraz çok olmuştur
canım eskidenmiş o kıymet meselesi... artık olaya hep para para para diye bakmayı öğretti bu hayat bu insanlar((
ama bilmiyon abla ya çok zoruam gitti gerçekten ben 4 yıldır çalışıyordumm direk tamam denildii
canım ben eriği çok düşünmüştüm...
ne güzel sütü gündüz tüketiyorsun ben akşam yatmadan içiyorum ve bu direk yağ olarak bana dönüyor(
canım melzeyıtcım bence çok degıl 4-5 erık 40 kalorı bırbardak sutte 70kalorı dıye bılıyorum hadı abatratım 120 kalorı olsun bence ıyı kaç kg vermeyı planlıyorsun melzeyıtcım
bu arada aramıza hoşgeldin demeyi unuttum hoşgeldin umarım daimi olursun gerçi çok fazla sıkıntın yok 18 kilo vermeyi planlıyorum ve yarın yeni bir diyete başlıyorum 5.takımdan kopya aldım bakalım nekadar becerebilecemm şuan takımın en şişman ablası benim
genelde ısyerlerınde oyle herzaman yerıne senden daha ıyı bulunabılecegını duusnurler ama bıraz mantıklı olsalar yenı gelenı ıse alıstırma haın mı degıl mı anlama falan aslında verimliliği dusuruyor
bıraz dınlen ama kardeslerınden 1 saatlıkgıne ıstersın netı okadarda verıırler umarım
biraz sert olacak kusura bakma ama dünyanın hiçbir yerinde emeğe saygı yok ben inanmıyorum kimin işine ne gelirse onu yapar bu hepimiz için geçerli şuan senin yaptığın hiçbişey göze gzükmez sen artık gidicisin yani onlar için önemsizsin özürdilerim ama bu heryerde böyle
ya ben bu ara sütü azalttım her yemekten önce içiyodum kızlar 5.takımın yaptığı diyete bi bakın derim
ay kılzar haklısınız ya sanırım benim motivasyonum tamamen bitti önceden sürekli sayfaya bakar yazardım ama artık içimden hiç bişey gelmiyoo belkide kilo veremediğim içindir neyse ben bu gün yediklerimi yazayım sizde yorumlayın belki motivasyonum artar
sabah 5 zeytin yarım salatalık yarım domates küçük bir dilim peynir ve bir dilim k.ekmek
ara bir elma
öğlen mercimek çorbası bir kase
ara kahve
akşamda sadece malta eriği ve kiraz yiycem hepsi bu kadar
yorumlarınızı bekliyom tabiki 3,5 lt su
ay kılzar haklısınız ya sanırım benim motivasyonum tamamen bitti önceden sürekli sayfaya bakar yazardım ama artık içimden hiç bişey gelmiyoo belkide kilo veremediğim içindir neyse ben bu gün yediklerimi yazayım sizde yorumlayın belki motivasyonum artar
sabah 5 zeytin yarım salatalık yarım domates küçük bir dilim peynir ve bir dilim k.ekmek
ara bir elma
öğlen mercimek çorbası bir kase
ara kahve
akşamda sadece malta eriği ve kiraz yiycem hepsi bu kadar
yorumlarınızı bekliyom tabiki 3,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?