Aynen cnm bende sabah bisikletin tepesinde agladim, birden aglama geldi :26:
Kahwaltiya arkadasim gelcek demistim, dunden kararlastirmistik aniden isleri cikmis
hal boyle olunca apar topar kahwaltiyi ettik cikti
Bende kk keyfi yaparim biraz ondan snra ise guce akarim artik
Hayırdır ne oluyor bakalım bize Gönül'cüm ..
Kaçamak yok dimi kahvaltıda ?
Var olmaz mi, iki dilim cavdar ekmegi yerine avuc ici kadar ispanakli borek yedim
Bi anda olusan bisey degil ki onca birikmisligin acisi akiyor, bende bazi seyleri kolay kolay atamiyorum icimden,
affedemiyorum hele ki o yasadiklarimin etkisi uzerimde haaaaala warsa
ve bu sabah ölçülerim...
göğüs :90
bel:69
göbek:79.5
kalça:92
geçen hafta zihin sporunu yapmadığıma üzüldüm..1 hafta geri attı ama bu cuma önemli benim için..57 net görmeyebilirm belki ama hedefe çok yaklaştım ...
GUnaydin kizlar
Deryanin yazdiklarina istinaden,
Demek ki benim kacamaklar o yuzden bende cok kilo yapmiyor
Ne yesem %90 aman bundan bir sey olmaz, hafif bu hafif yakarim ben bunu hemen vs diye dusunuyorum
Var olmaz mi, iki dilim cavdar ekmegi yerine avuc ici kadar ispanakli borek yedim
Bi anda olusan bisey degil ki onca birikmisligin acisi akiyor, bende bazi seyleri kolay kolay atamiyorum icimden,
affedemiyorum hele ki o yasadiklarimin etkisi uzerimde haaaaala warsa
senin için daha önemli olan o kiloyu korumak şimdi
bahaneside hazır şuna bak şuna
ben de affetmemeninde sonunda alırım intikamımı hee intikam diye beklemem hayatıma devam ederim amma sonucta günü geldimi de unutmam
durun size birşey anlatayım benim şimcik bundan birkaç sene önce bir sevgilim vardı. eski sevgilisi bunu aldatmış öyle ayrılmışlardı neyse benimki adı volkandı. biz çıkarken askere gitti askerlik kagıdı gelmişti. yemin törenine gittik falan filan neyse sonra eski sevgilisi beni nerden bulmussa bana mesaj attı faceden işte volkan benimle birlikte seni istemiyor bana geri döndü beni unutamaz hala beni seviyor diye ben de ne olur ne olmaz diye kızın resimlerini falan pcye kaydettim adını soyadını bilgilerini kaydetmiştim. ben hiç tınlamamıstım kızı çünkü hakkında benimki pek iyi konusmuyordu meğersem dogruymuş bu beni eski sevgilisiyle aldatıyomus hemde onu boynuzlayan eski sevgilisi öyle ayrıldık aradan 2 2,5 sene geçti ortak arkadasımız cok oldugu için haberlerini alıyordum neyse sonra o kızdan ayrılmıs baska bir kızla çıkmaya baslamıs cok mutluymus cart curt bende cıktıgı kızın faceini buldum. eski sevgilisinin resimlerini saklamıstım ya pcye hala duruyordu onlat bende eski sevgilisinin adıyla resimleriyle face actım bunun eski sevgilisinin bana yaptıgını bende yeni sevgilisine yaptım aradan 2 sene gectigi için benden hiç şüphelenmiyordu dolayısıyla yeni sevgilisine beni unutmadı hala seviyor resimlerim var faceinde vs diye mesalar attımneyse bu gene kızı aramıs eski sevgilisini falan bunu yeni sevgilisi öğrenince ayrfılmışlar ayy nasıl üzülmüş benimki haa dedim duyunca ne üzüldüm ne üzüldüm öyle almıstım intikamımı
Çok kötüsün ama sen de yaa
Amanın bizimkinin eski sevgililerinden biri de bana yapmasın aynısını
az bile yaptım varya öylelerine az bile ama iyki diyorum yapmışta ne oldugunu erkenden görüp kurtulmuşum benim böyle hikayelerim çoktur ya bosuna bahtsız demiyorum ben kendime ay kime elimi atsam hep bir eski sevgili olayı yasıyorum en sonunda seda sayan gibi yapıcam cocukluktan alıp yetistiricem en garantisi
Hmm hem de ıspanaklı börek, hem de bensizz
Çok ayıp çook ..
Kendini üzmekten başka neye yarıyor be canım, yaşananı yaşanan zaman da bırakmak gerekli.
Ama ben de çok çabuk üzülüyorum. sonra kendim kuruyorum kendim yazıyorum sinir olduğum şeylere takılıyorum derken ..
Kim üzülüyor benn ..
senin için daha önemli olan o kiloyu korumak şimdi
ben de affetmemeninde sonunda alırım intikamımı hee intikam diye beklemem hayatıma devam ederim amma sonucta günü geldimi de unutmam
durun size birşey anlatayım benim şimcik bundan birkaç sene önce bir sevgilim vardı. eski sevgilisi bunu aldatmış öyle ayrılmışlardı neyse benimki adı volkandı. biz çıkarken askere gitti askerlik kagıdı gelmişti. yemin törenine gittik falan filan neyse sonra eski sevgilisi beni nerden bulmussa bana mesaj attı faceden işte volkan benimle birlikte seni istemiyor bana geri döndü beni unutamaz hala beni seviyor diye ben de ne olur ne olmaz diye kızın resimlerini falan pcye kaydettim adını soyadını bilgilerini kaydetmiştim. ben hiç tınlamamıstım kızı çünkü hakkında benimki pek iyi konusmuyordu meğersem dogruymuş bu beni eski sevgilisiyle aldatıyomus hemde onu boynuzlayan eski sevgilisi öyle ayrıldık aradan 2 2,5 sene geçti ortak arkadasımız cok oldugu için haberlerini alıyordum neyse sonra o kızdan ayrılmıs baska bir kızla çıkmaya baslamıs cok mutluymus cart curt bende cıktıgı kızın faceini buldum. eski sevgilisinin resimlerini saklamıstım ya pcye hala duruyordu onlat bende eski sevgilisinin adıyla resimleriyle face actım bunun eski sevgilisinin bana yaptıgını bende yeni sevgilisine yaptım aradan 2 sene gectigi için benden hiç şüphelenmiyordu dolayısıyla yeni sevgilisine beni unutmadı hala seviyor resimlerim var faceinde vs diye mesalar attımneyse bu gene kızı aramıs eski sevgilisini falan bunu yeni sevgilisi öğrenince ayrfılmışlar ayy nasıl üzülmüş benimki haa dedim duyunca ne üzüldüm ne üzüldüm öyle almıstım intikamımı
kız çocukluktan zenginini bulmak da zor olabilir ama
Ah canim yakinlarda olsan taze taze yaparim sana
Canim atlatamiyorum ben ya, cok canimi sikiyor insan senelerdir ayni seyi hergun dusunur mu ben dusunuyorum iste
dusunmesemde sanki kurulu gibi geliyor beynime oturuyor, cok huzursuz mutsuz ediyor beni bu durum
sozler bi noktaya kadar teselli ediyor sonra siliniyor beynimden :44:
boyle olmayacak terapiye baslamam lazim benim
Ohhh olmus intikamini almissin
Canim atlatamiyorum ben ya, cok canimi sikiyor insan senelerdir ayni seyi hergun dusunur mu ben dusunuyorum iste
dusunmesemde sanki kurulu gibi geliyor beynime oturuyor, cok huzursuz mutsuz ediyor beni bu durum
yok ben ona junior hesabı açarım bankada bişey olmazbüyüyünce de kendi çalışır artık
Ayy ne güzel olur ya
Çok özledim ne zamandır yemiyorum valla ..
Git kuzum ya bir psikologa, terapilerin çok faydası oluyor.
Ben bir ara gitmiştim çok rahatlamıştım.
Kafanı başka şeylere vermek çok kolay olmuyor biliyorum ama uğraş yine de ..
Delisin kızım sen ya ..
ben biraz kaciyorum size doyum olmaz, islere baslamam lazim artik mckkk..
yakında böyle olacam zaten kafayı yedigimden
görüşürükk cnm biz de su yok sorun varmıs giriş vanalarında bir iki saatlikte olsa kurtuldum bulasık isinden
geçmiş olsun muti bişey olmaz inşallah sağ salim atlatırsınKızlar, ben şimdi kursa gidiyorum.Hafızlık Hocam cagırmış,program yapacaklarmış,benide cagırıyor
Ordan oğlumu annemlere bırakıcam,sonra pazara cıkıcam, sonrada hastahaneye dişçiye... :18:
Akşama görüşürüz artık...
Hakınızı helal edin, ölürsem sehit , kalırsam gaziyim
merhaba geç oldu amaGunaydinlaaaaar :119::119::119:
meraba canımherkeseeeeeeeeee gönaydııııııııııııııınnnnnnnnnn:103: :103:
ne güzel bilgiler deryagünaydın..
zihinden zayıflama ile ilgili bir kaç şey paylaşayım.
1.zayıflama kelimesini beynimiz zayıflık olarak algılıyor yani aciz zayıf pasif ve korumaya geçiyor bu korumuyaı fazla yemeyle destekliyebiliyor DOĞRU KELİME KİLO VERİYORUM EN DOĞRUSU DA KAÇ KİLODA OLMAK İSTİYORSANIZ ONU TELAFFUZ ETMENİZ BEN 57 KİLOYUM GİBİ ..geri kalanı beyin ayarılıyor ..
2.yediğiniz yiyecekleri yerken kilo aldırdığını düşünmek yada şöle diyeyim bir dilim pasta yediniz ve hiç tereddütsüz düşünmeden ve memnun yediniz burda sorun yok..AMA BUNU YERKEN DAHA PİŞMANLIK BAŞLADIYSA VE EYVAH KİLO ALICAĞIM DEDİYSENİZ O PASTA DİLİMİ SİZE AYNI O ŞEKİLDE DÖNECEKTİR..ve o hafta kilonuzda oluşan + kiloyu direk o pasta dilminize yükleyebilirsiniz.. ama aslında bunu yapan sizsiniz o pasta dilimi değil..çünkü öyle düşünüp o mesajı çoktan beyine ilettiniz oda gerekeni yaptı..
3.zihinsel spor gerçekte mutlaka spor deneyimiz olmuştur hiç yoksa yürüyüş dneyiminiz olmuştur yürürken ne düşündünüz ya ne hissettiniz ve sonrası yürüdünüz kendiniz için işe yarar bir şey yaptınız ne oldu mutlu oldunuz ve kilo vermenize faydası oldu..işte bu deneyiminizi zihin sporunada taşıyın..aynı huzuru mutluluğu hissedin ve kilo vermenize ne kadar faydası olduğnu düşünün bu kadar gerisini beyin yapacaktır..
hay masallah inceciksinve bu sabah ölçülerim...
göğüs :90
bel:69
göbek:79.5
kalça:92
geçen hafta zihin sporunu yapmadığıma üzüldüm..1 hafta geri attı ama bu cuma önemli benim için..57 net görmeyebilirm belki ama hedefe çok yaklaştım ...
neler yapmışsın kız sen öyle tam intikam olmuşsenin için daha önemli olan o kiloyu korumak şimdi
eski sevgilimi çok zor ya benimkinin bir platonik askı varmış memlekete gidince görüyorum kadını epey büyük onu bile kıskanırım zor sey eski sevgili falan gelemem ben öyle
Çok kötüsün ama sen de yaa
Amanın bizimkinin eski sevgililerinden biri de bana yapmasın aynısını
az bile yaptım varya öylelerine az bile ama iyki diyorum yapmışta ne oldugunu erkenden görüp kurtulmuşum benim böyle hikayelerim çoktur ya bosuna bahtsız demiyorum ben kendime ay kime elimi atsam hep bir eski sevgili olayı yasıyorum en sonunda seda sayan gibi yapıcam cocukluktan alıp yetistiricem en garantisi
babadan zenginini bulur o da
kız çocukluktan zenginini bulmak da zor olabilir ama
eski sevgilimi çok zor ya benimkinin bir platonik askı varmış memlekete gidince görüyorum kadını epey büyük onu bile kıskanırım zor sey eski sevgili falan gelemem ben öyle
babadan zenginini bulur o da
ben de kalkıyım da spor yapıyım bali 30 dak
önce çamasırları asmam lazım
kimseler de yok sonra görüşürüz kızlar bugün çok spor yapmayı düşünüyorum eşlim akşam geç gelecek fırsatı değerlendirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?