Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok pişmemiş atayım madem ne olur ne olmaz :26:
at at
canim o zaman sıkılasman gerekiyo o zaman hemen hoooppp kuculursun

arkadaşın koymuş olmasın..

Yok Derya'cım sordum o da yapmamış :26:

işte o kuzenin de kendimi gördüm kotum 32 beden bol geliyo 31 tam 30 beden çok dar oluyo
peki sabah tost yapınca köfteler pişmiş mi?

Yok canım ya pişmemiş ..

senden önce arkadaşın tost yapıp kaldırıp tekrar koymuş olabilir

Sordum ama yok diyor ki zaten pek odada yemez .. :26:

oğlum uyudu kalkıyım da biraz leslie teyzeyle takılıyım özledim kendilerini

Kolay gelsin ..

at at

canim o zaman sıkılasman gerekiyo o zaman hemen hoooppp kuculursun

Attım bilee ..

..sakın elleme doğrusu bu çocuk ayarlamış kendini maşallah maşallah..sen gece acıkıyormusun uyanıp birşey yiyormusun yok ..
maşallah ne güzel benim dana hala gece 2 kere kalkar mama yer ben çok muzdaribim geçen mama vermedim anne mama diye geri uyandı..( hipp 3 veriyorum sütüm kesilince ahdım vardı 3 yaşına kadar vereceğim diye ondan bıraktırmadım..yazın kesicem..bakalım.
küçük kuzunun boyu kilosu nasıl?

Nasıl olmuş acaba? Bende merak ettim şimdi. Tost yaparken nasıl görmedin oda ilginç.

Belkide onu bahane ettiler canım. Belki beğenmediler. Ama kabut etmeleri konusunda haklısın. Madem öyle bir durumları var en baştan olmaz demeleri lazımdı.

kimsecikler yok..az spor yapıp duş alıp uyuyacağım..iyi geceler..

Aslında saatte çok geç değil ama bugün yine çok paylaşım olmamış. Bugün de mesajlar Gönül'e atılıyor. (tadli)

Madem kimse yok bende aşkımla film keyfi yapayım. Uğrarım yine.

Su soylediklerin o kadar rahatlatti ki beni anlatamam sana, etrafindaki insanlar tarafindan anlasilabilmek gercekten cok guzel bir duygu ...
Ama maalesef ki bu telkinler bana kisa sureli rahatlama sagliyor deryacim, bi sekilde alt etmem lazim artik biktim usandim ben

Afiyet olsun kizlar ...

benim eski spor hocam 68 kiloydu inanmadım kadını görsen incecik ebru şallı gibi inanmadınm tartıya cıkarttım kadını birde baktım 68 uzun seneler spor yağınca demek ki öyle oluyor

Bebeim bu soyledigim kisinin spor yaptigi yok, en cok hangi besini tuketiyorsun ne senin bu halin diyorum herseyden yerim diyor ben anlamadim gittim bu isten

Nasil yani, oda arkadasin mi koydu yoksa o cig kofteleri icine anlamadim ben smdi :44:

Aksam icin arkadasin sacini yapicam demistim, masa ile dogal dalgalar yaptik gonderdik

Arkadasin misafirleri wardi biraz oturup sohbet etiik, ewe geleyim su dur bu dur derken
kk ya ancak attim kendimi

Dun we bugun msjlar bana atiliyordu, hala msj sayilarini atmayanlar war ozellikle bu gece atan olmamis,
msj sayilarini bekliyorum kizlar unutmayin

Iyi geceler herkese benden baska kimse yok zaten

kimsecikler yok..az spor yapıp duş alıp uyuyacağım..iyi geceler..
derya ben sma veriyorum ama benimki biberon kullanmıyor günde 1 kere o da kaşıkla veriyorum
masallah benimki Allah nazardan saklasın 2 çocuğumda da iştah problemi yasamadım hiç benden çok yiyorlar
kilosu ve boyu normalden biraz fazlaymış öyle dedi doktor iştahlı heralde dedi ama yürümeye baslayınca silkelenir merak etme diyor
senin ufaklık nasıl?gün için de pek yemiyorsa ondan belki gece acıkıyordur aklıma birtek o geldi
benim oğlan yeni ayarladı kendini emmeyi yeni bıraktı yoksa gece 2 kere emmeye uyanıyordu
kızım 21 ay emdi ama o da 6 aydan sonra gece hiç emmezdi kızım baya bi obezdi benim kalbi delik doğdu doktorlar iyi beslenmez kilo almazsa kapanmaz ameliyat olur dediler şükür 7 aylıkken kapandı ama hala üfürümü var hemen herseyde yorulur soluk soluğa kalır, küçükken ben de yedirdikçe yedirdim yazık kuzuma herseyi robotta çekip veriyordum, çocuk 5 yasınaca çiğnemeyi bilmedi en ufak pütür de kusardı çok şükür atlattı
ahdım vardı buna hiç robotta çekip vermedim eline havuç veriyorum yiyo şükür kızım da hiç bunu yasamadı

ben yeşil çayı günde en fazla 3 bardak içilmesi gerktiğini duymuştum.

afiyet olsun

bende duymuştum bunu

afiyet olsun

afiyet olsun
listende ilk defa kaçamak görüyorum.

merhaba kizlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
artik evimdeyimmmmmmmmmm
yasasin ozgurlukkkkkkkkk
gecmisi okuyup geliyorum

hoşgeldin evine

afiyet olsun...

afiyet olsun
şu zihinden sporda dakikaları nasıl hesaplıyorsun.süre mi tutuyorsun

amanın eee hemde çiğmiş köfteler
sen tost yaparken nasıl çiğ kaldılar ki?
arkadaşlarından biri koynuş olabilir...

güünnaayyddıınn kızlar
erkenciyim
dün gelemedim.
söylemiştim misafirlerim vardı
çok keyifli bir akşamdı.
özlemişim...

dünkü menüm

sabah
2 dl kızarmış ekmek
zeytin
peynir
haşlanmış yumurta
çay

ara
1 armut

öğle
yarım kase çroba
3 yk bakla
4 yk zeytinyağlı pırasa
yoğurt
1 dl ekmek

akşam
1 kase ezogelin çorba
tavuklu milföy börek ( 2 yudum )
1 tane sarma
1 dl ekmek

1,5 lt su

Biraz fazla mi kacmis aceba, afiyet olsun ..

Gunaydin ey ahaliiii :82::82::82:
Dukkanin kepenkleri actim hadi gelin geliiiin

güünnaayyddıınn kızlar
erkenciyim
dün gelemedim.
söylemiştim misafirlerim vardı
çok keyifli bir akşamdı.
özlemişim...

Gunaydin semihacimm

Ne guzel keyifli zaman gecirmissiniz
Bende birazdan esimi ise birakicam, araba bana kalsin daha sonra
kahwalti, alisweris, is falan iste :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…