herşeyin fazlası zararlı değil mi zaten
daha iyi işte hilalim zaten yagları yakan kaslarımız benim de o yüzden kilom fazla cıkıyor normale oranla salonda agırlık calısınca kaslanıyor vücudumyansın yaglar uleeeeeynnn ayy hilalimm thy seçmeleri varmış 14 nisanda baslıcakmış o zamana 62 ye falan inersem gidicem bende ama torpil bulmam lazım ahahayt tanıdıgı olan varmı
bende ruhu 55 kilo olan bir çıtırıııımmmmm
ikinizide sakinleştirir taki rahatlayana kadar okursan ve arada okumalara devam edersen tartışmalrınız son bulur..
alayım gel..sabah 6 da koşuyorum ben oğluma mama vermek için o saatte uyanık oluyorum o arada koşuyorum..
Cidden biz birbirimizi bilmeden hep aynı zamanlara getiriyoruz fark ettin mi :26:
Kendine bak da konuş desene
Hadi bakalım turtam güzel sonuçlarla gel ..
Ben genelde 2 öğün yapıyor acıkmıyorduk ya şimdi doymayınca bir garip oldum ..
Kinder miniklerinden bir taneydi
Ayy ne heyecanlı ya birisi olsa da biz de kız bakmaya gitsek
harika afiyet olsun canimMenum:
Kahwalti:
Bir dilim tahilli ekmek
Bir dilim el kadar borek
5-6 pat kizartmasi:26:
Beyaz peynir cok az
Domates sosu
Ara:
Yarim portakal
Oglen:
Yesil fasulye
yogurt
Aksam:
corba
salata
Su:2.5
Yesilcay: 3 bardak
30 dak kond bisikleti
1 saat callanetics
afiyet olsun tatlimmmmmmmenümü de yazıyım kızı ve süt almaya gidecem daha
sabah
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
öğle
patates haslama
akşam
yoğurt çorbası
spor
30 dak 30 day shred akşam daha yaparım
sıvı bolca içiyorum wc ye gitmekten bıktım
Evet canım yaaaa aynı zamanda aynı kilolar gidiyor, aynı kaçamaklar yapılıyor. Bence biz birbirimizi motive edelim çünkü birbirimizi etkiliyoruz. Sende farkettin dimi
Ben şimdi kaçıyorum kızlar. Hazırlanayım biran önce kızımıda hazırlayayım. Erken dönersek uğrarım inşallah yine. Öpüyorum hepinizi.
Evt cnm, soyledigin dogru olabilir hatirlarsin ben deli gibi spor yaptigim haftalarda fazla kilo weremiyordum
ama sporlardan olsa gerek bedenimde sikilasma we kuculme olmustu .. be heey gidi genclik heey
Simdi o kadar yapamiyorum enerjim dusuk
Bu arada bi bayan gorsen en fazla 65-70 dersin, ama 90 kilo ewet ewt tam 90 kiloymus
hayret ettim nasil olur 90 kilo nerende diye ama kendisini bi gorsen eti acaip siki tas gibi nasil bir durum sastim kaldim
Mecburen muhattap olmam gerekiyor çünkü iki kişi çalışıyoruz. Biri o biri ben. Şimdilik sabredeceğim Haziran'a kadar bu bölümde kalmam lazım kızımın okulu yüzünden. Ama ondan sonra çok kasarsa başka bir birime geçerim. Takmayacağım artık anladığın. Düşüncesi bile geriyor kızın.
Hoşbulduk canım yaaaa.
Ayrıca bugün erkek kardeşime kız bakmaya gideceğiz.Ne giysem karar veremedim daha :44:
afiyet olsun canimMENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 tabak nohut yemeği (çatalla tanelerini yedim)
2-3 parça turşu
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Ara
İşten eve gelice küçük bir parça kek (bir ısırık)
2-3 çatal yoğurtlu mantı (Sanırım açlıktan gözüm döndü)
Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2,5 litre olur. Şimdilik 1 fincan yeşil çay
afiyet olsunnnnBugün ben de doyamıyorum gitti ..
Sabah :
- Kaşarlı tost
Öğle :
- 1 minik kinder çikolata
- Ispanak
- Yoğurt
Akşam :
- Ananas
- Yoğurt
- 5 Naget
Sıvı :
- Bol su
Spor :
- Leslie ile 3 mil
:13:ayrılmadan dediğim mezun olmadan kız..şimdi değil..
evet düşüncelerine dikkatet..
fazla cididye almayın o yokken nasıldı ortam öyle davranın baktınız dengesziliğini gözünüze sokuyor arsızca fdavranıyor evden çıkarken 7 ayetel kürsiyi oku kendini korumaya al..kavgacımı bu kişi öyleyse Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm okursan sakinleşir susar oturur..ortmadaki tüm enerjiyi düzenler bu zikir ve işleri yoluna koyar..
Fark etmem mi hiç Ebru'cum ya ..
Amanınn takımı etkileyeceğim diye korkardım kaçamak yapınca şimdi seni de etkileyeceğim diye daha çok korkmam laızm ..
İyi eğlenceler, hanım kızımız güzel mamalar yapmışsa yeme emi ?
ayy canim cok heyecanli yaaaa :)
tatli heyecanlar bunlar hayirlisi olsun ebrucum
afiyet olsunnnnnnmenü
sabah
tarçınlı su
kahvaltı
aynı
1 yumurta
4 zeytin
3 parmak peynir...
çay
ara
yeşil çay 300 ml..
öğle
2 kaşık yulaf kepeği
5 badem
1 yeşil elma
akşam
3 kaşık kuru fasulye
bol salata
su
3 litre
spor
zihinden 60 dk koşu..20 dk bölgesel spor
akşamda 30 dk zihinden bölgesel spor..
hosbulduk kaptan
Hoşgeldin Eliff ..
:26::26:
Hoş geldin rakibem.
evet koruyucudur..
la havle ortamı sakinleştirir..OKUYABİLDİĞİN KADAR OKU ÇOK RAHAT EDERSİN..
NE YEMİŞSİNKİ KİNDERLER HARİÇ TABİ..anam capslock açıkmış..(
hoş geldin..ortim..
az karşıkı menü olmuş ..
oh heycan var yani..hayr-lısı olsun..
Yemem canım merak etme. Zaten kendimi çok tok hissediyorum.
Çok teşekkürler Elif'cim.
Kızlar ne oldu ya
Geçen gün çiğköfte yemiştim ya Ebru'dan özenip.
Ben o gün krep yapıp köfte dürüm yapacaktım.
Sonra Ebru geldi aklıma çiğköfte yaptım şimdi bir baktım tost makinasının içinde 4 köfte var.
İşin ilginci ben bugün tost yedim nasıl görmem ki :26:
aaaaaaaa
nasil yaniiii
ozel gucler olmasin
sadece ruh değil kız fizk ve biolojik bedendede aynı hisisiyat oluştur..bende ruhu 55 kilo olan bir çıtırıııımmmmm
haklisin ortimcim
simdi ben gidip eti hosbes yicem veeee zayiflicaaaammmmmmm
teşekkür ederim..bu yenisi ..ee öyle okutma kararları varmış niye sizi kabul ediyorlar..
Afiyet olsun canım güzel olmuş menüde sporlarda
Geçen sefer kahve yapmıştı kız. Hemen beğendik ya da beğenmedik demedik. Daha doğrusu onlar haber vereceklerdi. Kız hafızlık kursuna gitmiş. Daha devam edecekmiş felan demişlerdi. Sonra okul yüzünden olmaz demişler. Yani kararı onlar bildirdi. Benimde içim ısınmamıştı zaten. Bakalım bu nasıl olacak.
sık dişini ver kilocukları ..tanıdık yok olsa başım gözüm üstüne..herşeyin fazlası zararlı değil mi zaten
daha iyi işte hilalim zaten yagları yakan kaslarımız benim de o yüzden kilom fazla cıkıyor normale oranla salonda agırlık calısınca kaslanıyor vücudumyansın yaglar uleeeeeynnn ayy hilalimm thy seçmeleri varmış 14 nisanda baslıcakmış o zamana 62 ye falan inersem gidicem bende ama torpil bulmam lazım ahahayt tanıdıgı olan varmı
Anlayamadım gitti sadece şaşkınım :26:
Bir de normalde bozulması gerekiyor ama bir şeyi yok iyi gibi ..
pismemisse yeme hilal Allah korusun bisi olursa
bozulmus olabilir
Kızlar ne oldu ya
Sonra Ebru geldi aklıma çiğköfte yaptım şimdi bir baktım tost makinasının içinde 4 köfte var.
hayırlısı olsun ebruMecburen muhattap olmam gerekiyor çünkü iki kişi çalışıyoruz. Biri o biri ben. Şimdilik sabredeceğim Haziran'a kadar bu bölümde kalmam lazım kızımın okulu yüzünden. Ama ondan sonra çok kasarsa başka bir birime geçerim. Takmayacağım artık anladığın. Düşüncesi bile geriyor kızın.
Hoşbulduk canım yaaaa.
Ayrıca bugün erkek kardeşime kız bakmaya gideceğiz.Ne giysem karar veremedim daha :44:
afiyet olsun canım benim pazar gününün yanın da hiçbirsey yememişsinMENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 tabak nohut yemeği (çatalla tanelerini yedim)
2-3 parça turşu
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Ara
İşten eve gelice küçük bir parça kek (bir ısırık)
2-3 çatal yoğurtlu mantı (Sanırım açlıktan gözüm döndü)
Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2,5 litre olur. Şimdilik 1 fincan yeşil çay
afiyet olsun hilalBugün ben de doyamıyorum gitti ..
Sabah :
- Kaşarlı tost
Öğle :
- 1 minik kinder çikolata
- Ispanak
- Yoğurt
Akşam :
- Ananas
- Yoğurt
- 5 Naget
Sıvı :
- Bol su
Spor :
- Leslie ile 3 mil
afiyet olsun deryamenü
sabah
tarçınlı su
kahvaltı
aynı
1 yumurta
4 zeytin
3 parmak peynir...
çay
ara
yeşil çay 300 ml..
öğle
2 kaşık yulaf kepeği
5 badem
1 yeşil elma
akşam
3 kaşık kuru fasulye
bol salata
su
3 litre
spor
zihinden 60 dk koşu..20 dk bölgesel spor
akşamda 30 dk zihinden bölgesel spor..
yok canım dayım oralar da çalışmıyorherşeyin fazlası zararlı değil mi zaten
derya benim oğlan 11 ayını doldurdu artık emmiyor sütü kestik normal süte de basladık gün boyu masallah bayağı bir iştahlı akşam 10-11 gibi yatıyo sabah da 9-10 arası kalkıyo yatarken 1 bardak süt içiriyorum ve su sabaha kadar acıkmıyo aceba bu normal mi yoksa uyandırıp bişeyler vermem lazım mı ki :26:ikinizide sakinleştirir taki rahatlayana kadar okursan ve arada okumalara devam edersen tartışmalrınız son bulur..
alayım gel..sabah 6 da koşuyorum ben oğluma mama vermek için o saatte uyanık oluyorum o arada koşuyorum..
işte o kuzenin de kendimi gördüm kotum 32 beden bol geliyo 31 tam 30 beden çok dar oluyoya tatlim bana da oyle diyorlar 75 kiloyum diyorum kimse inanmiyor en fazla 65sin diyorlar benimde etim cok sıkıdır
anneannemin yanina gittigimde kuzenimde vardi yeni dogum yapti 70 kilo ama sanki 90 kilo gibiydi kilomu soyleyince inanamadi giydigim etegi gordu yok canim yaaaa 42 olamaz denicem dedi ve olmadi hehe hemde benden uzun o 70 kilo 170 boyunda ama 46 giyiyor
peki sabah tost yapınca köfteler pişmiş mi?Kızlar ne oldu ya
senden önce arkadaşın tost yapıp kaldırıp tekrar koymuş olabilir
Yok pişmemiş atayım madem ne olur ne olmaz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?