Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada dun we ewwelsi gun ki msj sayilarini atmayi unutanlar war,
bian once atin ki listeyi ona gore duzenliycem, bekliyorum anacigimmm

Manikurumu yaptim, dusa girdim ciktim hala kimse yok :26:

günaydın..
gece hiç uyumadım sağa dön sola dön..şimdide yorgunun halsizim..gözlerim yanıyor..

günaydın kızlar

Son düzenleme:

Bana atiliyor cnm, sana da iyi geceler ..

Baayiniz bol keyifler cinim

Zamana karşı diye bir film seyrettik. İlginç bir konusu vardı, güzeldi. Tavsiye ederim.

Acıkınca gözüm dönmüş dedim ya. Ben ne zaman öğle yemeğini az yesem zaten akşama mutlaka bir çatlak oluyor. Bundan sonra öğle yemeğinde doymazsam ara yapacağım. Hiç olmazsa kaçamak yapmam. Buda nazarlığım olsun ortim.

Afiyet olsun canım. Dün biçok kişinin listesi kabarıktı.

Gunaydin ey ahaliiii :82::82::82:
Dukkanin kepenkleri actim hadi gelin geliiiin

Sanada günaydın canım.

hafızmı olcen mütim..hayırlısı olsun..

elif şafak aşk müthiş..oku mutlaka.ve aşkın gözyaşalrını ..

Deryacım, ben Hafız olalı 4 sene oldu
Bu sene cemiyeti yapılacak işte...

Aşk'ı çok beğendiğimi söyleyemem, okunabilecek bir kitap ama şemsi anlatmakta hafif kalmış.

Hadi güle güle git, güle güle gel Melek'cim ..

şimdilik güzel gibi kitap.. daha basındayım..

Manikurumu yaptim, dusa girdim ciktim hala kimse yok :26:
oh oh bakımlı hatun..
Bu arada dun we ewwelsi gun ki msj sayilarini atmayi unutanlar war,
bian once atin ki listeyi ona gore duzenliycem, bekliyorum anacigimmm
dünkü mesaj sayım 17..bir gün önceki 9 burdan yazdım..olurmu..
Gunaydin ey ahaliiii :82::82::82:
Dukkanin kepenkleri actim hadi gelin geliiiin
günaydıııııııııııııilk müşteri geldi..hayrlı işlerrrrrrrr..siftah attım bakalım gün bereketli olsun...
biraz fazla bir menü..
güünnaayyddıınn kızlar
erkenciyim
dün gelemedim.
söylemiştim misafirlerim vardı
çok keyifli bir akşamdı.
özlemişim...
günaydın.........
gün içinde çok yemiyor doğru sabah kahvaltıyı yapar öğle yemeği yemez ama bu aralar düzenlemey çalışyıroum dün yedi bkalım..sonra uykuda hipp 3 içer..akşama kadar onlan durur..akşam yemeği erken yerse yatmadan durma göre tekrar beslerim..gecede mama..meyveye hiç yaklaşmıyor..dilini değer bırakır kızda aynıydı benim..5 yaşından sonra meyvaya ilgi gösterdi..hiç birşeye zorlamıyorum ..gelişim oğlan 3.5 yaş ölçülerinde tosuncuk kızımda öyleydi..3 yaşa kadar beslenme önemli onun için bazı temel besinler öncelikli bende..
seni,n kuzularada maşallah gün içinde besleme daha önemli ..

Bana atiliyor cnm, sana da iyi geceler ..

Baayiniz bol keyifler cinim
tamam ..
hımmmmmmmm ozaman senin alt beyne bir şeyle bağdaşıp kazınmış onu bulup çıkartalım senden..bir ara izin verirsen seninle bir çalışma yapalım..eğer hatılrsan enerjist olduğumu daha öncede paylaşmıştım..bu sıkıntı içinde zamanla hastalığa sebeb olur..şekerden tutu tansiyon kolestrol kısaca aklına gelebilecek birçok rahtsızlık..

Deryacım, ben Hafız olalı 4 sene oldu
Bu sene cemiyeti yapılacak işte...

şimdilik güzel gibi kitap.. daha basındayım..
çok güzel müti.
dişini ne yaptın..nasılsın..
günaydın..
bu durum bendede aynı öğlen adam akıllı yemezsem akşama cozutuyordum bunu çözdüm kilo verme hızım değişti.
günaydın kızlar

Günaydın arkadaslar...

Dün dişimi cektirdim ama öyle agrım sızım olmadı ya...
İğneyi vururken acıdı biraz..

Birde dün gece agrıdı ama su an iyi..

Sınavımıda 2 soruyla kaybettim
Bildigim en az 10 soruyu, tereddüt içindeyaomıstım o mu bu mu diye
ama dogru cevaplar hep aklıma gelenlerdi, ben baska sıkkı işaretledim

Hep böyle oluyor, moralim çok bozuk

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

1 . kirmizigül06 ( 47,90 / 43,55% ) @ 05.11.10 # 110,00 # 62,10
2 . nev81 ( 29,70 / 29,55% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 70,80
3 . AzRASILAM ( 30,80 / 26,19% ) @ 13.03.09 # 117,60 # 86,80
4 . banusultan ( 18,50 / 23,13% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 61,50
5 . Mütedeyyin ( 16,90 / 19,74% ) @ 11.03.11 # 85,60 # 68,70

Melek'cim bu senin içindi. Tebrik ederim.

Bende 60. cı sıradan 50. sıraya yükselmişim.

Geçmiş olsun canım yaaa sevindim dişinin iyi olmasına.

Sınav içinde olan olmuş artık sıkma canını. Hakkında hayırlısı buymuş. Bidahakine daha çok hazırlanırsın olur inşallah.

sagol Ebru...
Senide tebrik ederim...

Geçmiş olsun canım yaaa sevindim dişinin iyi olmasına.

Sınav içinde olan olmuş artık sıkma canını. Hakkında hayırlısı buymuş. Bidahakine daha çok hazırlanırsın olur inşallah.

Hazırlandıgım kaynaklardan sorun yok hepsini yaptım ama son 15 soru, kavramlarla ilgiliydi ve gercekten bilmiyordum.Oralarda hep yanlısım cıkmış.Hepte eleyip eleyip 2 sıktan yanlıs olanı isaretlemişim

Çok üzüldüm...
Calısmasaydım , derdim calısmadım gecemedim ama o kadar emek bosa gitti yani..
Ters köşeye yatırdılar, sagolsunlar...

çok iyi..

dişine sevindim atlattın şükür..
sınavda nasip mütim üzülme..

Derya, bildigim sorulardı hep..
Sınav psikolojisinden hepsini yanlıs yapmısım,ona cok üzülüyorum

üzülme..gördüğünde hatırladığın için bildiğin gibi gelmiştir..yoksa orada mutlaka yanıtlardın..sınav psikolojside doğru oda negatif etkiliyor..

Son düzenleme:
karar defterinden alıntı:
6 - Mezuniyet Karnesine Hak Kazanma:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır.

Bu maddeye göre aysen_34 arkadaşımıza karne hazırlamamam gerekiyordu. Ancak durumu değerlendirince inisiyatif kullanarak karnesini hazırladım.
Hedefi 19.5 kilo vermek olmasına rağmen 15.3 kilo verdi ve bu durumda da hedef kilosunun %78.46 sını yakalamış oldu.
Minimum seviye olan %80 den çok az fark olması sebebiyle (öyle ki; 300 gr daha vermiş olsa %80 sınırına ulaşacak) karnesini hazırlamaya karar verdim.
HİLAL bana bunu yorumlasan bu duruma göre 58 küsürde olsam mezun olabiliyormuyum birde benim ilk hedef 57 idi başa dönülünce o mu baz alınır..:44:gibi gibi bi bakıversen..

Son düzenleme:
üzülme..gördüğünde hatırladığın için bildiğin gibi gelmiştir..yoksa orada mutlaka yanıtlardın..sınav psikolojside doğru oda negatif etkiliyor..

Yok derya gecrketen bildigim sorular, sadece aptal gibi mantık yürütmüşüm.. bu olsaydı şöyle böyle olurdu falan filan..
yanlıs yapmısım..
nasib kısmet...

seneye olursa bi daha girerim inş.

Yok derya gecrketen bildigim sorular, sadece aptal gibi mantık yürütmüşüm.. bu olsaydı şöyle böyle olurdu falan filan..
yanlıs yapmısım..
nasib kısmet...

seneye olursa bi daha girerim inş.

anladım..nasip dediğin gibi..üzülme ..diyete dön idda işin ne oldu..bir ara 500 lafı geçti sanki..

36 . ysfmir ( 5,90 / 9,08% ) @ 11.02.11 # 65,00 # 59,10
neneyse kaptanken giremiştim.hedef 57 miydiki ya..Kaptan kalk kız nerdesin gel sana ihtiyacım var..şu son kilo bende stres yaptı..58 li rakamı gördüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…