Neredeyse birebir yorum yapmışız
Var biz de bir şey Ebru'cum ..
Ben de her an vazgeçebilirim ..
Çok kaçamak gibi oldu adı dimi yazınca
Bir şey olur mu ki bu yoğurtlardan canım tatlı isteyince yesem ?
Gönül'cüm aklına taktığın şeylerin çok büyük etkisi var, başka şeyleri düşünürken unutmaman gereken şeylere tam aklını vermemiş oluyorsun.
Kafanı boşalt Gönül'cüm. Stresten uzak dur, kendini dinle ve kafanda ne var ne yok at gitsin. Reset at yani kendine
dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim
Benim de ayda yılda bir canım ister yerim ama normalde düzenli yiyemiyorum ..
Dimi bol kalsiyum sonuçta ?
Bir şey olmaz diye düşündüm ama ..
Canım bende bazen işten gelince evde hazır yemek olmuyor. Acıkıyorum, acıkıncada kendimi tutamıyorum yememem gereken yiyecekler yiyorum dün olduğu gibi. Öyle zamanlar için aldım. Kaçamak yapmaktan iyidir diye düşünüyorum. Ben soğuk sütle yiyorum, hazırlaması ve yemesi kolay olduğu için seviyorum.
Sorma canım yaaa en son bu şekilde eşimle konuşuyorduk, sadece arkadaşken hep aynı şeyleri düşünürdük, aynı anda aynı cümleleri kurardık. Onunla sonumuz evlilik oldu, seninle nolur bilmem
Gerçi hala aynıdır. Ben elime telefonu alırım eşimi aramak için, telefonum çalar o arıyyor. Akşama yapmayı düşündüğüm yemeği o söyler bugün akşam şu yemeğimi yesek diye. Hala aynıyız yani. Bazen bizde korkuyoruz kendimizde
Ewt cnm sekerlidir muhtemelen ama derya nin bi yazisi wardi ya yaspastayla ilgili,
direkt wucuduma yag olarak yerlesicek we kilo olarak yansiyacak diye dusunursen o gerceklesirmis demekki bizde ne diycez
kas olarak doncez o zaman kasa donusur ins
Kolay gelsin Derya'cım ..
Süper olmuş ..
Herkes de bir yeşil çay keyfi ..
Yeni atraksiyonlar bekliyoruz senden turtam .
Ya hep ya hiç
Paylaş paylaş Gönül'cüm ..
Sen ne dehşet bişeysin yaaaaa. Nasılda kandırmış insanları, sen harcanıyorsun bu kafayla
Musli, nesfit derken bende koleksiyon yapiorm heralde hepsinden war he bugun aralarina birde yulaf eklendi
Ben nesfit i cok sewemiorm aslina bakarsan hicbirini sewmiorm da mecburiyetten iste
Nesfiti daha cok soguk sutle tuketince daha yenebilir hale geliyor benim icin ...
Musli yi sicak sutle sewiyorum icine birazda tarcin ekiyorum daha guzel oluyor tadi , bazilari yogurtla yiyebiliyor
herkesin damak zewkine gore iste ..
Sen kendine hangisini daha yakin goruyorsan o sekilde deneyebilirsin he bu arada musli we keten tohumu super wc ye cikariyor
Afiyet olsun, olumlu dusun onlar yag olarak donmeyecek sana kas olacak tas gibi kas
Diyet urunler dukkani buyur gel turtim
Biz de aynen öyleyiz
Aynı anda aynı şeyleri söyleyiveriyoruz ..
Arkadaşları gülüyormuş orada tam aramak için telefonu alınca ben arıyormuşum insan mutlu oluyor dimi ufak şeylerle ..
Ayvah bizim sonumuz kötü desene Ebru
Ne yersem yiyeyim kilo almıyorum işte hıhh ..
inş. canum bir ataga geçmem lazım gene
ayy benim kafam öyle hinliğe cinliğe çok çalışır anlatırım akşama bir hikaye daha size aklıma geldükçe yazarım geneli eski sevgiliden intikam alma üzerine
aaaaa diyet ürünler mi cık bana göre değil canım ya ben bu 90 60 90 vücudumla diyet mi yapicigim siz şişkolar yapın o diyetigeçen markete gittik nesfit bölümüne gelince annem alayımmı zayıfla azcık daha dedi bende öyle dedim siz şişkolar yiyin dedim annem de 45 kilo baya şişko yani görsen
Ruh ikizi olayı varya ben çok inanıyorum ona.Sanırım sizinkide bizimkide öyle bişey. Bence sen doğru insanı bulmuşsun Hilal'cim. Sende benim ruh kız kardeşim olabilirsin
Seninle insan yaşlanmaz yahu
Her anın bir olay ..
Biz de aynen öyleyiz
Aynı anda aynı şeyleri söyleyiveriyoruz ..
Arkadaşları gülüyormuş orada tam aramak için telefonu alınca ben arıyormuşum insan mutlu oluyor dimi ufak şeylerle ..
Ayvah bizim sonumuz kötü desene Ebru
Ne yersem yiyeyim kilo almıyorum işte hıhh ..
inş. canum bir ataga geçmem lazım gene
ayy benim kafam öyle hinliğe cinliğe çok çalışır anlatırım akşama bir hikaye daha size aklıma geldükçe yazarım geneli eski sevgiliden intikam alma üzerine
aaaaa diyet ürünler mi cık bana göre değil canım ya ben bu 90 60 90 vücudumla diyet mi yapicigim siz şişkolar yapın o diyetigeçen markete gittik nesfit bölümüne gelince annem alayımmı zayıfla azcık daha dedi bende öyle dedim siz şişkolar yiyin dedim annem de 45 kilo baya şişko yani görsen
ayy acaba ondan mı koca blamıyorum hilalim ya hani herkes beraber yaşlancak birini arıyor ya benle yaşlanamıyorlar sorun o dimi tabi evet ben de böyle avutayım kendimi
Dimii ne güzel ruh eşlerimizi bulmuşuzz
Ohh Ruh ablamı da buldum daha ne
Dimii ne güzel ruh eşlerimizi bulmuşuzz
Ohh Ruh ablamı da buldum daha ne
Bende bu aksam doner mi yesem napsam nasilsa kilo yapmaz
Allah im bu diyet isi bana hic iyi gelmedi bir dirhem aklim wardi o da diyetle beraber yok oldu gitti
Bayılıyorum şu itiraf.com itiraflarına ..
Züğürt tesellisi
Spor salonuna 38 bedenden aşağı olduğu halde gelen hatunlar sözüm size;sizler beden sağlığınız yerinde olsun diye uğraşırken inceliğiniz benim ruh sağlığımı bozacak gibi oluyor. Neyse ki benden daha şişmanları görünce biraz olsun rahatlıyorum.
Bende bu aksam doner mi yesem napsam nasilsa kilo yapmaz
Allah im bu diyet isi bana hic iyi gelmedi bir dirhem aklim wardi o da diyetle beraber yok oldu gitti
Allah cizirtini wermesin turta, sen simdi bize hakaret mi ediyon annenin lafida iyimis ama
su nesfitler den alayim mi biraz zayifla hahahah
Hadi o zaman hep beraber yiyelim zayıflayalım
Yalnız Derya bizi nasıl biliyor en baştan kötüye kullanmayın diye söyledi.
ayyy saa yaşlı dedi bu durum da bana da yaşlı dedin hilalim kızmm küçülde cebimize girr ablaymış şimdi evlensen boyun kadar çocugun olur :60
evet aynı şeyleri ben de düşünüyorum
hem denemeden bilemeyiz zaten dimi denemek lazım kilo aldırır mı aldırmaz mı
hem denemeden bilemeyiz zaten dimi denemek lazım kilo aldırır mı aldırmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?