Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neredeyse birebir yorum yapmışız
Var biz de bir şey Ebru'cum ..

Ben de her an vazgeçebilirim ..

Çok kaçamak gibi oldu adı dimi yazınca
Bir şey olur mu ki bu yoğurtlardan canım tatlı isteyince yesem ?

Sorma canım yaaa en son bu şekilde eşimle konuşuyorduk, sadece arkadaşken hep aynı şeyleri düşünürdük, aynı anda aynı cümleleri kurardık. Onunla sonumuz evlilik oldu, seninle nolur bilmem

Gerçi hala aynıdır. Ben elime telefonu alırım eşimi aramak için, telefonum çalar o arıyyor. Akşama yapmayı düşündüğüm yemeği o söyler bugün akşam şu yemeğimi yesek diye. Hala aynıyız yani. Bazen bizde korkuyoruz kendimizde

Gönül'cüm aklına taktığın şeylerin çok büyük etkisi var, başka şeyleri düşünürken unutmaman gereken şeylere tam aklını vermemiş oluyorsun.

Kafanı boşalt Gönül'cüm. Stresten uzak dur, kendini dinle ve kafanda ne var ne yok at gitsin. Reset at yani kendine

Kesinlikle haklisiniz kizlar, bende oyle dusunuyorum...
Ins sizinde desteginizle profesyonel destek alcam bu konuda ..
biraz daha itelemeye ihtiyacim war ama :/

dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim

Ewde kal annen tursunu kursun turticik pp :))

Benim de ayda yılda bir canım ister yerim ama normalde düzenli yiyemiyorum ..

Dimi bol kalsiyum sonuçta ?
Bir şey olmaz diye düşündüm ama ..

Ewt cnm sekerlidir muhtemelen ama derya nin bi yazisi wardi ya yaspastayla ilgili,
direkt wucuduma yag olarak yerlesicek we kilo olarak yansiyacak diye dusunursen o gerceklesirmis demekki bizde ne diycez
kas olarak doncez o zaman kasa donusur ins

Bende o tur durumlar icin almistim hazirda elimin altinda bulunsun tehlikeli seylere saldirmayim diye:2:
gel gor ki fazla yanasmiyorum

Son düzenleme:

Biz de aynen öyleyiz
Aynı anda aynı şeyleri söyleyiveriyoruz ..
Arkadaşları gülüyormuş orada tam aramak için telefonu alınca ben arıyormuşum insan mutlu oluyor dimi ufak şeylerle ..

Ayvah bizim sonumuz kötü desene Ebru

Ewt cnm sekerlidir muhtemelen ama derya nin bi yazisi wardi ya yaspastayla ilgili,
direkt wucuduma yag olarak yerlesicek we kilo olarak yansiyacak diye dusunursen o gerceklesirmis demekki bizde ne diycez
kas olarak doncez o zaman kasa donusur ins

Ne yersem yiyeyim kilo almıyorum işte hıhh ..

Kolay gelsin Derya'cım ..

Süper olmuş ..

Herkes de bir yeşil çay keyfi ..

Yeni atraksiyonlar bekliyoruz senden turtam .

Ya hep ya hiç

Paylaş paylaş Gönül'cüm ..

inş. canum bir ataga geçmem lazım gene

Sen ne dehşet bişeysin yaaaaa. Nasılda kandırmış insanları, sen harcanıyorsun bu kafayla

ayy benim kafam öyle hinliğe cinliğe çok çalışır anlatırım akşama bir hikaye daha size aklıma geldükçe yazarım geneli eski sevgiliden intikam alma üzerine

aaaaa diyet ürünler mi cık bana göre değil canım ya ben bu 90 60 90 vücudumla diyet mi yapicigim siz şişkolar yapın o diyeti geçen markete gittik nesfit bölümüne gelince annem alayımmı zayıfla azcık daha dedi bende öyle dedim siz şişkolar yiyin dedim annem de 45 kilo baya şişko yani görsen

Ruh ikizi olayı varya ben çok inanıyorum ona.Sanırım sizinkide bizimkide öyle bişey. Bence sen doğru insanı bulmuşsun Hilal'cim. Sende benim ruh kız kardeşim olabilirsin

Seninle insan yaşlanmaz yahu
Her anın bir olay ..

Bayılıyorum şu itiraf.com itiraflarına ..

Züğürt tesellisi

Spor salonuna 38 bedenden aşağı olduğu halde gelen hatunlar sözüm size;sizler beden sağlığınız yerinde olsun diye uğraşırken inceliğiniz benim ruh sağlığımı bozacak gibi oluyor. Neyse ki benden daha şişmanları görünce biraz olsun rahatlıyorum.

Bende bu aksam doner mi yesem napsam nasilsa kilo yapmaz
Allah im bu diyet isi bana hic iyi gelmedi bir dirhem aklim wardi o da diyetle beraber yok oldu gitti

Allah cizirtini wermesin turta, sen simdi bize hakaret mi ediyon annenin lafida iyimis ama
su nesfitler den alayim mi biraz zayifla hahahah

Dimii ne güzel ruh eşlerimizi bulmuşuzz
Ohh Ruh ablamı da buldum daha ne

Ablan sana kurban olsun diyomuşum

Kendimi Bülent Ersoy gibi hissettim

Bu arada ben tek kızım. Ablam yada kız kardeşim yok. Bende senin gibi cici bir kardeş bulduğuma sevindim

Bende bu aksam doner mi yesem napsam nasilsa kilo yapmaz
Allah im bu diyet isi bana hic iyi gelmedi bir dirhem aklim wardi o da diyetle beraber yok oldu gitti

Hadi o zaman hep beraber yiyelim zayıflayalım
Yalnız Derya bizi nasıl biliyor en baştan kötüye kullanmayın diye söyledi.

evet aynı şeyleri ben de düşünüyorum

annem o konuda bir numaradır zaten az dalga gecmez benim kilomla ne zaman elimi kilo aldıracak bişeye atsam ayy incecik kızım yesin de az kilo alsın der zaten istemesem de bırakırımelimdekini

ayyy saa yaşlı dedi bu durum da bana da yaşlı dedin hilalim kızmm küçülde cebimize girr ablaymış şimdi evlensen boyun kadar çocugun olur :60

Var mı takımda benden küçüğü hıı söyleyin bakalımm
Ona göre üzmeyin ufaklığı haa

evet aynı şeyleri ben de düşünüyorum

Nedense tüm itiraflar bir şekilde seninle bağlı çıkıyor

Bugun ki menumu yazayim

Kahwalti:
Domates,
Domates sosu,
Bir parca beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi,
Haslanmis yumurta

Ara:
yarim portakal
yarim yesil elma

Oglen:
Bir kase sehriye corbasi (tuzsuz cok az yagda yapilmis)
( esime iskender yapmistim bikac catal aldim (bilmem kotu mu ettim, gerci bunlar kas olarakk donuyordu bize demi )

Ara:
Iki kayisi (yapmadim henuz )

Aksam:
Bi kase yulafli yogurt (yapmadim, canim istemezse yemem )

Su: 3 lt olur
Yesil cay: 3 bardak olur

Callanetics
Kond bisikleti 1 saat
1 saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…