geçenlerde oğlum anne bende kk de zayıflayayım benide sizin takıma alın dedi çok güldüm alamayız dedim neden anne diyor eeeoğlum sen erkeksin deyince kabul etti ehh birazda üzüldü
iiyim canım yaa...
az yemeye gayret ettim bugün suyum 2.5 lt oldu yatana kadar 3 olcak
iyiyim çok şükür birde kendimi diyete adapte edebilsem bi dağıldım toparlayamıyom
geçenlerde oğlum anne bende kk de zayıflayayım benide sizin takıma alın dedi çok güldüm alamayız dedim neden anne diyor eeeoğlum sen erkeksin deyince kabul etti ehh birazda üzüldü
oh oh canlarım herkes buradaymışş..hadi kaynatalım biraz..
melisim canım çok özledim ben de seni yaw..1-2 hafta sen yoğundun..sonra ben giremedim..arayı açtık...neyse geçti artık biz killoları vermeye başlayalım di mi..ayrıca geçen hafta için çok tenks..alkisalkisalkis
dosbacım..nesfit diyetine seni de bekliyorum..birlekte yaparız daha güzel olur..akşamı hafif atlatmaya çalışıoruz ama ne yiyeceğimizi bilemiyoruz...işte sana pratik bir yemek:nesfit(ayy reklam gibi oldu) kaydirigubbakcemile3
tırtıl kelebek katılmış aramıza...çok sempatik geldi bana..umarım aynı zamanda azimlidir.hoşgeldin şeker...
biz onu fahri olarak alalım :)
cidden kilolu mu kaç yaşında ??[/QUOT
oğlum 10 yaşında ve 43.7küçükken çok zayıftı şimdi biraz kilolu önceden yemiyeceğim di
yeağlıyordu şimdi yemek istiyorum diye ağlıyor bir ortasını bulamadık
kızım ise 7 yaşında daha 20 kilo bile değil ona ye ye diye ısrar etmiyorum oğlumdan sonra
kızlar geçen hafta çok kötüymüşüz yaa..bu hafta sıkı bişeyler yapmalıyız...
melisim bir önerim var...herkes 4 günlük diyet listesini acilen çıkarsın...hangi diyet listesini seçmek isterlerse..ve bana versinler..akşamlarıda listeye uyanları ve uymayanları kontrol edeyim...kendim de dahil..sıkalım kendimizi artık
biz onu fahri olarak alalım :)
cidden kilolu mu kaç yaşında ??[/QUOT
oğlum 10 yaşında ve 43.7küçükken çok zayıftı şimdi biraz kilolu önceden yemiyeceğim di
yeağlıyordu şimdi yemek istiyorum diye ağlıyor bir ortasını bulamadık
kızım ise 7 yaşında daha 20 kilo bile değil ona ye ye diye ısrar etmiyorum oğlumdan sonra
canım o yaşta öyle oluyor, 13-14 olsun zayıflar boyuna gider. Benim erkek kardeşim de öyleydi bayaa tombuldu şimdi 72 kilo 25 yşında.
kızlar geçen hafta çok kötüymüşüz yaa..bu hafta sıkı bişeyler yapmalıyız...
melisim bir önerim var...herkes 4 günlük diyet listesini acilen çıkarsın...hangi diyet listesini seçmek isterlerse..ve bana versinler..akşamlarıda listeye uyanları ve uymayanları kontrol edeyim...kendim de dahil..sıkalım kendimizi artık
patbori canım bu hafta sen uygula sonra bende uygularım.. bu hafta senin deneme haftan olsun
ben hala adet olmadım(
şişim uçacam
patbori canım bu hafta sen uygula sonra bende uygularım.. bu hafta senin deneme haftan olsun
ben hala adet olmadım(
şişim uçacam
oldu şeker bakalım sonuç ne olacak..reklamını öle bi yapıyorlar ki insan şişmanlığın çaresi bulundu sanıyor delikafaduldenpatbori canım bu hafta sen uygula sonra bende uygularım.. bu hafta senin deneme haftan olsun
ben hala adet olmadım(
şişim uçacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?