Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçenlerde oğlum anne bende kk de zayıflayayım benide sizin takıma alın dedi çok güldüm alamayız dedim neden anne diyor eeeoğlum sen erkeksin deyince kabul etti ehh birazda üzüldü

biz onu fahri olarak alalım :)
cidden kilolu mu kaç yaşında ??

iiyim canım yaa...
az yemeye gayret ettim bugün suyum 2.5 lt oldu yatana kadar 3 olcak

ohh ne güzel su içmişsin ben de içiyoruöm şimdi aldım elime.

iyiyim çok şükür birde kendimi diyete adapte edebilsem bi dağıldım toparlayamıyom

iyi yemişsin canım dağılmaışsın. Hep yaza ne kadar zayıf olacağını düşün.

ben de şimdiye kadar kendimi çok sıkmadan kilo vermiştim hamilelik öncesi kiloma kolay dödüm ama artık takıldım bundan sonrası çok çaba gerektiriyor, bakalım ne yapacağım, canım sıkılyıor.

oh oh canlarım herkes buradaymışş..hadi kaynatalım biraz..
melisim canım çok özledim ben de seni yaw..1-2 hafta sen yoğundun..sonra ben giremedim..arayı açtık...neyse geçti artık biz killoları vermeye başlayalım di mi..ayrıca geçen hafta için çok tenks..alkisalkisalkis

dosbacım..nesfit diyetine seni de bekliyorum..birlekte yaparız daha güzel olur..akşamı hafif atlatmaya çalışıoruz ama ne yiyeceğimizi bilemiyoruz...işte sana pratik bir yemek:nesfit(ayy reklam gibi oldu) kaydirigubbakcemile3

tırtıl kelebek katılmış aramıza...çok sempatik geldi bana..umarım aynı zamanda azimlidir.hoşgeldin şeker...

evet derslerim bitti artık daha az yoğunum bugün son derslerimi yaptım. Şimdiartık kendim için çalışmaya başladım. Evet kilolar takıldı verelim bence de.
Nesfit tok tutuyormu ki. Ben cornflakes seviyorum o olmazmı mirmirmirmir nesfit pek sevmedim.

kızlar geçen hafta çok kötüymüşüz yaa..bu hafta sıkı bişeyler yapmalıyız...
melisim bir önerim var...herkes 4 günlük diyet listesini acilen çıkarsın...hangi diyet listesini seçmek isterlerse..ve bana versinler..akşamlarıda listeye uyanları ve uymayanları kontrol edeyim...kendim de dahil..sıkalım kendimizi artık

patbori canım bu hafta sen uygula sonra bende uygularım.. bu hafta senin deneme haftan olsun
ben hala adet olmadım (
şişim uçacam

olur canım. Çok güzel olur, ama benim diyet listem yok seçeyimmi hemen nerden seçsem.
Çok güzel bir öneri ben aslında böyle bir şey hep düşündüm de ben yapamadım yoğunluktan kimseye de teklif edemedim. Ama bundan böyle takımda herkesin bir görevi olsun motive de oluruz.

hoşgeldin potborim nerelerdesin
ama ben diyet listelerine uyamam ki kaç kalorilik bir araştırayım bari

patbori canım bu hafta sen uygula sonra bende uygularım.. bu hafta senin deneme haftan olsun
ben hala adet olmadım (
şişim uçacam
oldu şeker bakalım sonuç ne olacak..reklamını öle bi yapıyorlar ki insan şişmanlığın çaresi bulundu sanıyor delikafadulden

ya genelde geç olur doktora gittim sorun yok dmişti
test yaptım hamile değilim
ama haftaya doktora gitcem hem genel bi kontrol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…