anammmmm..anamm herkiş süper muhabbet burda yaaawww...canlarımmmm...artık burdayım..
ayrıca enerji toplayıp geldim...nestle nesfitle diyete başladım..sabah kahvaltı öğlen hafif bir yemek akşam 1 kase nesfit yiyorum..bu gün 2.günümm..umarım aldığım kiloları telafi ederim...
sagol canim ya bende iltihapli romatizma var onun icin ilaclar kullaniyorum hatta birisini sende kullanmisin ben onun ignesini kullaniyorum bide basaka agir bir hap ve kortizon kullaniyorum o ilaclar yapmis olabilir dedi bakalim bende izine gelince gidecem bio enerjiye benim bi akrabamda da aynisi vardi onunki gectigecmıs olsun karamanlı neden basın agrıyor mıgren mı ?
bıoenerjının ıyı geldıgını duymustum
bır zmanlar benımde çok agrıırdı ılac kar etmezdı bırtane bıo enerjı uzmanı var o bı arkadasımda rtanımıstım onu benı cekyata yatırdı kadın elı ıle basımı sıvazladı masaj yaptı vede dedıkı 3 gun cok agrın olacak sonra gececk dedı sımdı bazen agrıyo ben ona bıle demıyorum boyle bırsey dene demıyorumda kendı yasadım geldı aklıma
gecmıs olsun omtx berbat bır ılac allah muhtac etmesın
merhaba kızlar ben işten ayrılıyorum
bu ay sanırım son olcak
ve eskisi gibi paylaşımda bulunamicamm
bu ay sonunda beni artık mezun etceksiniz
aynen öyle hayatım bende aç bırakıyorum şimdi paşalar gibi yiyor,ama arka dişler henüz çıkmadığı için pilav ne bileyim bulgur türü şeyleri yemek istemiyor. dişleri çıkınca inşallah onlarıda yer.
öğlen 1 kase çorba ve mesir macunu yedim:)
günaydın desem sanırım çok geç oldu...
sabah eşim 6 da işe gitti bu yüzden ilk defa yattım uyudum ii geldi valla
10 da kalktım 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytinle kahvaltı yaptım...
sirkeli suyumu içtim evi toparladım ancak gelebildim
nereus canım hakkından hayırlısı... umarım gönlünce iş bulursun ve aramızdan ayrılmazsın...
bu arada arkadaşlar 5 takımda yeni bi diyete başlamışlar bende yarın başlıyorum çok sağlıklı gelmedi aama ilk bölümünü 6 gün deneyecem eğer yapabilirsem devam edecem işte o liste
kızlar adetım gecıktı leke olmaya basladı 10 gundur leke mam adetın 4 gun gecıktı gıttım ecz ye test aldım negatif yıne dısgebelık dıye korktum bu arada yurudum 15 dk kadar donuste arkadasa ugradım 3-4 tane kuru pasta yedım oglen bısı yemıyecegım sabah yarımdılım salçalı ekmek bırazcık peynır akşamada ıspanak ve yogurt yıyecegım
bole gıdersem ıy kılo verıırm gıbı gelıyor ya bakalım ne kadar dayanacagım
ay kılzar haklısınız ya sanırım benim motivasyonum tamamen bitti önceden sürekli sayfaya bakar yazardım ama artık içimden hiç bişey gelmiyoo belkide kilo veremediğim içindir neyse ben bu gün yediklerimi yazayım sizde yorumlayın belki motivasyonum artar
sabah 5 zeytin yarım salatalık yarım domates küçük bir dilim peynir ve bir dilim k.ekmek
ara bir elma
öğlen mercimek çorbası bir kase
ara kahve
akşamda sadece malta eriği ve kiraz yiycem hepsi bu kadar
yorumlarınızı bekliyom tabiki 3,5 lt su
melzeyit canım liste gayet dengeli hem et hem sebze hem meyve var
ama bulyon çorba özel bi çorba mı ??
anammmmm..anamm herkiş süper muhabbet burda yaaawww...canlarımmmm...artık burdayım..
ayrıca enerji toplayıp geldim...nestle nesfitle diyete başladım..sabah kahvaltı öğlen hafif bir yemek akşam 1 kase nesfit yiyorum..bu gün 2.günümm..umarım aldığım kiloları telafi ederim...
canım hosgeldın sen sanırım eskı uyelerden kaybolmuslardansın :) bende yenı dün uye oldum
gızlar saat 18 gıbı
engınar yemegı salata yogurt 2 yk pılav ve de yağda kızarmıs 1 tane içli kofte yedım ama sabhtan berı bısı yımedım
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim benim yine cok kötüydüm sabah bas agrisiyla uyandim yine dr gittim ilacain birini 1 hafta kadar birakacagiz öyle bir deneyecegiz bakalim ne oalacak
öncelikle cuma kilo bildirmem gerekiyodu yine haber veremeden çok ani olaylar geliştiği için bildiremedim arkadaşlar kusura bakmayın nolur.bu arada kilomda bi değişiiklik yok hala aynı malesef.ablam taşındı ona yardıma gittim kaç gündür iş yapmaktan topuklarım ağrıyo( bu hafta da çok yoğun abimin haftasonu düğnü var,evde de yapılcak çok iş var hemde çok,arada bakarım kızlar ama bu iki hafta böle geçer ( sonrası sıkı bir diyet beni bekliyo inş.,hepinizi öptüm,yeni gelen arkadaşlar var hepsi hoşgelmişler a.s hayırlı akşamlar kızlar,baş başa.s
emirel ve dosba burdaymış nasılsınız şekerlerim
bir tek su içmedim doğru düzgün hemen gidip alayım
merhaba kızlar akşam yemekte çökelekli salata ve maalesef makarna yedim şimdi balkonda çay içiyoruz eşim ve çocuklar kek pişmaniye kabak çekirdeği ve fındık yiyiyorlar ben de bakıyorum dayanamadım işte fındık dan yedim ama bende insanımsenağlama
emirel ve dosba burdaymış nasılsınız şekerlerim
canım akşam hafif olmuş (tabii makarna sossuz ise)
fındığı da çok yemediysen bişi olmaz
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?