Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hosgeldın sen sanırım eskı uyelerden kaybolmuslardansın :) bende yenı dün uye oldum
gızlar saat 18 gıbı
engınar yemegı salata yogurt 2 yk pılav ve de yağda kızarmıs 1 tane içli kofte yedım ama sabhtan berı bısı yımedım

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim benim yine cok kötüydüm sabah bas agrisiyla uyandim yine dr gittim ilacain birini 1 hafta kadar birakacagiz öyle bir deneyecegiz bakalim ne oalacak

gecmıs olsun karamanlı neden basın agrıyor mıgren mı ?
bıoenerjının ıyı geldıgını duymustum
bır zmanlar benımde çok agrıırdı ılac kar etmezdı bırtane bıo enerjı uzmanı var o bı arkadasımda rtanımıstım onu benı cekyata yatırdı kadın elı ıle basımı sıvazladı masaj yaptı vede dedıkı 3 gun cok agrın olacak sonra gececk dedı sımdı bazen agrıyo ben ona agrı bıle demıyorum boyle bırsey dene demıyorumda kendı yasadım geldı aklıma

sagol canim ya bende iltihapli romatizma var onun icin ilaclar kullaniyorum hatta birisini sende kullanmisin ben onun ignesini kullaniyorum bide basaka agir bir hap ve kortizon kullaniyorum o ilaclar yapmis olabilir dedi bakalim bende izine gelince gidecem bio enerjiye benim bi akrabamda da aynisi vardi onunki gecti

öncelikle cuma kilo bildirmem gerekiyodu yine haber veremeden çok ani olaylar geliştiği için bildiremedim arkadaşlar kusura bakmayın nolur.bu arada kilomda bi değişiiklik yok hala aynı malesef.ablam taşındı ona yardıma gittim kaç gündür iş yapmaktan topuklarım ağrıyo ( bu hafta da çok yoğun abimin haftasonu düğnü var,evde de yapılcak çok iş var hemde çok,arada bakarım kızlar ama bu iki hafta böle geçer ( sonrası sıkı bir diyet beni bekliyo inş.,hepinizi öptüm,yeni gelen arkadaşlar var hepsi hoşgelmişler a.s hayırlı akşamlar kızlar,baş başa.s

melankoli hoşgeldin... kayboldun canım nerelerdeydin... habersiz gittiğin için diskalifiye oldun (
özel bi durum mu var ??

merhaba kızlar ben işten ayrılıyorum
bu ay sanırım son olcak
ve eskisi gibi paylaşımda bulunamicamm
bu ay sonunda beni artık mezun etceksiniz

canım hem çok üzüldüm hem de senin için hayırlısı olsun diyorum. Umarım çok çok daha iyi bir iş bulursun. Kimseye birşey öğretmediğin gibi bi de yaptıklarını da işin içinden çıkılmaz şekilde karıştır da öyle git canım kötükedihüso
sen şimdiden iş bakmaya başla canım bulursun haziran sonuna kadar belki. Mezuniyete bakarız balım sonra daha vakit var sen bi kilona ulaş bakalım kaydirigubbakcemile5

canım belki sevmiyordur pilav. Benimkinin hiç dişi (ön de dahil) olmadığı halde pilav makarna götürüyor. Hergün ya pilav ya makarna ya patates püresi yapıuyorum karbonhidrat ihtiyacını karşılamak için bu da benim için kötü oluyor. Seninki de yer merak etme, biraz tarz değiştir tereyaplı falan yap, tavuk suyu falan koy.

öğlen 1 kase çorba ve mesir macunu yedim:)

afiyet olsun canım.

ohh sefan olsun uyu canım benim yerime de uyu, benim kız 6.30 en geç 7deuyanıyor çok özledim uyumayı.

bu arada arkadaşlar 5 takımda yeni bi diyete başlamışlar bende yarın başlıyorum çok sağlıklı gelmedi aama ilk bölümünü 6 gün deneyecem eğer yapabilirsem devam edecem işte o liste

canım sen dene sonuç alıorsan ben de yaparım.

yok hayatım Allajh korusun, içini ferah tıut.
Evet fena gitmiyorsun hadi bakalım bu hafta iyi kilo vereceksin.

canım ne oldu sana havalardan olabilir ne kadar sıcak değilmi, buharlaşacağız diye korkuyorum. Çok güzel az yemişsin, sen hep aziömliydin zaten.

çok güldüm Allah seni de güldürsün.

melzeyit canım liste gayet dengeli hem et hem sebze hem meyve var
ama bulyon çorba özel bi çorba mı ??

bence sadece suya bulyon atılıyor o kdar ben öyle anladım.

evet gülğüm yaaa sen nerdesin özledik gel arayı açma.

canım akşam biraz abartı olmamış mı:1no2:

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim benim yine cok kötüydüm sabah bas agrisiyla uyandim yine dr gittim ilacain birini 1 hafta kadar birakacagiz öyle bir deneyecegiz bakalim ne oalacak

canım umarım geçer baş ağrıların.

kolay gelsin canım sana işin çok bu ara yoğunsun.
Bildiğin gibi 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayınca diskalifiye oluyorsun. Geçen haftada yapmamıştın izindeydim ama melzeit aradı beni 1 hafta daha şans tanıdık ama bu hafta da bildirmeyince malesef diskalifiye oldun. Kilo vermeye niyetli isin takıma giremezsin bi daha ama paylaşımda buşlunabilirsin bizimle, amaç motivasyon zaten.

sizi bulmuşken neler yedim yazayım
sabah: 2 bisküvi çay (çok acelemvardı)
ara yok dersteydim
öğlen bir tost çay
ara yok
akşam 2 yk makarna, 3 köfte
çok yememişim ama kendimi çok tok hissediyorum psikilojik sanırım midem şiş.

merhaba kızlar akşam yemekte çökelekli salata ve maalesef makarna yedim şimdi balkonda çay içiyoruz eşim ve çocuklar kek pişmaniye kabak çekirdeği ve fındık yiyiyorlar ben de bakıyorum dayanamadım işte fındık dan yedim ama bende insanımsenağlama

emirelcim bu saatten snra birşey yeme balım 1*-2 fındıktan birşey olmaz ama yeter yersen gerisi gelir tadı damağında kalır

emirel ve dosba burdaymış nasılsınız şekerlerim

iiyim canım yaa...
az yemeye gayret ettim bugün

bir tek su içmedim doğru düzgün hemen gidip alayım

suyum 2.5 lt oldu yatana kadar 3 olcak

canım akşam hafif olmuş (tabii makarna sossuz ise)
fındığı da çok yemediysen bişi olmaz
afiyet olsun

geçenlerde oğlum anne bende kk de zayıflayayım benide sizin takıma alın dedi çok güldüm alamayız dedim neden anne diyor eeeoğlum sen erkeksin deyince kabul etti ehh birazda üzüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…