kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr 5.ttttttttttakımmmmmmmm diyorum diiyetttt yapıyolar bi bakkkkkkkıııııııııııııınnnnnnnnnnnn diyooooooooruuuuuuummmmmmm kimse duymuyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2.5 litre suyumu bitirdim akşamda fasulyeyoğurt yiyecem
bu arada aramıza hoşgeldin demeyi unuttum hoşgeldin umarım daimi olursun gerçi çok fazla sıkıntın yok 18 kilo vermeyi planlıyorum ve yarın yeni bir diyete başlıyorum 5.takımdan kopya aldım bakalım nekadar becerebilecemm şuan takımın en şişman ablası benim
bu arada arkadaşlar 5 takımda yeni bi diyete başlamışlar bende yarın başlıyorum çok sağlıklı gelmedi aama ilk bölümünü 6 gün deneyecem eğer yapabilirsem devam edecem işte o liste
1 GÜN
1dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam,
öğle:1 su bardağı yoğurt,1 salatalık,2 grissini
ikindi: 2 grissini,çay veya nescafe
akşam:1 tabak bulyon çorba,1 haşlama kabak,3-4 ızgara köfte,1 kase mevsim salata
GECE YETMADAN 1 ELMA
2GÜN 1 dilim kızarmış ekmek,40 gr.beyaz peynir, çay kahve
2 katı yumurta,1 salatalık,1 domates
2 grissini,çay kahve
1 tabak domates çorba,1 haşlama orta boy patates,3-4 ızgara köfte,1 kase yağsız cacık
GECE1 ince dilim karpuz veya 1 elma
3 GÜN
1dilim ekmek üzerine 2-3 kibrit kutusu kaşar fırında,çay kahve
2 şişe ayran,1 salatalık,2 grissini
2 grissini,çay kahve
1 tabak bulyon çorba,1 tabak kıymalı taze fasulye veya semizotu,1 tabak kIvırcık GECE YETMADAN 1 ELMA
4 gün
1dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam,
1 su bardağı yoğurt,1 salatalık,2 grissini
2 grissini,çay veya nescafe
1 tabak bulyon çorba,1 haşlama kabak,3-4 ızgara köfte,1 kase mevsim salata
GECE YETMADAN 1 ELMA
5gün
1 dilim kızarmış ekmek,40 gr.beyaz peynir, çay kahve
2 katı yumurta,1 salatalık,1 domates
2 grissini,çay kahve
1 tabak domates çorba,1 haşlama orta boy patates,3-4 ızgara köfte,1 kase yağsız cacık
GECE1 ince dilim karpuz veya 1 elma
6 gün
1dilim ekmek üzerine 2-3 kibrit kutusu kaşar fırında,çay kahve
2 şişe ayran,1 salatalık,2 grissini
2 grissini,çay kahve
1 tabak bulyon çorba,1 tabak kıymalı taze fasulye veya semizotu,1 tabak kIvırcık GECE YETMADAN 1 ELMA
tamam canımda haftada kac kılo verdırıyor kı tamam beraber yapalım ama ben salam sevmem kı bende salamsız yaparım
Maymun kurmus çilingir sofrasini ormanin orta yerine, kulhanbeyligi yapiyor.
O sirada zurafa ordan geciyormus, sormus:
- "Vay maymun Kardes, nasilsin?"
- "İyiyim be anam, iciyorum iciyorum aslani dovuyorum."
Zürafa tirsmis ve uzaklasmis. Derken Zebra gecmis, o da sormus:
- "Selam maymun abi, ne var ne yok?"
- "N'olsun be gulum hep ayni; iciyorum iciyorum aslani marizliyorum."
Zebra da uzaklasmis ordan. Bu kez kostebek, gecerken sormus:
- "Maymun ya naber?"
- "Iyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse girisiyorum aslana!"
Kostebek de sivismis.
Ancak boyle boyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus. Cikmis maymunun karsisina:
- "Eee anlat bakalim maymun efendi, ne var ne yok?"
Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanitlamis:
- "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum."
vallahi bilmiyorum kaç kilo verdirdiğini ama bu sadece 6 günlük kısmı 38 gün sürüyor muş 5takımı takip edelim
herkes ler burda ben eve gdiyorum arkadaşlar gece belki görüşürüz öptüüüüüüüm bana dua edin yarın diyete başlayacam
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca
"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.
Arabanın önünde bir eşek yatıyordu.)))
anammmmm..anamm herkiş süper muhabbet burda yaaawww...canlarımmmm...artık burdayım..
ayrıca enerji toplayıp geldim...nestle nesfitle diyete başladım..sabah kahvaltı öğlen hafif bir yemek akşam 1 kase nesfit yiyorum..bu gün 2.günümm..umarım aldığım kiloları telafi ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?