Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay şeker ben bir diyete bağlı kalamıyorum ne yazıkki yaw.birde bebiş emziriyorum ya

hosbulduk canım
ınsallah bende daımı olurum ıstedıgım kıloya dussemde yıne haberlesırız çok sevdım
baslayacagın dıyetı ıncelemıstım holıwood gıyetı sanırım bende 3 hafta 5 kg dıyetı yapıyorum ama cok zor gecıyor :)
simdik gıdıp yemek yapacagım ıspanak kendımınkıısnı haslayacagım gorusuruz

Maymun kurmus çilingir sofrasini ormanin orta yerine, kulhanbeyligi yapiyor.

O sirada zurafa ordan geciyormus, sormus:

- "Vay maymun Kardes, nasilsin?"
- "ıyiyim be anam, iciyorum iciyorum aslani dovuyorum."

Zürafa tirsmis ve uzaklasmis. Derken Zebra gecmis, o da sormus:

- "Selam maymun abi, ne var ne yok?"
- "N'olsun be gulum hep ayni; iciyorum iciyorum aslani marizliyorum."

Zebra da uzaklasmis ordan. Bu kez kostebek, gecerken sormus:

- "Maymun ya naber?"
- "Iyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse girisiyorum aslana!"

Kostebek de sivismis.

Ancak boyle boyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus. Cikmis maymunun karsisina:

- "Eee anlat bakalim maymun efendi, ne var ne yok?"

Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanitlamis:

- "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum."

tamam canımda haftada kac kılo verdırıyor kı tamam beraber yapalım ama ben salam sevmem kı bende salamsız yaparım

herkes ler burda ben eve gdiyorum arkadaşlar gece belki görüşürüz öptüüüüüüüm bana dua edin yarın diyete başlayacam

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yıyoz ıcıyoruz kılo vercez dıe abuk sabuk konusuyorum harbıden yaww:sm_cool:

melzeyit canım liste gayet dengeli hem et hem sebze hem meyve var
ama bulyon çorba özel bi çorba mı ??

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. )))

kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey

anammmmm..anamm herkiş süper muhabbet burda yaaawww...canlarımmmm...artık burdayım..
ayrıca enerji toplayıp geldim...nestle nesfitle diyete başladım..sabah kahvaltı öğlen hafif bir yemek akşam 1 kase nesfit yiyorum..bu gün 2.günümm..umarım aldığım kiloları telafi ederim...

hoşgeldin canımmm
sen dene bakalım sonuç alırsan bende deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…