Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet kızlar herkes diyet listesini hazırlasın..ister biyerden bulun isterseniz kendiniz oluşturun...hemen bekliyorumm.....

benim lisem:
sabah nesfit(sütlü)
öğle sebze yemeği ,salata ve 1 dilim ekmek
akşam nesfit(yoğurtlu)

dosbam diyet listelerine daldık, iyi geceler tatlı rüyalar canım
bulacağım bir şey ve uygulayacağım patbori beni gaza getirdi

kızlar artık iyice saldık kendimizi herkes bir diyete başlıyor amacımızdan şaştık dikkat etmekle olmuyor sadece liste uygulayalım.
Ben tarıyorum patborive melzeyit de başladı listeye. Ben de yarın başlıyorum. Listemize göre hergün patbori kontrol edecek şaşana çürük domates ve başka cezalar.

günaydın kızlar bu diyet fikri güzel ama ben yapamam çünkü öğlen yemeklerinii iş yerinde yiyom ve ne çıkacağı belli değil akşamları ise ölesine karar verip yapıyoz onun için beni bu liste dıışında tutun olurmu canlar

günaydın herkese,
günaydın şişgocum,
ben de senin gibi düşündüm işyerinde yapılabilecek bir diyet buldum. Şimdi bulur koyarım buraya.
Tabi liste uygulamak isteğe bağlı. Adda yapamaz herhalde öyle demişti, acıbiber de. Ben karşıyıdım hep ama neden yanaştım. Diyete başladığımdan berihep dikkat ediyorum hiç liste uygulamadım ama arada kaçamaklarım çok oluyor, dikkatim biraz bozuldu diyorum. ama ilk defa uygulayacağım heyecanlıyım bunu bozmam sanırım.

benide bu diyete dahil edin kızlarr
bari son ay 3 kilo kaybedeyim benim hafta olmasa bile ay içinde 3 kilo vereyim bari

günaydınn buarada

canım ya bu diyette simit var ben simit yiyemiyom susam yemiyom yanii sanırım ben yine bildiğim yolda ilerliyim 3 haftam kaldı vermem gereken ise 2 kilo gayreet etsem giderr sanırım

gunaydın kızlar melıs melzeyit, şişgo
herkese gunaydın
5 takımın yaptıgı dıyet alsında guzel beraber hareket etmeye çalısalım
ama olmuyor tam sadık kalamıyorsun oglen ve akşam yemektten sonro3 tane tuzlu 2 tane tatl ıolmak uzere kurupasta yedım
bu tazr dyetlere tam uaybılmek onemlı
uyabılmek ıcınde a- soosyal olmak lazım simdık arkadas çagırdı kahvaltıya nasıl hayır derım

tamam canım ben varım yarın baslıyoruz demı

tırtıl tırtıl pis tırtıl yeme beni çıtır çıtır kızımın şiiri evet buün başladım şeker hadi bakalım bu diyeti yapacak 3.ortak aranıyor

nasıl yanii sen zaten diyette değilmiydiinn :1shok:
iyi akşamlar canımm öptüümmm opuyorumnanaktan
benimi sordun evet diyetteydim ama listelere bağlı değildim şimdi listeye bağlıyım şekerim

hadi bana diyet listesi seçelim ama işte dışarıda uygulanabilsin

melisciğim valahi benim diyet kolay dışardada uygulanır gibi geliyor ama bakalım bismillah dedim

diyet listesi konusunda melzeyit 5.takımdan bi tane bulmuş
çok dengeli... ama evde olmak lazım
evde olmaya gerek yok bence canım hepsi kolay şeyler zaten küçük yoğurtlar markette satılıyor öğlen yemeğini evden götüreceksin bi sıkıntı yok gibi

arkadaşlar 4 tane salam ve 1 etimek yedim öğlende 1 bardak yoğurt ve salatalık yarın 2 yumurta ve satalık domates diğer gün ayran salatalık grisini anlayamadım neresi zor

kızlar ya şu iki kiloyu nasıl vercem yaaa nasıl kurtulucam 2 kilodan ya resmen yapıştı gitmiyolarrrr son kilolar zor verlirmiş doğru valahi

bişey olmak istiyosan yok diyeceksin ya 38 beden olacaksın izmirde çıtırların içinde olacaksın yada 42 beden olup sadece onlara bakacaksın bu iş böyle yok diyeceksin yada sadece çaya gelirim ben diyet yaptığım zaman yok diyorum bu iş böyle ya herşeysin yada hiç bu benim mantığım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…