Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen alışverişe doymadın zaten

Yaza inşallah çıtır çıtır hatunlar olacağız.

üff evet ya

Şundan diyorum, 65 kiloyken aldıgım bi pardesü vardı, o olacak mı merak ediyorum.birde yeni bi tane daha alıcam inş. ondan ya.. yeni bişiler almak güzel

üff evet ya

Şundan diyorum, 65 kiloyken aldıgım bi pardesü vardı, o olacak mı merak ediyorum.birde yeni bi tane daha alıcam inş. ondan ya.. yeni bişiler almak güzel

Dene bence o 65 kiloyken aldığın pardesüyü bence olur. Çünkü ben geçen gün 40 beden eteğimi giydim oldu. İnsan çok mutlu oluyor eski kıyafetlerinin içine girince

Son düzenleme:

Dene bence o 65 kiloyken aldığın pardesüyü bence olur. Çünkü ben geçen gün 40 beden eteğimi giydim oldu. İnsan çok mutlu oluyor eski kıyafetlerinin içine girince

Olabilir cünkü, 75 kiloyken giyemedigim seyleri aynı 75 kiloda giymiştim. incelme oluyor çünkü spor yapıyoruz o kadan

ama şimdi kim cıkarcak kutudan ya
sonra denerim

Son düzenleme:
Bende bugün kitap fuarına gidicem.Yarın bitecekmiş.
2 de evden cıkıcam, oğlanı annemlere bırakıcam.Ordan kardeşimin okuluna gidicem yürüyerek yarım saat. sporumuda yapmış olurum,yol parasıda cebime kalır sonrada beraber gidicez.. bakem hangi kitapları alıcam

üff evet ya

Yeni seyler almaktan bende cok keyif alirim
Kisin aldigim guzel mewsimlik bleyzir tarzi bi ceket wardi,
kollari falan oyle bir sikiyordu ki zor giyip cikariyordum on dugmeleri dersen
hic kapanmiyordu kapatmaya calistigimda paylayacak gibi oluyordum

Simdi denedim daha rahat oluyor cok mutlu oluyorum
Kilocuklarimi wereyim ins ceketimle resim cekinir eklerim buraya
oncesi we sonrasi haha

Ne demek canım rica ederim. Bende yeşil çay içiyorum bitsin kendi kendimi motive edip temizlik yapacağım. Bende yarın kocacımla gezerim inşallah.

Soyle dusun derya cim mis gibi hawada temizlik yapmak bi baskadir, temizligini yapmissin farzet ewinin heryeri piril piril
ohhh temizlik sonrasi eline yesil cayini almissin kk keyfi yapiyorsun
Yarin esinle de gonul rahatligiyla gezersin

30 dak kond bisikletimi bitmek uzere birazdan kahwaltimi ederim cok aciktim coook

Kimsede kalmamis zaten ..

Ayyyy ne güzel yaaaaa. Ben Konya'dakini kaçırdım gidemedim. Keyfini çıkart kitapların. Eğer bende bugün temizliğimi erken bitirebilirsem kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum. Çok seviyorum kitapları

Ben bigün çılgınlık yapıp evden çarşıya yürüyerek gittim. 18 km yi 3 saatte yürümüştüm. Çok ilginçtirki ertesi gün hiç bir sorun olmadı. Hiçbiryerim ağrımadı. Çok zevkliydi. Eşimin iş yerine gittiğimde herkes bana deliymişim gibi bakıyordu

güle güle, ebrucum..kolay gelsin tekrar

Teşekkürler canım arada bir mola verince bakıyorum buraya yoksa sıkılıyorum temizlikten

Hilal'den bulaştı galiba Gönül'cüm. Ben Ebru

Motivasyon için çok teşekkürler.

Olmayan kıyafetlerin sonradan olması mutluluğunu sen bana sor. Çok mutlu oluyorum küçük beden kıyafetlerimin içine girdiğimde

30 dak kond bisikletimi bitmek uzere birazdan kahwaltimi ederim cok aciktim coook

Kimsede kalmamis zaten ..

Ohhh ne güzel sporunuda yapıyorsun. Ben temizliği spor niyetine yapıyorum zaten

Afiyet olsun canım şimdiden

Cumartesileri kendimi grubun bekçisi ilan ediyorum. Gelen gidiyo yahuuuu. Bende devam ediyorum temizliğe

Cumartesileri kendimi grubun bekçisi ilan ediyorum. Gelen gidiyo yahuuuu. Bende devam ediyorum temizliğe

Kahwalti esliginde kk cok hosuma gidiyor, cayimi yudumluyorum suan ama bugun bayagi detayli bir kahwalti yaptim

Bende oyle ebru, ewde oldugum zaman ayri kalamiyorum burdan surekli girip bakasim war

Kolay gelsin cnm ..

Hoşgeldin ortim. Al bakalım enerjiden. Bu arada tebrik ediyorum seni yeniden. Bu hafta çok güzel kilo verdin.

teşekkürler ortim...

ah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş derler ya.
benden sana gelsin bu söz...
benimde içimden hiç gelmiyor...

Gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:124::124::124::124:

Bugun hawa kapali burda ya pek sewmem bu hawayi :2:

günaydın
bende hiç sevmem kapalı havayı
bugün burası süperrr

ne güzel Melek
ben ayarlayım gidemedim bu sene maaleseff

kızlar kuaföre gittim
biraz bakım yaptırım
saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaç bıyık derken
burda bir kıyafet mağazası var
oraya uğradım.
yaklaşık 1 ay önce bir elbise denemiştim
fakat olmamıştı.
42 bol gelmiş 38 i dar gelmişti
40 bedende yoktu alamamıştım
bugün 38 i denedim
cuuuk diye oturdu üstüme
hemen aldım bende
tezgahtar bayan bile şaşırdı
yarın sözümüz var
kuzenimin
orda giyeceğim kısmet olursa...

hoşgeldin canım

tatlandırıcı vardı canım

izle izle Allahtan internete hemen düşüyorda tekrar izleyebiliyoruzz. internet yokken napıyormuşuz biz ya nasıl yaşamışız şimdi bıraksalar yaşayamam valla

:103:

ayyy ben de kuaföre gidiceeeem hadi bakalım burda da hava güneşli ama soguk

Gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:124::124::124::124:

Bugun hawa kapali burda ya pek sewmem bu hawayi :2:

günaydııııııııııııııınnnn canumm

Ohhh mis gibi olmuşsundur şimdi sen. İnsan kendiyle ilgilendiği zaman mutlu oluyor.

Çok sevindim senin adına yaaaaaa. Bende bir iki hafta sonra düşünüyorum kendime yeni bişeyler almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…