Hoşgeldin Ceren'cim.
hoşbulduk canım
Teşekkürler canım. Bende çok seviyorum yürümeyi.
Kızlar bir ara bende şu define işine merak sardım. Geçen sene bu zamanlar. Konya'da bir dağ var çok eski efsaneler konu olmuş. Takkeli dağ diye bir yer. Milleti topladım peşimden yaklaşık 6-7 kişi o dağa çıktık. Çok zordu ama çokta zevkliydi. Hatta kızımı bile çıkarmıştık. Bazen çılgınlığım tutar.
LAYDLİNE
canım zayıflama hikayeni anlattığın yazıyla cevaplayayım diyorum bir türlü alıntı yapmadı.
canım harikasın yaaa.
maşallah sana çok güzel vermişsin.
darısı benim başıma.
demek ki bundan sonra ben senin listelerini takip edicam.
idolümsün canım.
boyun da bayağı uzunmuş
Hiç öyle düşünme Ebru'cum beynini odaklama bir yerde duracağına belki hep böyle gider ..
Maşallah ne güzel hemen adapte oldun takıma ..
Hoşgeldin Ceren'cim.
Teşekkürler canım. Bende çok seviyorum yürümeyi.
Kızlar bir ara bende şu define işine merak sardım. Geçen sene bu zamanlar. Konya'da bir dağ var çok eski efsaneler konu olmuş. Takkeli dağ diye bir yer. Milleti topladım peşimden yaklaşık 6-7 kişi o dağa çıktık. Çok zordu ama çokta zevkliydi. Hatta kızımı bile çıkarmıştık. Bazen çılgınlığım tutar.
bence de çok çılgıncaaa
Düşünsene canım uzun yıllardır Konya'da yaşamış Konya'lıların bile birçoğu çıkmamış o dağa. Hatta Konya'nın tek dağı. Biliyorsunuz Konya düz bir ova. Başka çıkacak yer kalmadı Konya'da diyormuşum.
Üniversitede okurken Kayseri'den trene bindik ve Erzurum'a kadar gittik trenle. Gidiş dönüş sanırım 36 saat sürdü. Kararlaştırmadan hadi Erzurum'a gidiyoruz dedik 3 arkadaş. (Benimle beraber 2 kız, 1 erkek) Sabaha karşı saat 4 te bindik doğu ekspresine. Erzurum'a indik. Geldiğimiz tren Kars'a gitti dönüşte yine aynı trene binip Kayseri'ye döndük. Kondüktörle arkadaş olduk resmen adam dediki bize sizde bu rahatlık varken siz amerikaya bile gidersiniz trenle. Çok eğlenmiştik ama.
Hatta durun fotoğrafını ekleyeyim. Ceren'cim sende arkadaşlık teklifimi kabul et, ordan bakarsın
Ben de trekking e bir kere katildim suresini hatirlamiyorum ama kilometrelerce yirumustuk cok guzeldi
Ama biz tuvalte gitmistik
Ayy çok güzel Ebru ya bayılıyorum bu rahatlığaa ..
Nasıldı peki güzel miydi ..
Sorma canım yaaaa çok eğlenceli ve güzeldi. Hele ki tren öyle yerlerden geçiyor ki anlatamam. Şöyle bir durumumuzu biraz düzeltince eşimle ve çocuğumla gitmek istiyorum. Benim birde fotoğraf merakım var. Hatta birazdan kendi amatör bir fotoğrafımı ekliyorum onuda görürsün. Tren o kadar güzel yerlerden geçiyor ki manzara harika.
Ne güzel cidden ya ..
Ben de güney doğu anadolu bölgesini çok merak ediyorum.
Sevdiceğimle konuşurduk gidelim diye ama bir daha onu oraya götürebilir miyiz bilmiyorum
Ekledim fotoğrafları bakabilirsiniz
Çok güzel Ebru'cum fotoğraflar..
Siz neyse de yavrum kız nasıl çıktı ya
Yeşil çayım bitti ben yine temizliğe dönüyorum. Görüşürüz yeniden
Bu arada akşama kısır yapacağım
Çok teşekkürler Hilal'cim.
Çekirdekten yetiştiriyoruz Hilal'cim. Takkeli dağ diyemiyor yavrum anne hakkeli dağa çıkalım yine diyor
Oda çok sevdi. Çıkarken bazı yerlerde yardım ettik. İnerken de babası sırtına aldı. Dağın zirvesi amatörler için çok dik. Zor çıktık. İnerkende büyük bir düşme tehlikesi atlattım. Hatta ayağım kaydı düştüm kardeşim tutmasa yuvarlanırdım aşağıya . Elim ve dizim sıyrılmıştı. Yanımıza yeterince su almak için buz yapmıştık suları. Haziran gibiydi sanırım tam tarih hatırlamıyorum yukarda suyumuz bitti. Zor indik ama çok eğlendik.
Yeşil çayım bitti ben yine temizliğe dönüyorum. Görüşürüz yeniden
Bu arada akşama kısır yapacağım
Ebru konya oldug icin bu kadar bile yukseklik beklememistim:)
Cunku bir kere geldim KonyaYa arkadasimin nisani vardi.
O arkadasimdan duyardim hep Alaattin tepesi diye bir yer
Nargileciymis
Ben saniyorum ki boyle yuksek bir tepede otantik bir nargileci
Neyse gittik iste bildigin meydanda bir kac merdiven cikiyorsun orda
Ben soktayim tabi
Niye tepe buranin ismi fln.. Soylenmistim baya
merhaba bende zayıflamak istiyorum forumda araştıtırken sizin takımı gördüm beni de takımınıza alırmısınız
Şu an ne yazık ki takımda yerimiz yok .
şimdiden teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?