Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence de çok çılgıncaaa

İnşallah canım sende biran önce kurtulursun kilolarından. Ben şuan kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam. Eğer istersen Ceren'cim yapamayacağın hiç bir şey yok. Sadece gerçekten iste. Her konuda yardımcı olmaya çalışırım sana.

Hiç öyle düşünme Ebru'cum beynini odaklama bir yerde duracağına belki hep böyle gider ..

Maşallah ne güzel hemen adapte oldun takıma ..

Tamam canım tamam ben öyle bişey demedim ki, öyle bişey düşünmüyorum ki zaten. Kovaladım gitti. Artık öyle şeyler düşünmeyeceğim

Gerçekten Ceren çok çabuk adapte oldu. Buket bir göründü sonra kayboldu, Hatice'de öyle bakalım. Ama bu gidişle maşallah Ceren haftaya listeye girer gibi geldi bana. Onda kendimi gördüm

Ben ilk haftamda girmiştim listeye

Ahh ahhh ..
Ben de ne severdim.
Trekkinglerle öyle yerlere çıkardık ama bir gün 13 saat yürüyüp 2-3 litre su içip tuvaletimi tutmuştum eve girişimi unutamam

Yavaştan tırmanışlara da başlamıştım sonra sevdiceğim saolsun

bence de çok çılgıncaaa

Düşünsene canım uzun yıllardır Konya'da yaşamış Konya'lıların bile birçoğu çıkmamış o dağa. Hatta Konya'nın tek dağı. Biliyorsunuz Konya düz bir ova. Başka çıkacak yer kalmadı Konya'da diyormuşum.

Üniversitede okurken Kayseri'den trene bindik ve Erzurum'a kadar gittik trenle. Gidiş dönüş sanırım 36 saat sürdü. Kararlaştırmadan hadi Erzurum'a gidiyoruz dedik 3 arkadaş. (Benimle beraber 2 kız, 1 erkek) Sabaha karşı saat 4 te bindik doğu ekspresine. Erzurum'a indik. Geldiğimiz tren Kars'a gitti dönüşte yine aynı trene binip Kayseri'ye döndük. Kondüktörle arkadaş olduk resmen adam dediki bize sizde bu rahatlık varken siz amerikaya bile gidersiniz trenle. Çok eğlenmiştik ama.

Ayy çok güzel Ebru ya bayılıyorum bu rahatlığaa ..
Nasıldı peki güzel miydi ..

Hatta durun fotoğrafını ekleyeyim. Ceren'cim sende arkadaşlık teklifimi kabul et, ordan bakarsın

Ben de trekking e bir kere katildim suresini hatirlamiyorum ama kilometrelerce yirumustuk cok guzeldi
Ama biz tuvalte gitmistik

Hatta durun fotoğrafını ekleyeyim. Ceren'cim sende arkadaşlık teklifimi kabul et, ordan bakarsın

Ekle ekle bakalım

Ben de trekking e bir kere katildim suresini hatirlamiyorum ama kilometrelerce yirumustuk cok guzeldi
Ama biz tuvalte gitmistik

Son 3 saatim işkenceydi hem yürüyüp hem tutmaya çalıştım
İlk trekkingimde Betül ee millet ağaçların dibine gidiyor ben çekinip gidememiştim
Ama nasıl rahatlar ya alışmışlar görecektin ..

Bir de şöyle bir hikaye anlatmışlardı.
Tuvalete gitmeye çiçiek toplama diyorlar.
Çiçek toplamaya gideceğim diyen gidiyor.
Orada bir hoca var ilk kez gelmiş.
Kadınlar konuşuyor çiçek toplamaya gidelim diye.
Adam da doğayla bitkilerle çok ilgili.
Kadınlara aa ben yardım edebilirim çiçekler konusunda çok bilgiliyim demiş

Ayy çok güzel Ebru ya bayılıyorum bu rahatlığaa ..
Nasıldı peki güzel miydi ..

Sorma canım yaaaa çok eğlenceli ve güzeldi. Hele ki tren öyle yerlerden geçiyor ki anlatamam. Şöyle bir durumumuzu biraz düzeltince eşimle ve çocuğumla gitmek istiyorum. Benim birde fotoğraf merakım var. Hatta birazdan kendi amatör bir fotoğrafımı ekliyorum onuda görürsün. Tren o kadar güzel yerlerden geçiyor ki manzara harika.

Ne güzel cidden ya ..
Ben de güney doğu anadolu bölgesini çok merak ediyorum.
Sevdiceğimle konuşurduk gidelim diye ama bir daha onu oraya götürebilir miyiz bilmiyorum

Ekledim fotoğrafları bakabilirsiniz

Ne güzel cidden ya ..
Ben de güney doğu anadolu bölgesini çok merak ediyorum.
Sevdiceğimle konuşurduk gidelim diye ama bir daha onu oraya götürebilir miyiz bilmiyorum

Seninleyken gider bence merak etme. Yeter ki sen kandırmayı bil

Ay o cicek toplama olayi..

Ben de bir kere gittim zaten, bilmiyorum ki oyle dendigini.
Gruptan bi kac kisi ayrilmis onlari bekliyoruz grup dagilmasin diye
Nerdeler diyince cicek toplamaya gittiler dedi birisi
Ben de dedim ne cicek toplamasi ya bir suru insani bekletiyorlar fln

Meger is baskaymis:))

Son düzenleme:

Çok güzel Ebru'cum fotoğraflar..
Siz neyse de yavrum kız nasıl çıktı ya

Çok teşekkürler Hilal'cim.

Çekirdekten yetiştiriyoruz Hilal'cim. Takkeli dağ diyemiyor yavrum anne hakkeli dağa çıkalım yine diyor

Oda çok sevdi. Çıkarken bazı yerlerde yardım ettik. İnerken de babası sırtına aldı. Dağın zirvesi amatörler için çok dik. Zor çıktık. İnerkende büyük bir düşme tehlikesi atlattım. Hatta ayağım kaydı düştüm kardeşim tutmasa yuvarlanırdım aşağıya . Elim ve dizim sıyrılmıştı. Yanımıza yeterince su almak için buz yapmıştık suları. Haziran gibiydi sanırım tam tarih hatırlamıyorum yukarda suyumuz bitti. Zor indik ama çok eğlendik.

Yeşil çayım bitti ben yine temizliğe dönüyorum. Görüşürüz yeniden

Bu arada akşama kısır yapacağım

Ebru konya oldug icin bu kadar bile yukseklik beklememistim:)

Cunku bir kere geldim KonyaYa arkadasimin nisani vardi.
O arkadasimdan duyardim hep Alaattin tepesi diye bir yer
Nargileciymis

Ben saniyorum ki boyle yuksek bir tepede otantik bir nargileci
Neyse gittik iste bildigin meydanda bir kac merdiven cikiyorsun orda

Ben soktayim tabi
Niye tepe buranin ismi fln.. Soylenmistim baya

merhaba bende zayıflamak istiyorum forumda araştıtırken sizin takımı gördüm beni de takımınıza alırmısınız

şimdiden teşekkürler,

Ayy ya maşallah ne güzel ama cidden çocukları önceden buna alıştırmak çok güzel.
Aslında tam şimdi spora başlama yaşı düşünmüyor musun Ebru ?

Yeşil çayım bitti ben yine temizliğe dönüyorum. Görüşürüz yeniden

Bu arada akşama kısır yapacağım

Ayy kısır ..
Hmm ben de mi yapsam diyordum ama ben yaparsam kötü olur

merhaba bende zayıflamak istiyorum forumda araştıtırken sizin takımı gördüm beni de takımınıza alırmısınız

Şu an ne yazık ki takımda yerimiz yok .

şimdiden teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…