Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu yazıyı okuyunca söyle oldum
-bide bana diyolar kaçamak yapıyo diye millet ekler in resmini koyuyor

anladınız
durumum o kadar kötü yani

Yaaaaa ben anlamadım bu durumu, anlaşılan herkes anlamış ben çözemedim. Birisi banada açıklar mı?

Ebru'cum zamana karşıyı izledim gerçekten güzel bir filmdi.
Son zamanlarda filmler konusunda çok hayal kırıklığı ile karşılaşıyordum teşekkür ederim ..

Çok mutlu oldum canım beğendiğine. O zaman izleyip beğendiklerimi sana tavsiye edeyim

selam. beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler. :)))

Hoş geldin Hatice'cim. Bende Ebru. Memnun oldum tanıştığımıza.

Ceren'cim araların ve aralarındaki meyveler haricindeki menün çok güzel olmuş. Özellikle akşam arasını kesinlikle meyve ile yapmıyoruz. Bi de akşam saat kaçta yemeyi bırakıyorsun? Yani bu meyveleri saat kaçta yedin?

aldırmaz inş. aksi takdirde yandık yanii

niye kii ezik miyim laaan beeeen ayy ben de ona bakıyordum gene cok komik bir bölümdü

Yaaaa sorma turtim yaaaaa ben izlerken uyuya kalmışım, artık nasıl yorulduysam. İndirip bugün tekrar seyredeceğim.

Biz özledikte sen özledin mi bakim. Bütün kaçamakçılar geldi bu hafta

Tatlım benim yaaa yanlış anlamışsın benim kızım 6 yaşında. Daha doğrusu ben yanlış yazmışım. 20 Ocak 2012 benim gruba katıldığım tarih. 20 Ocak aynı zamanda kızımın doğum günü. 2006 doğumlu kızım.

günaydınnnnnnnnn
ben kapattım ben açtımmm

Sanada günaydın canım.

Günaydın 13. grubun güzel çıtırları

Bu hafta sonu biz güneşi ve açık havayı sevenlerin günü

Bu nedenle kıpır kıpır bir başlangıç yaptım güne

Bütün pozitif enerjimide gönderiyorum sizlereeeee

Hadi bakalım kıpır kıpır canlı heyecanlı bir haftasonu geçirelim hep beraber

Yeşil çay zamanı. Mis gibi bir yeşilçay yaptım kendime

Bu arada bugün tartıda 74.0 ' ı gördüm ve çok mutlu oldum.

Ceren'cim araların ve aralarındaki meyveler haricindeki menün çok güzel olmuş. Özellikle akşam arasını kesinlikle meyve ile yapmıyoruz. Bi de akşam saat kaçta yemeyi bırakıyorsun? Yani bu meyveleri saat kaçta yedin?

canım meyveyi en son akşam 9:30 da yedim.
o zaman ben meyveyi azaltağım akşamları.
ben yemessem kızım da yemiyor.
yarım meyve ile 8:30 gibi bitireyim yemeği.

Tatlım benim yaaa yanlış anlamışsın benim kızım 6 yaşında. Daha doğrusu ben yanlış yazmışım. 20 Ocak 2012 benim gruba katıldığım tarih. 20 Ocak aynı zamanda kızımın doğum günü. 2006 doğumlu kızım.

bende yanlış anlamaışım canım.
kızın büyümüş maşallah.
benim kızımda 4 yaşını 3 ay geçiyor.
ben 2,5 yıl emzirdiğim için o dönemlerde çok dikkat edememiştim hemen sütümü etkilerdi.

Sanada günaydın canım.[/QUOTE]

hadi bakalım aldım enerjini...

günaydın 13.takım fıstıkları
harika bir havayla sesleniyorum Bursa'dan
havalar böyle giderse beni kimse tutamaz.
kıpır kıpır şıkır şıkırım yine bugün
birazdan kuaföre çıkacağım.
dönüştede yeşil çay alacağım unutmazsam...

afiyet olsun bende sabah kahvaltıda içtim.
yanlışmı sence kahvaltıda içmek.

Bence yeşil çay sağlıklı. Zamanı önemli değil. Siyah çay içeceğine yeşil çay içmende bir sakınca yok diye düşünüyorum. Ama yeşilçayı en az günde 2-3 bardak içmeye çalış. Ben öyle yapıyorum.

iki ayda mı verdin bu kiloyu yoksa önceden de vermişmiydin.
iki ayda verdiysen sırrını bana da ver.
çünkü ben 3-4 aya bebek düşünüyorum.
tabi niyet var ama kısmet

Canm ben sana şöyle anlatayım. Geçen yıl sanırım Haziran ayının başıydı. 83-84 kiloyla diyetisyene gittim. Sanırım 83 tü. Verdiği listeyi 1 ay uyguladam. 4 kilo verdim. Tabii mutlu bir şekilde tekrar gittim diyetisyene. Çok güzel dedi. Ramazan ayı vardı önümüzde ramazana kadar bu listeye devam et dedi. Tabii bende motive olamayıp sıkıldım listeden. Bıraktımm diyeti. Sonra 10. ayda düştüm ayağım kırıldı ve yaklaşık 30 gün alçıda kaldı. 45 gün raporluydum. Raporun bittiği gün işe başlamadan önce tartııldım ki 85,5 kg gördüm tartıda şok oldum. Verdiğim kiloyu fazlasıyla almışım. O gün karar verdim. 26 Aralık 2011 tarihinde (yaklaşık 2,5 ay) başladım yediklerime dikkat etmeye. Bir ayda 4 kiloya yakın kendi çabalarımla verdim. Sonra burayı keşfedip gruba katıldım. Şuan toplamda 11,5 kg gitmiş durumda. İnşallah Haziran ayında hedefime ulaşmış olacağım. Darısı herkesin başına inşallah.

darısı benim başıma.
ben bu iloya gelsem kafi bana.
boyun kaç canım

Boyum 172 cm canım.

hadi bakalım aldım enerjini...

Hoşgeldin ortim. Al bakalım enerjiden. Bu arada tebrik ediyorum seni yeniden. Bu hafta çok güzel kilo verdin.

Ohhh mis gibi bayılıyorum güneşli havalara. Konya'da güneşli ama dışarısı soğuk. Bende bugün yine temizlikle uğraşacağım ama hiç içimden gelmiyor. Tembel tembel oturmak istiyorum ama uzun süredir şöyle adam akıllı bir temizlik yapmadım. Mutlaka yapmam lazım. Beni motive edin kızlar.

Gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:124::124::124::124:

Bugun hawa kapali burda ya pek sewmem bu hawayi :2:

Sorun yok, kurallar uygulanmazsa gevseme olur.. sıkma canını...
Kızlar 4. olmuşuz bu hafta ..
demekki iyi sonuclar var
yokyere bir mevzu : (

Eskiden mesajlari bu sekil sayardikya hey gidi gunler.
dimi ya, ne zor olurdu
elifcim o zaman sen 9. takıma git istersen.orda ekmek elden su gölden...
benim bi günüm sıfır ama bildirmedigim için,hastahanedeydim.o günde 4 5 msj attıgımı hatırlıyorum
acıklama yapmayayım ya,bilen bilir zaten

evet artı cıkmamam ii bişi...
selam. beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler. :)))
hoşgeldin hatice..
iyi o zaman hoşgeldin betül
özledik tabi
aaa takımı ele geçiricaz hilal duymasın:)
hoşbulduk canım.
inşallah canım.
inş. bende size katılırım yakında
günaydın ebrucum

evet cok güzel hava,bende dısarı cıkıcam

Gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:124::124::124::124:

Bugun hawa kapali burda ya pek sewmem bu hawayi :2:

Günaydın Gönül, burda hava miss gibi
ya msjları kime atıcaz,bilginiz varmı :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…