Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hello bebekler napıyorsunuz

ben de bir girim bakim dedüm hemide menümü yazayım

sabah: peynirli omlet
5 yesil zeytin
salatalık

öğlen: 5 adet mavi yeşil light çizi
1 bardak sütlü nescafe

akşam: kaşarlı mantarlı ızgara tavuk
salata
1 kutu zero

spor da : 2,5 saat

Aştın valla sen kendini tebrik ederim ..

ya benim mesaj sayım 100 olmadığı için özelden atamıyorum. (
dün kü mesaj sayısı : 7
bugün : 6

Tamam kaydettim ben ..

ben de kahveye dayanamam ama illa içeceksen hazır üçü bir aradaları falan içme bildigin sütle yap öyle iç en azından daha yararlı sütteki proteini alırsın süt tozundaki yag yerine

Metabolizmayı da hızlandırıyor kahve.
Ben bir ara çok isterdim de bu sıralar canım istemiyor akşam içerim belki.
Meyveden çok çok iyidir ..
Ohh tam hafta sonu keyfi olacak desene ..

evet özellikle spordan sonra eger şekersiz türk kahvesi yada n escafe icersen sütsüz ama yag yakımını devam ettiriyormuş vücut

Ben çok severdim kahveyi. 3'ü 1 arada içerdim. Yaklaşık 1,5-2 ay oldu ağzıma kahve değmedi. Bundan sonrada içmeye cesaret edemem sanırım. Çünkü içmeye başlayınca devamı gelecek diye korkarım.

ben de öyleydim iş yerinde falan kolay oluyor diye 3ü1 arada içerdim sonradan bıraktım onları simdi istesemde içemiyorum hazırları hem çok şekerli hem de çok böyle yaglı geliyor tatları çok çirkin geliyor. bir ara içmeyi ben de abartmıstım 3 4 fincan arka arkaya sütle içiyordum ama şimdi düzene soktum Allahtan ama nescafede to tutyor ilginç bir şekilde

Aştın valla sen kendini tebrik ederim ..

Tamam kaydettim ben ..

saol hilalim böyle devam edersem inş. 2,5 haftada falan aldıgım bütün kiloları veririm diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar ben dünün Cuma olduğunu tamamen unutmuşum elif beni aradı dedi seni merak ediyor kızlar dedi ben kan ter uçmuşum aklım biryerde ben biryerde bir yandan iş yapıyorum. Eşime dedim benim yazmam lazım onunda paketi gümrüğe takılma durumu var iş koşturuyor onla bir kavgaya tutuştuk iki gündür trip yapıyorum gittim bu gün kendime tablet pc aldım anca doldu ayarları falan oldu. Off ki ne of anlayacağınız. Bilgisayarım ölmüştü biliyorsunuz eşimin pcden giriyordum.

Beni izinli yazdığınız için teşekkür ederim. Bu ara kafam çok dolu ve kendimi hiçbirşeye veremiyorum. Benim yerime daha azimli bir arkadaş size destek olursa ve ben başkasının hakkını veya sizlerin hakkını yiyorsam çok üzülürüm. Kimseye hiçbir şekilde kırılmıyorum zaten yazmıştım kırılmaya hakkım olduğunuda düşünmüyorum kuralları okuyup kabul etmişim ve uygulamayan benim. Suçlu kim SUUUUUUUUUU (

Sizi çok seviyorum gerçekten sizlerden ayrılmak istemiyorum ama bende bu balık hafıza oldukça çok kural ihlali yaparım. Ben girebildiğim kadar girsem ve sizin muhabbetinizi paylaşsam azminizden ilham alsam ama bir başka azimli ve zamanlı arkadaşın hakkını almasam beni affedebilirmisiniz. Dediğim gibi hayatımın hiç bir dönümünde hırslı olmadım benden biri daha fazla kilo verirse kendim için ah etmem onun için çoşarım hırsı olmayanın yarışla alakası da olmuyor malesef. Zaten bu ara çok dikkatte etmiyorum yediğime içtiğime annemi özledim psikolojim bozuk vs vs vs beni aranıza arkadaşınız olarak kabul edermisiniz???

dediğin gibi tuhaf bir durum oluyor.
neyse ilerde kendisi değiştirmek isterse doğum kağıdı elimizde kolay değiştiriliyormuş o olunca dediler.

canım akşam menüsü dılında harika.
ama akşam en azından pilavı yemeseydin.

ebrucum süper gitmişin canım.
tamam ben senin menüleri takip edicam demiştim ama ben nesfit tarzı şeyleri sevmiyorum.

afiyet olsun funda guzel olmus bence

menü süper canım.

yok canım artık nescafe içsem de sade şekersiz içiyorum.
ama daha çok türk kahvesi içiyorum.
ama yürüyüş bandında yürüyüşümden sonra içerim.

canım asıl tebrikler sanaaa
alkııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
şap şap şap şap

kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah:
1 domates
2 dilim ekmek
5 zeytin 1kk light peynir

ara: şekersiz nescafe

öğle:
4-5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak.
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı yoğurt

ara: 1 şekersiz türk kahvesi

akşam:
1 dilim ekmek
ızgara tavuka( 1 but 2 kanat)
bol yeşil salata

2 litreden fazla su ve 30 dk yürüyüş bantta

günlük kaç litre su içmek gerekiyor?
Bir de kefir içenler var mı aranızda? yararı o kadar çok muş ki. hazırından bahsetmiorum ama. ablam kendi sütle mayalıyor. bende bulunduğum yerde bulabilirsem alıp mayalayacağım. zayıflamaya da etkisi varmış, kanserede. 20 günlük bebeklere dahi içirirrlermiş.

Son düzenleme:

canım günde 2-3 litre arasında içilmeli diye biliyorum.
canım kefir hiç içmedim.
fikrim yok tadı hakkında

menü süper canım.

yok canım artık nescafe içsem de sade şekersiz içiyorum.
ama daha çok türk kahvesi içiyorum.
ama yürüyüş bandında yürüyüşümden sonra içerim.

tşk ederim kızlaaaarr=)

2,5 3 lt su yeterlidir canım. ben de duydum kefirin çok yararlı oldugunu ama ben de hiç içmedim açıkcası

canım şimdiden başarılar sana yarın için.
bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…