Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben sizin menülerinize baktığımda çok az yemiş oluyosunuz.
benim menüler çok kalabalık galiba ben çok yiyiyorum.
menüleri azaltmam lazım gibi geliyor.
sizce azaltayım mı.

evet özellikle spordan sonra eger şekersiz türk kahvesi yada n escafe icersen sütsüz ama yag yakımını devam ettiriyormuş vücut

Ben de spordan yarım saat önce içilmeli diye biliyordum turtam ..

saol hilalim böyle devam edersem inş. 2,5 haftada falan aldıgım bütün kiloları veririm diye düşünüyorum

Görelim seni turtam ..

Aman canım böyle ufak şeylerden o kadar uzatmayın tartışmaları.
Özellikle sen çok hassassın hemen etkileniyorsun üzülünce.
Kendine yazık ..
Anlayışın için çok teşekkür ederim ama ayrılma buralardan bak arıyoruz birimiz eksik olsak hemen ..
Annen hangi şehirde çok mu uzak ?

Mezun oldun şimdi sen havalı havalı katıl aramıza
İyileşmedi mi ya kızın geçmiş olsun çocukların hasta haline ayrı bir üzülüyorum ben ..

Afiyet olsun menün sporun gayet güzel çok beğendim ben.
Ben hiç ıspanaklı yumurta yemedim ya çok merak ediyorum ..

2-3 litre arasında ideal oluyor su.
Kefiri ben bir ara çok içerdim çok da tok tutuyor severim.
Cilde, saçlara da çok faydalı ..

canım ıspanağı doğrayıp
tavada öldürdükten sonra biraz daha kavurup üzerine yumurta kırarsın.
yumurta pişince al sana 5 dakikada yemek

sizce azaltayım mı.

Bence 1 hafta 2 hafta bu şekilde dene Ceren'cim durumuna göre eksiltme yaparsın .
Benim menülerim mesela gayet hafif oluyor ama hiç acıkmadığımdan, acıktığımda 3 öğüne çıkarıyorum.
Eğer acıkıp da kendimizi tutup yemezsek o genelde bize kaçamak olarak geri dönüyor.

slm kızlar annemde biraz fazla kaldım 2 günlüğüne gittim bir hafta oldu. şükür doktorda kötü bir şey çıkmadı. bu günde adet oldum kanamam biraz fazla sanırım kurtajdan.sizler nasılsınız.

slm kızlar annemde biraz fazla kaldım 2 günlüğüne gittim bir hafta oldu. şükür doktorda kötü bir şey çıkmadı. bu günde adet oldum kanamam biraz fazla sanırım kurtajdan.sizler nasılsınız.

Çok geçmiş olsun canım, kalıntılar vardı tabi ondan fazladır muhtemelen ama en azından bir şey çıkmamış ..

İnşallah moralin biran önce düzelir canım. Kendini üzme bukadar ufak tefek şeyler için. Sen zaten arkadaşımızsın. Ben Elif'ede listeden ayrıldın ama grupta kal dedim. Ama o istemedi. Umarım sende tamamen kopup gitmezsin.

Bende fazla yemem canım nesfit yada onun gibi hazır gıdaları. Bu ilk sana denk geldi. Bugün temizlik yaptığım için yemeğe pek vakit ayıramadım. Evde de hazır yemek yoktu. Bizimkilere pırasa yaptım. Bende yarın yiyeceğim artık. Yani hep böyle yemiyorum. İlerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın ne demek istediğimi. Ben herşeyden yiyorum ama mümkün olduğunca az ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Tekrardan tebrikler canım.

Bence menün gayet güzel. Daha fazla azaltma. Zaten zamanla kendiliğinden azalıyor.

sizce azaltayım mı.

Yukarda da demiştim. Sen benim ilk zamanlardaki menülerimi Hilal'e sor. Seninki benimkilerin yanında süper kalıyor.

Ben çok severim yumurtalı ıspanağı. Çokta sağlıklı bence. Dene Hilal'cim mutlaka. Hem çok kolay, hem çok lezzetli.

Güzel oluyor muu ?
Salça falan hiç bir şey koymuyor muyum ?

Normalde konulmuyor sanırım ama ben lezzet vermesi için birazcık salça ekliyorum.

Hoşgeldin Elif'cim. Geçmiş olsun tekrardan. Allahtan bir sorun çıkmamış. Umarım yokken kaçamak yapmamışsındır

Ben çok severim yumurtalı ıspanağı. Çokta sağlıklı bence. Dene Hilal'cim mutlaka. Hem çok kolay, hem çok lezzetli.

Normalde konulmuyor sanırım ama ben lezzet vermesi için birazcık salça ekliyorum.

Tamam Ebru'cum deneyeyim o zaman en kısa zamanda, ıspanağım da vardı zaten ..

En son öğleden sonra saat 15:00 te yemek gerekiyormuş. Ben saat akşam 6'dan sonra hiç bir şey yemiyorum.

Ben gündüz 3'ü geçirmemeye çalışıyorum.
Akşam saatlerinde meyve yemek iyi olmuyor.
Meyve şekeri direk depolandığından sabah en geç öğle saatlerinde yemek iyi diye düşünüyorum.

bende 18:00 den sonra hiçbirşey yemiyordum. ancak böyle olunca metebolizma yavaşlıor o yüzden meyve yenilmelidir dediler. şimdi kafam karıştı offf

bende 18:00 den sonra hiçbirşey yemiyordum. ancak böyle olunca metebolizma yavaşlıor o yüzden meyve yenilmelidir dediler. şimdi kafam karıştı offf

O zaman sen aklına yattığı şekilde dene. Hangisinde iyi sonuç alırsan öyle devam edersin. Ben genelde akşamları su ve yeşilçay içiyorum. Hiçte acıkmıyorum ve her hafta mutlaka kilo verdim.

Şöyle bir şey o metabolizma yavaşlamasından bahsediyorlar ya, bunun bilimsel açıklamaları da var.
Vucut sık sık yediğinde insülin salgılıyor.
İnsülin de yağ depo ediyor.
Ne kadar uzun süre yemezsen yağlardan o kadar harcıyorsun.
Tamamen diyet sektörünün getirdiği yanlışlar bunlar ..

Hadi bu bir yere kadar bence çok normalde, her hafta gramı gramına aynı kiloyu vermeyi nasıl başarıyoruz onu anlamadım :26:

Dimi ya cidden çok ilginç
Yok yok deneyelim biz ben bir hafta kaçamak yaparım bakalım ne olacak

Aklın fikrin kaçamakta dimi cimcime. Bugünlerde senin akıl hep kaçamaktan tarafta çalışıyor. Kızarım sonra zaten uzun zamandır kimseye şeytan göstermiyoruz. Bak sonra bende yaparım kaçamadığı hep Hilal'in yüzünden der seni suçlarım

O zaman sen aklına yattığı şekilde dene. Hangisinde iyi sonuç alırsan öyle devam edersin. Ben genelde akşamları su ve yeşilçay içiyorum. Hiçte acıkmıyorum ve her hafta mutlaka kilo verdim.

Meyve yemeyince bende acıkmıyorum. zaten sürekli su içiyorum acıkmaya fırsatım yok. söylediğiniz ii oldu arkadaşlar. bundan sonra yemeyeceğim. valla zorunluluktan yiyordum. acıkmadan of ki ne of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…