Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanada günaydın canım. Bugün bende buralardayım sık yazamam ama takipteyim.

bugünün dünden de güzel olsun canım.
evet havalar güzel bu günlerde.
inşallah bozulmaz.
insanın içini neşe kaplıyo bu güzel havada.

herkeseeeeeeeee günayyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn :103: :103:

sana da bu saatten sonra ben tttttüünaydıııııınnnnnnnnn

evet inş. kacırmam

neyse şekerler ben kaçar eşim geldi (

elimden alcak şinçik

aslında kahvaltı çok önemlide.
sabahları azıcık daha uymak için genelde kahvaltı atlanıyor.
ben ne zaman düzenli kahvaltı yaptıysam gün içinde yemem de düzenli oluyor.

Gunaydin kixlaaar
Yaptim kahvaltimi ohhh
Gidicem birazdan

afiyet olsun canım.
dün 100 mesajım dolmadığı için sana buradan yazmıştım.
ben birdaha yazayım ki.teyit edeyim.

senden korkulur valla.
kızlar biz turtiyi gruptan atsak mazallah başımıza gelenleri düşünemiyorum:))))))))

Kız hepiniz bir şey söylüyorsunuz sonra aklım karışıyor kaçamak yapasım geliyor sonra da adım çıkıyor bak

Benim ki gariplik işte.
Kapalı hava, kitabım bir de salep ohh ..

Kahve yaptım kızlar içer misinizz ?

salepe bayılırım.
dışarda kar yağacak.
oda sıcacık olacak.
ayyy içerim valla.
artık şekersiz içiyorum ama.

bende sıpacıkla ugraşıyorum yürüyüşe çıkmıştım kuzey kudurunca geri dönmek zorunda kaldık ama iyi geldi
eşimde evde biraz takılıyım dedim gelince bilgisayarı kapıyo elimden

heheheh iyi yapmışsın canım yürüyüş güzel oluyor

ayy onlarda benim yaptıgımı anlayacak zeka olsa bana yakalanmazlardı ki zaten bende kızın numarasının olabileceği aklından gecmez cünkü salak bilmediğimi sanıyordu o dönemlerde ahahahahha

Eki Görüntüle 371823

Buyurun efendimmm ..
Hem iştahımızı da keserr ..

Dimi dimi ama onun da akşamı var ..

Teşekkür ederim Özlem'cimm ..

Ooo kahvede pek güzel olmuş köpüklü köpüklü ellerine sağlık.Bu arada şunu sormak istiyorum. sen oldukça kilo vermişsin.Kısaca neler yaptığından bahseder misin? Ben veremeyecekmişim gibi geliyor canım sıkılıyor. senden tüyolar alabilirmiyim?

evet inş. kacırmam

neyse şekerler ben kaçar eşim geldi (

elimden alcak şinçik

Görüşürüz Özlem'cim ..

Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Bana isyan da ediyordu geçen hafta
Kız başımıza çorap örme sakın ..

Ayy ne güzel valla, ben genelde tatlandırıcı ile yapıyorum o da pek iyi değil ama ne yapayım ..

kız kahve de köpüklü köpüklü içmiş kadar oldum sağolasın

Afiyet olsun şekerim ..

ayy onlarda benim yaptıgımı anlayacak zeka olsa bana yakalanmazlardı ki zaten bende kızın numarasının olabileceği aklından gecmez cünkü salak bilmediğimi sanıyordu o dönemlerde ahahahahha

Kız sana yakalanmamak da mümkün değil ki cinsin ..

Aslında pek örnek alınacak bir kişi değilim öncelikle onu söyleyeyim.
Çünkü gel gitlerim çok fazla oldu.
Aldım verdim.
Aldım aldığımın birazını verdim derken şimdi ortalarda bir yerdeyim.
Ama hepsini uygulayamasam da doğruları öğrendim.
Ağır sporlar yapmamak lazım mesela tartıyı çok etkilemiyor o yüzden en güzeli yürüyüş tarzındaki ufak sporlar.
Ben 2 öğün yapmayı seviyorum.
Yemediğim sıralarda yağ yakan leptin hormonu salgılanıp yağlarım yanıyor.
Karbonhidrat protein dengesini tutturmaya çalışıyorum.
Protein ağırlıklı besleniyorum.
Bu çok etkiliyor.
Onun haricinde zaman zaman kaçamakla zaman zaman çok dikkat ederek bu kadar kilo gitti.
Geçen temmuzdaki fotoğrafımı gördüm de iğrendim resmen kendimden

Bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.Umarım bende 60kg ı görürüm ve eski resimlerime bakıp ne haldeymişim derim. şuan hayal gibi geliyor. Buradaki yazıları okudukça motive oluyorum. hepinize,bu sitede emeği geçenlere teşekkür ederim. inşallah bu paylaşımlar hayatım için bir dönüm noktası olur ve belirlediğim kiloya ulaşabilirim.

Son düzenleme:

Ulaşabilirim bile deme.
Hiç kuştun olmasın ulaşacağı.
İnan ve o anki halini düşün.
Pozitif olmak inandırmak çok önemli.
Kırmızıgül'ün fotoğraflarını gördün mü bilmiyorum ama çok güzel motive etti beni.
Kilosunun yarısına inmiş resmen.

evet gördüm ve hayran kaldım. bravo kıza. darısı benim başıma :)

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 ıspanaklı dukan gözleme
- 1 bardak ayran

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- 2 dilim ananas

Sıvı :

- Bol su
- 2 bardak bitki çayı
- 1 fincan türk kahvesi

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

Bugün ilk kez karşılaştık ya ondan Ebru'cum
Bu arada izinden dönen kadınla nasıl durumlar?

Yaparsın valla turtam senden her şeyi beklerim ben

Şaşırdım canım bende. Bişey oldu zannettim

Yaaa o kız hakkında da düşündüm uğraşmaya bile değmez. Dedikodu yapacak fırsat bırakmıyorum. Çok fazla konuşup muhabbet etmiyorum. O etmeye çalışsada konuşmak istemediğimi belli ediyorum. İyiliğim bende kalsın düşüncesiyle idare ediyorum. Kısacası kızı pek tınmıyorum

Allahım yaaaa hastayım turti sana. Senden korkulur vallahi

Kahve yaptım kızlar içer misinizz ?

Ohh maşallah bol köpüklü olmuş. Ama tatlandırıcıda kullanma onun yerine azcık şeker at bence daha sağlıklı. En güzeli sade içmek türk kahvesini. Yanında çikolatayla

Sen bunu söyleyince aklıma benim bir hikayem geldi.

Öğrenciyken çıktığım bi çocuk vardı. Bigün bize geldi. Telefonunu karıştırırken telefon çaldı birden sesini kısmıştım telefonun. Huysuz diye birisini kaydetmiş. O arıyor. Neyse açtım telefonu. Karşıdan bir kız sesi. Tabii benim tepem attı. Önce sesimi duydu kapattı. Sonra tekrar aradı. Buyrun dedim. Nihat'la görüşebilirmiyim dedi. Uyuyor dedim. Rahatsızda biraz ben ablasıyım. Siz kimsiniz dedim. Uyanınca söylerim aradığınızı deyince kız döküldü. Neyse çaktırmadan konuştum kızla kapattım. Tabii sonra elimden zor kurtuldu. Karşımda ne hallere düştü bilemezsiniz. Aslında bende az değilim

Ben çok fazla bir kilon olduğunu düşünmüyorum, kaçamaksız gidersen zamanı uzatmamaya gayret edersen 3-4 aya istediğin kiloda rahatlıkla olursun.

inşallah öyle olur. ben hipotiroid hastasıyım. kilo vermem biraz yavaş. umarım iredeli bir şekilde devam edersem,tabii ki sizlerle şu fazlalıklardan kurtulurum,kurtuluruz.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ispanaklı gözlemeyide sen yaptın sanırım. Pek bir hamarat olduk son günlerde

Kızlar ben okula bebişimi almaya gidiyorum. Bugün yüzme dersleri vardı. Bakalım neler yapmış benim minik prenses. Gelirim birazdan

En iyisini yapıyorsun Ebru'cum ..
Tınn

Yok kahveyi zaten sade içiyorum şekersiz seviyorum, salep yaparsam az tatlandırıcı koyuyorum ..

Sen de az değilsin cidden ya.
Geçen okudum bir yerde.
Kadın eşinin cebine minik bir telefon koymuş yeni hat alıp, otomatik açmaya ayarlamış.
1 kere çalınca açılıyor
O şekilde yakalamış eşini .

inşallah öyle olur. ben hipotiroid hastasıyım. kilo vermem biraz yavaş. umarım iredeli bir şekilde devam edersem,tabii ki sizlerle şu fazlalıklardan kurtulurum,kurtuluruz.

İrade olunca olur merak etme canım, doktora falan gidiyor musun hipotiroid için ?

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ispanaklı gözlemeyide sen yaptın sanırım. Pek bir hamarat olduk son günlerde

Evet kendim yaptım Ebrucum.
Az bir ıspanak kalmıştı dün içine de onu koyayım dedim hem gözleme hem hafif ohh ..
HAtta bugün görevli de dedi aynısını.
Fırına koyarken ne yaptın dedi şaşırdı
Çakma gözleme dedim ne hamaratsın öyle diyor

Kızlar ben okula bebişimi almaya gidiyorum. Bugün yüzme dersleri vardı. Bakalım neler yapmış benim minik prenses. Gelirim birazdan

Ohh ne güzel yüzmüştür şimdi ..
Görüşürüz Ebru'cum ..

2,5 yıldır ilaç kullanıyorum. ömür boyuda kullanacağım ne yazıkki.neyse ki sağlık olsun. Allah kötüsünden korusun hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…