Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

naber nereusum geçtimi sinirin ben ne yediğimi yazmıştım zaten şuan ikilitre suyumu içtim sanırsam ve acayip başağrısı çekiyorum ara olarak 2 grisini bir bardak çay var akşam yiyeceklerimide yazayım bari
1 tabak bulyon çorba 1 tane haşlama kabak 1 kase salata 3-4 köfte

sinir değilde canım sıkıntı diyeliimm geçmedi halaa
biri üstüme gelmedikçe çizmiyorumm
oofff bende bir reglo laydım bitseydi şu sıkıntıı
ben kaçamak yapsam olarmııı

1 tabak bulyon çorba varsa
köfte sayısı teke düşsün bence
ve salataa daha falza olsunki karnın doysun çok yemiş gibi olasın
naçizane fikrim yinede sen bilirsiinn
baş ağırısı içinnde ağrı kesici al hiç çekme
2 lt suda az içmeye devam
acııkda spor mis gibi bitcek bugün
opuyorumnanaktan

kızlar galiba nezle oluyorum acayip terliyorum ve başım ağrıyor ay olmayayım kızımın mezuniyet töreni var onunla ilgilenemem

ay canım geceye çok var daha akşam çok içiyorm suyu spor evet bugünde yürüyüş yapacam inşallah köfte meselesine gelince mecburum listede öyle yazıyor eksik yapmayım zaten kalorisi düşük gerçi ben aralara meyve ekledim ama olsun başaracam ilk gün kötü geçiyor ama aslında normalde bende ancak bukadr yiyordum anlamadım gerçi ben özgürlüğüne düşkün birisi olarak elime liste tutuşturulması daha doğrusu kendimi kısıtlamam sürekli açlık hissimi uyandırıp duruyor

kızlar galiba nezle oluyorum acayip terliyorum ve başım ağrıyor ay olmayayım kızımın mezuniyet töreni var onunla ilgilenemem

ablacım geçmiş olsunnn canıımmm
ben bu kış hiç nezle olmadım yyaa
isteye dikkat etmemişim nasıl içindeysem artık
ozaman yenilmelii
burcun kovamı abla senin yaa delikafadulden
anii heycan ani durukluk bana birilerini hatırlattıı :1closedeyes:

yok be yavru kuş benim burcum oğlak yükselenim akrep her ikisininde etkisindeyim o yüzden ruh halimde pek sağlıklı değil birinden kurtulsam birinden kurtulamıyorum bu arada benim kilo cetvelim bozuldu adcığım yapmıştı bana canımcığım şimdi kim yapacak

yediklerimi yazayım kaçayım 4 kaşık bakla yoğut ve 1dilim ekmek az peynir yedim ama daha sonra dayanamayıp çğünkü çok seviyorum reddedemiyorum doooonnnndurmaaaaa yedim maalesef

arkadaşlar arkadaşımla konuştum şimdi ankarada ünlü birdiyetisyene gidiyor ve 2 haftada 2.7 kilo yağdan verdi yaptığım diyetin çok sağlıksız olduğnu şok diyet oludğun 3 ganden fazla yapmamam gerektiğini anlattı sonra baktım bu kalp vakfı diyetininkinden hiç bir farkı yok nerdeyse 1000 caloriden az cumaya kadar yapıp bırakacam ve onun diyetini yapmaya karar verdim bakalım hayırlısı yavaş zayıflayım ama en azından sağlıklı olayım

bir yanlışlık yokmu diskalifiye açısından,açıklaması da şöyle;geçen hafta bildirimimi önceden yapmıştım,bu cuma ise burada bulunamama açısından yapamadım,üzüldüm ama yaaa çokk:çok üzgünüm:

bencede zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım

oysaki güzel gidiyodu ama düğün işleri girince birde ablamın ev taşınması üzerine tusz biber iki haftaya kadar rahatlıyorum inş.,diskalifiye olduğumu okuyunca çok moralim bozuldu anlatamam :çok üzgünüm:moralim alt üst oldu pekte iyi değildi zaten ama neyse,arada bende dışardan bakarım napıyosunuz diye,hepiniz inş. istediğiniz kiloya gelir mezun olursunuz,hoşçakalın,baş baş:a015:

canım ya aşka bir takımala konuşsan
belki yerleri vardır.hemen salma kendini böyle yaa :teselli:

e güzel kaynatıyorsunuz. Ben de yetiştim geri kalmışım. Ne yedim sabah listeme uydum 1 dilim ekmek 1 kk peynir şekersiz çay. Öğlen yarım simit ve ayran ivardı menümde, ben yarım simit yedim (1yk bulgur pilavı 1 yk türlü kızımın tabağından artanlar, evdeydim de bugün ondan oldu). Ara yaptım bi de listede yok ben ekledim karpuz yedim. Akşam 6 köfte salata var.

ben sanırım pazar gunu gırdım takıma cumartesı 62.2 dım pazar 63 tu anlamadım bakalım cumaya bende merak edıyorum dıyet falan yapıyormuydun 52 kg ye dustugun zamanlar

tamam pazar günkünü kaydedeceğim o zaman.
Ben 52ye düştüğüm zaman gündüz pek dikkat etmiyordum, akşamları birtek çorba yiyordum, doymazsam 2 kase.

sinir değilde canım sıkıntı diyeliimm geçmedi halaa
biri üstüme gelmedikçe çizmiyorumm
oofff bende bir reglo laydım bitseydi şu sıkıntıı
ben kaçamak yapsam olarmııı

hayırrrr olmaz can sıkıntısını yemekle geçiştirmeklava:

tabi canım uzun zaman yapmamalı. Babamda gidiyor diyetisyene bu haftaki listesini yazayım size:
kalkınca: 1 sb light süt
sabah: 3 ceviz, yeşil çay
ara: soda limon, 2 kayısı
öğlen: 1 porsiyon ana yemek, salata/meyve/yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: soda limon , yeşil çay, 3 kepekli bisküvi
akşam: 1. seçenek: 2 dilim karpuz, 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmek, yeşillik, yeşil çay
2. seçenek: ızgara, salata, ekmek
ara: sütlü tatlı yada 3 top dondurma ya da 1 tahıllı activa

liste her hafta değişiyor, kilo alış veriş durumuna göre.
hergün 2 litre su, 2 soda, 3 yeşil çay içilecek. Bazen metebolizma hızlandırıcı çay oluyor.

canım yaa ben de üzüldüm bu hafta ama kurallar böyle balım, yapılabilecek bir şey olabilirmi bakarım.

bakacağım soracağım melankolim yerine kimseyi almadık henüz

inş. tekrar kaldığım yerden sizlerle tekrar devam ederbilirim,aslına çok titizimdir bu gibi konularda ama düğünden dolayı aksaklık oldu,herşey üst üste geldi desem inanınki yalan olmaz:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
akşam yemegım
bır kepcenın 3 te bırı yagsız mercımek çorbası
4 yemek kasıgı yagsız etlı nohut 2 domates
2 bardak kalorısız kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…