inş. tekrar kaldığım yerden sizlerle tekrar devam ederbilirim,aslına çok titizimdir bu gibi konularda ama düğünden dolayı aksaklık oldu,herşey üst üste geldi desem inanınki yalan olmaz:çok üzgünüm:
tamam o zaman ben iki hata izin istiyorum,mümkünse tabii a.s
akşam yemegım
bır kepcenın 3 te bırı yagsız mercımek çorbası
4 yemek kasıgı yagsız etlı nohut 2 domates
2 bardak kalorısız kola
benimki nasıl bişey oldu bugün anlamadım
sabah 1 avuç fındık yedim kahvaltı yapmadım
arada arkadaşıma gittim sadece 2 bardak çay içtim
öğle yemeğini 3 te yedim ve sadece kfc balık ekmek denedim (inanın hiç doyurmuyor)
akşam karpuz+meyve yiyeceğim
su 1.5 lt oldu daha da devam edeceğim
melankoliciğim geçen hafta sana sıkı sıkı tembih etmiştik bu haftada unutmuşsun benim fikrim sen bitelaşlarını atlat rahatla öyle gel bak düğününüz var düğün telaşı hiç bişeye benzemez gerçi yinede başkanımız karar verecek ama bence işlerin bitince devsm et derim hem rahatlarsın dikkatini buraya verebilirsin de
akşam yemeği
1 dilim ekmek
1 haşlanmış kabak
4 köfte
1 kase çok az yağlı salata
bulyon çorba yarım kase içebildim tek kelimeyle iğrençti
2-3 ince çok ince dilim karpuz toplasanız normal bir dilim etmez şimdide yürüyüşe gidiyorum gelince fgrüşürüz evde yürüyecem bu gün hem başım dönüyor hemde ağrısı geçmedi bu arada akşam yemeği gündüze göre baya doyurucu
bende yedim akşam yemeğimi yazayım 1\3dilkim ekmek 4kaşık fasulye 2bardak ayran bu kadar
kızlar sporumu yaptım 4.30 metre koşu bandında yürüdüm duşumuda aldım darısı yarının başına bu gün biraz zor geçti ama yarın daha iyi olacak
kızlarr ben döndüm tekrarrrrrrrrrrr oşluk warmııııı
kızlar aksam yemegının uzerıne 4 cay kasıgı domdurmadan sonra yuruyuse çıktık 1 saat donuste esımın canı ekmek arası doner ıstedı gecenın 23.00 de 4-4 ısırıkta onun donerınden yedim kendıme almadım
normalde Bolulu Hasan ustaya oturup dondurmalı ekmek tatlısı yada kazandibi yerdim ama yemedim
kararlıyım
herkese ıyı geceler sabah gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?