Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benimki nasıl bişey oldu bugün anlamadım
sabah 1 avuç fındık yedim kahvaltı yapmadım
arada arkadaşıma gittim sadece 2 bardak çay içtim
öğle yemeğini 3 te yedim ve sadece kfc balık ekmek denedim (inanın hiç doyurmuyor)
akşam karpuz+meyve yiyeceğim
su 1.5 lt oldu daha da devam edeceğim

melankoliciğim geçen hafta sana sıkı sıkı tembih etmiştik bu haftada unutmuşsun benim fikrim sen bitelaşlarını atlat rahatla öyle gel bak düğününüz var düğün telaşı hiç bişeye benzemez gerçi yinede başkanımız karar verecek ama bence işlerin bitince devsm et derim hem rahatlarsın dikkatini buraya verebilirsin de
akşam yemeği
1 dilim ekmek
1 haşlanmış kabak
4 köfte
1 kase çok az yağlı salata
bulyon çorba yarım kase içebildim tek kelimeyle iğrençti
2-3 ince çok ince dilim karpuz toplasanız normal bir dilim etmez şimdide yürüyüşe gidiyorum gelince fgrüşürüz evde yürüyecem bu gün hem başım dönüyor hemde ağrısı geçmedi bu arada akşam yemeği gündüze göre baya doyurucu

kızlar sporumu yaptım 4.30 metre koşu bandında yürüdüm duşumuda aldım darısı yarının başına bu gün biraz zor geçti ama yarın daha iyi olacak

kızlar aksam yemegının uzerıne 4 cay kasıgı domdurmadan sonra yuruyuse çıktık 1 saat donuste esımın canı ekmek arası doner ıstedı gecenın 23.00 de 4-4 ısırıkta onun donerınden yedim kendıme almadım
normalde Bolulu Hasan ustaya oturup dondurmalı ekmek tatlısı yada kazandibi yerdim ama yemedim
kararlıyım
herkese ıyı geceler sabah gorusuruz

tamam o zaman ben iki hata izin istiyorum,mümkünse tabii a.s

melankolim seni tekrar geri alabileceğiz (diskalifiye edilen üye geri alınabiliyormu diye püsküüte sordum) melzeyitin de dediği gibi sen telaşını atlat sonra seni bir yere oturturuz. Çünkü bu süreçte yoğunluktan vakit ayıramayabilirsin, ama yazmaya devam et tatlım.

akşam yemegım
bır kepcenın 3 te bırı yagsız mercımek çorbası
4 yemek kasıgı yagsız etlı nohut 2 domates
2 bardak kalorısız kola

şekercim güzel olmuş yemeğin ama kola light olsa bile şişirmez mi:bbo:

azyemişsin canım basküle yansıyacaktır.

sana katılıyorum şekercim.
bence de tel bulyonla çorba kötüdür, ama diğer yediklerin doyurmuştur herhalde canım.
Nezlen geçmedimi ondan da ağrın var?

bende yedim akşam yemeğimi yazayım 1\3dilkim ekmek 4kaşık fasulye 2bardak ayran bu kadar

süper ohh bu hafta iyiyiz.

kızlar sporumu yaptım 4.30 metre koşu bandında yürüdüm duşumuda aldım darısı yarının başına bu gün biraz zor geçti ama yarın daha iyi olacak

harikasın canım, inşallah.

kızlarr ben döndüm tekrarrrrrrrrrrr oşluk warmııııı

canım hoşgeldin, ne oldu internetim yok demiştin artık var mı? şartlar değişti mi? paylaşımda bulunabileceksen alırız seni tekrar güzel üyeydin sen :1hug:

afferim benim tırtılıma azimli gördüm seni.

kızlar akşam gelemedim, kaç gecedir 1e kadar çalışıyordum sabah ta 6da kalkıyordum, dün bayılmışım adeta uyukusuzluktan, saat 10da falan uyumuşum. aklım da kaldı akşamları güzel muhabbet ediyorduk.

Patborim hani bizi kontrol edecektin şekercim nerdeydin bakayım. Neyse ben akşam yediklerimi yazayım normalde menümde 6 köfte salata vardı. Dolapta hazır köftem hep olur dolabı açtım baktım kalmamış gidip alıp yapmaya da inanılmaz üşendim, yerini tutacak şeyler yedim.
1 yk bulgur pilavı, 1yk türlü, 1/4 zeytinyağlı enginar, bol salata.
bi de meyve arası yaptım çilek yedim.
2 lt su içtim.

diyet listeme tam uyamadım öğlen ve akşam ayrıca liste de hiç ara yok 2 meyve arası yaptım. Ama genel olarak diğer günlere göre az yedim. Bugün listeme uymaya çalışacağım.
Yine de bir kaç yüz gr. gitmiş, söylemiyim tam. Aslında ben 59.3tüm 60a çıkmıltım ya geçen hafta tekrar 59.3e düşsem yeter.

kızlar günaydın kimsecikler yok sabah olduğu için diye düşünüyorum umarım akşam spordan sonra 15 tane kiraz 1 erik 1 kayısı yedim
bu sabah ki menüm 1 etimek ve 40 gr peyaz peynir afiyetleyedim
benimyaptığım rejimde melisciğim nerdeyse kalori olarak 1000nin altında o yüzden mutlaka ara öğün ekliyorum benim almam gereken kalori en az 1500 olmalı oyüzden araları ve meyveyi biraz fazla tüketiyorum ki güçsüz kalmayım diye dün zor atlattım bu gün daha az acıkacam peynir herzaman beni tok tutar arada da 3 kayısı yerim

günaydınnn
ben şişiyorumm tartıda çok gıcık bir rakam gördüm söylemiyeyim hiçç
songünleri bişey yemezsem belk iner şişkinlik tuz çok az yemeye dikkat ediyorıumm oofff ulleenn sıkıldım vallaa
ojee kıızz geliyonmu gerii

canım ya şu benim yaptığım diyeti yapmayı dene diyecem şurda 1 gün kaldı bende sürekli şişiyorum ama yapacak bişey yok sıcaklar geldi tuzlu yememek lazım sanırsam

abla ne yapcam söylim
ölen meyfe yerim akşamda hiç bişey yeemem
perşembe günüde aynı şekilde olursa tuz hiç olmaz
şişkinlikde belki biraz gider
1100 kalorilik bir diyet var ona bakaıyorumm yapailirsem onu yaparımm
ama kilom sabitlendi abla ya bunun altı sanırım olmicak
değişmiyorr kaç ay oldu düşmez heralde artık

canım bi doktora git tahlillerini yaptır bide diyetisyene git bakalım mutlaka vereceksindir bu hafta bende veremezsem diyetisyen yolunu gözleyecem yani kesingidecem

NEREUSUM Bı DE PÜSKÜÜTÜN ŞU YÖNTEMıNı DENE kilo vermek durmuşsa uygulanınca işe yarıyormuş

Günün kalorili tek öğünü "kahvaltı" olarak yenilecek. (örn: 2 tane tost / omlet ve sosis)
Sonraki her öğün ara öğün niteliğinde olacak.. ve iki saatte bir yenilecek. (1 bardak süt / 8 tane erik / söğüş / 1 bardak çorba)

Yemenin son saati yok.. ıki saatte bir mutlaka yeniliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…