Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eve döndüm artıkk bir süre ailesel sebeplerden dolayı anneannem de kalmak zorundaydımmm artık full sizinleyim... ama bu sürede kilo aldım bugün tartıldım 68.1 kg çıktım sizin yanınızda inşlhh azimlencemmm 50 li kilolara inene kadarda çaba sarfetcem hadi bakalımmm

sabah 7 de kalkış

7:15 te evden çıkış

parktaaa 8 buçuğa kadar yürüdümm

sonra eve geldim

1 haşlanmış yumurta rokaa yedimmm

günaydın tatlım :)))))

kızzz niye kilo veremıon sennn mafoldumben

bende aldım sorma hiç 68.1 olmuşum mafoldumbenmafoldumbenkaydirigubbakcemile

tatlım geliyorum valla haha hatta geldim bile

nedersin bu hafta listeleri alt üst edelimmmm cumaya bugünde dahil 2 gün 2 günde çok güzel şeyler yapabiliriz nedersinnn

bu diyet benlikmiş aslında tam he

şişkoooo napıoo kilo verdimi baya azimliydi ooo

canım tam sana yazıyordum laptopun şarjı bitti. Neyse bence de ara öğün yapman lazım ben de yapıyorum çok aç kalmazsak bunlar şok diyet olmamış olur.
Ben de sabah kahvaltıma uygdum 1 dilim ekmek peynir.ç Halaa tokum peynir çok tok tutuyor beni de.

günaydın bayanlar sabah klasik kahvaltı arada 3 tane diyet bisküvi

afiyet olsun canım.

tamam canım bu habere sevindik 2 günde çabuk 67ye dön şekercim sonra haftaya kaldığın yerden devam edersin. Güzel yürümüşsün :lepi:

bu diyet benlikmiş aslında tam he
şişkoooo napıoo kilo verdimi baya azimliydi ooo

evet ben de arada uygulamayı düşünüyorum.
şişgonun 2 kilosu kaldı mezuniyete süper gidiyor kilo verme hızı biraz yavaşladı doğal olarak. Beni çoktan solladı gidiyor, bekle diyorum beklemiyor benneyaptımki

oh oh ara öğünümüde 3 kayısı ile yaptım enfest oldu öğlenede 2 yumurta bir salatalık bir domates ley apacam

afiyet olsun canım.

arkadaşlar aceleniz var madem bunu belirtseniz günaydın şunu yedim bitti en azından hoşçakalın şu işim var falan filan yani olmuyor böyle

melzeyit süper gidıosun kızz bakalımm cuma tartılmasında senden güzel sonuçlar bekliyorum :)

nexus hep bu saatte olurdu buralarda nerde ki acaba bu kız :)

melisciğim laptopuna kavuşmuşsun bu arada günlük girenlerin listesini yazıştıkları rakamları çıkartabileceğimiz bi yer varmı canım

melzeyit süper gidıosun kızz bakalımm cuma tartılmasında senden güzel sonuçlar bekliyorum :)

nexus hep bu saatte olurdu buralarda nerde ki acaba bu kız :)

buralardadır ama kafası bozuk biraz işten ayrılıyor bu ay sonunda.

melisciğim laptopuna kavuşmuşsun bu arada günlük girenlerin listesini yazıştıkları rakamları çıkartabileceğimiz bi yer varmı canım

evet canım kavuştum ama pahalıya patladı yine, neyseki anakart yanmamış üzerindeki bazı çipler yanmış değiştirildi bu sene bu laptop yeni bir laptop parası yedi.
özelden cevap vereyim soruna.

tamam canım bekliyorum evet anakart yansaydı yenyisini alman gerekecekti arkadaşımın oğlu düşürmüştü ve anakart yandı tamamen çöpe attılar diyebilirim

tamam canım bekliyorum evet anakart yansaydı yenyisini alman gerekecekti arkadaşımın oğlu düşürmüştü ve anakart yandı tamamen çöpe attılar diyebilirim

500 tl dediler anakart için. Neyse biz 150 ile kurtardık.

offf bende görebilcemmm inşlh 50 li rakamlarıııııııııııııııı

inşallah canım 50li rakamlar beni çok sevindirdi. Senin bu hafta bir listen var mı ne yapacaksın.
Arkadaşlar bi de hatırlarsınız löliz diye bir arkadaşımız vardı mezun etmiştik o da şişgo gibi çok güzel kilo veriyordu her hafta 1 kilo falan verirdi. Karbonhidrat diyeti yapıyordu her yiyeceğin puanı var 50 puano geçmiyorsunuz toplamda.

bende 75 altını görbileceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama haftaya görmeyi planlıyorum inşallah

inşallah canım.

kızlar sims oynayan varmı ben ilk çıktığında sims1i çok oynuyordum evde olduğum günler akşama kadar bağımlılık yapmıştı eşim eve geliyordu yemek yok hiç ders çalışmıyorum falan. sims2yi almadım o yüzden.
ama şimdi sims3 çıkmış alsammı çok istiyorumkaydirigubbakcemile3
yoksa yine bağımlılık mı yapar:bbo:

sims 2 bende warr çok süper bir oyunnn

sims 1 den çokçok iyi

ama sims 3 çıktı onu al o daha iyiii mişş :)

sims 2 bendede bi ara bağımlılık yapmıştı

melisciğim ben

meyve ve yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum meyve diyeti gibi birşey yapıcam

ben oğlum olmöadan önce sims 2 oynuyordum oy oy oy sakın başlama feci bağımlılık yapar bizi bile unutursun

melyezitcim iyiyim canım sen napıyosun y akusura bakma pc açık kalıyo ama bir yandan oğluş la ilgilenip sonra gelip burada yazoıyorum anca oluyo

kızlar ben gidiyorumm yürüyüşeeee iyice bunaldımm zayıflamak istiyorummmmmmmm

gelirim yine mucukkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…