günaydınnn
ben şişiyorumm tartıda çok gıcık bir rakam gördüm söylemiyeyim hiçç
songünleri bişey yemezsem belk iner şişkinlik tuz çok az yemeye dikkat ediyorıumm oofff ulleenn sıkıldım vallaa
ojee kıızz geliyonmu gerii
NEREUSUM Bİ DE PÜSKÜÜTÜN ŞU YÖNTEMİNİ DENE kilo vermek durmuşsa uygulanınca işe yarıyormuş
Günün kalorili tek öğünü "kahvaltı" olarak yenilecek. (örn: 2 tane tost / omlet ve sosis)
Sonraki her öğün ara öğün niteliğinde olacak.. ve iki saatte bir yenilecek. (1 bardak süt / 8 tane erik / söğüş / 1 bardak çorba)
Yemenin son saati yok.. İki saatte bir mutlaka yeniliyor..
kızlar günaydın kimsecikler yok sabah olduğu için diye düşünüyorum umarım akşam spordan sonra 15 tane kiraz 1 erik 1 kayısı yedim
bu sabah ki menüm 1 etimek ve 40 gr peyaz peynir afiyetleyedim
benimyaptığım rejimde melisciğim nerdeyse kalori olarak 1000nin altında o yüzden mutlaka ara öğün ekliyorum benim almam gereken kalori en az 1500 olmalı oyüzden araları ve meyveyi biraz fazla tüketiyorum ki güçsüz kalmayım diye dün zor atlattım bu gün daha az acıkacam peynir herzaman beni tok tutar arada da 3 kayısı yerim
günaydın bayanlar sabah klasik kahvaltı arada 3 tane diyet bisküvi
eve döndüm artıkk bir süre ailesel sebeplerden dolayı anneannem de kalmak zorundaydımmm artık full sizinleyim... ama bu sürede kilo aldım bugün tartıldım 68.1 kg çıktımsizin yanınızda inşlhh azimlencemmm 50 li kilolara inene kadarda çaba sarfetcem hadi bakalımmm
sabah 7 de kalkış7:15 te evden çıkış
parktaaa 8 buçuğa kadar yürüdümm
sonra eve geldim
1 haşlanmış yumurta rokaa yedimmm
bu diyet benlikmiş aslında tam he
şişkoooo napıoo kilo verdimi baya azimliydi ooo
oh oh ara öğünümüde 3 kayısı ile yaptım enfest oldu öğlenede 2 yumurta bir salatalık bir domates ley apacam
melzeyit süper gidıosun kızz bakalımm cuma tartılmasında senden güzel sonuçlar bekliyorum :)
nexus hep bu saatte olurdu buralarda nerde ki acaba bu kız :)
melisciğim laptopuna kavuşmuşsun bu arada günlük girenlerin listesini yazıştıkları rakamları çıkartabileceğimiz bi yer varmı canım
offf bende görebilcemmm inşlh 50 li rakamlarıııııııııııııııı
tamam canım bekliyorum evet anakart yansaydı yenyisini alman gerekecekti arkadaşımın oğlu düşürmüştü ve anakart yandı tamamen çöpe attılar diyebilirim
offf bende görebilcemmm inşlh 50 li rakamlarıııııııııııııııı
bende 75 altını görbileceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama haftaya görmeyi planlıyorum inşallah
ben oğlum olmöadan önce sims 2 oynuyordum oy oy oy sakın başlama feci bağımlılık yapar bizi bile unutursunkızlar sims oynayan varmı ben ilk çıktığında sims1i çok oynuyordum evde olduğum günler akşama kadar bağımlılık yapmıştı eşim eve geliyordu yemek yok hiç ders çalışmıyorum falan. sims2yi almadım o yüzden.
ama şimdi sims3 çıkmış alsammı çok istiyorumkaydirigubbakcemile3
yoksa yine bağımlılık mı yapar:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?