Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah :1 dilim etimek 4 tane salam
ara :3 kayıs
öğlen birkase yoğur birtane salatalık ve 2 adet grisini afiyet olsun arkadaşlar

kızlar adet oldum karnım agrıoo yatıyorum yarım dılım ekmek bıraz peynır 1 dılım kekek yedım oglene bısı yemıyecgım

yaa canım malesef ole oldu kabak ve salam bıraz acıcı gelmedı kusura bakma en sevmedıgım 2 sey
dun dedım uyarım ama bugun markette kabak alacaktım dedım yok ben yıyemıcem olmadı almadan dondum ewe

selam dert ortaklarım.bakıyorum listeler havada uçuşuyor.o zaman bende yazayım.sabah normal kahvaltı yada nesfit, ara yeşil çay,öğlen nesfit,ara yarım elma,akşam salata yoğurt,ara yarım elma.inşallah uyabilirim biraz zor bu hafta kızlarla pikniklere başlıcaz.azla geçiştirmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz. hadi bakem kim daha azimli görecez.patbori notlarını sıkı tut lütfen. haftanın sonunda sıkı analizler bekliyorum kendi adıma.bügün k-flakes ile başladım öğlen 1 kase salata yedim.bugün kahvaltı yapmadım kızlat o yüzden flakes ile başladım.

sabah kahvaltıda bir dilim kek yedıgım ıçın cezalıyım veeee öğlen yemeği yemedim yemiyecegim akşam 18 gibi akşam yemeği yeriz
akşama aslında listemde 5 tane etsiz kofte var ama benım canım et ıstemıyor bende etli nohut pısırıyorum hıç yagsız sadece dana etının yağı ile 4 yemk yasıgı nohut ekmek yok ( kofte ıle aynı kalori ) vede yanına salata yıyeceğim cumaya bende merak edıyorum kaç kilo olacağım bakalım

kızlar öğlen 4 parça (ceviz büyüklüğünde ) tavuk göğsü + yoğurtlu patlıcan yedim biraz fazla oldu ama akşama az yerim
ara kiraz yedim

evet ya bende yazayım yediğimi yarım tavuk dönner yedim
yanlış anlaşılmasın yicek başka seçenek yok biliyonuz artık zaten hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…