Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dikkate alayım da.ilerde belki çok yemeye başlarım. aman diyeyim. yaşlı ve güzel çekilir HİLAL'cim de,yaşlı ve çirkin olursam hiç çekilmez.

dikkate alayım da.ilerde belki çok yemeye başlarım. aman diyeyim. yaşlı ve güzel çekilir HİLAL'cim de,yaşlı ve çirkin olursam hiç çekilmez.

şimdi dikkat ediyorum. aman ilerde de dikkat edeyim. yaşlı ve güzel çekilirde.Çirkin huysuz yaşlı bir kadında hiç çekilmez.

şimdi dikkat ediyorum. aman ilerde de dikkat edeyim. yaşlı ve güzel çekilirde.Çirkin huysuz yaşlı bir kadında hiç çekilmez.

Teşekkür ederim Hatice, kaydediyorum bunları hemen. Peki yüzümüzde ne kadar kalacak.

Orta boylu sayılırım,göz rengim koyudur. Yüzüm güzel mi göreceli tabi. Çok azı uyuyor bana da.

Teşekkürler Hilal'cim

YAAAAAAAAAAAA BAĞLANTI GİTTİ. BENDE İNATLA cevaplaya BASTIM MESAJ KAÇ KEZ GELMİŞ. PARDON ARKADAŞLAR. ((

Betül'cüm 15-20 dk yeterli. hafta da 1 kez yapılıyormuş.

Son düzenleme:
:)) canım sen yine de yap. Gerçekten eğlenceli :))

yapıyorum zaten canım

ayy bilemiyorum hilalim şeytan dürterde ne derim ben daha çok suyun yanında çikolata yer suyada bu bana kilo aldırmayacak ona göre ayarla kendini derim gibime geliyor

YAAAAAAAAAAAA BAĞLANTI GİTTİ. BENDE İNATLA cevaplaya BASTIM MESAJ KAÇ KEZ GELMİŞ. PARDON ARKADAŞLAR. ((

Site bende çok yavaş sizde nasıl kızlar yoksa benim netten mi kaynaklanıyor? Sağol hatice'cim hemen deneyeceğim bu aralar yüzümü sivilce bastı. Sivilcelere de iyi gelir inşallah.
yapıyorum zaten canım

ayy bilemiyorum hilalim şeytan dürterde ne derim ben daha çok suyun yanında çikolata yer suyada bu bana kilo aldırmayacak ona göre ayarla kendini derim gibime geliyor

Alemsin turta ya

Son düzenleme:
hayır silmedim elif.. bulamamıssındır...

püff.. hiçde bile
tamam kısayım ama esmer degilim. saclarım kıvırcık da degil

Kızlar ben çıkıyorum artık. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler herkese

Not : Bugün mesajlar bana atılıyor, unutmayın olur mu

Menum:

Kahwalti:
Sut nesfit

Ara:
Kiwi

Oglen:
Tavuk
Salata
Yogurt

Ara:
Kuruyemis
yarim portakal

Aksam:
1 kase yogurt

3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus

Bende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. BU GECE ÇOOKK GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN TAMAM MI?Yarın sorarım

Son düzenleme:
Site bende çok yavaş sizde nasıl kızlar yoksa benim netten mi kaynaklanıyor? Sağol hatice'cim hemen deneyeceğim bu aralar yüzümü sivilce bastı. Sivilcelere de iyi gelir inşallah.

Alemsin turta ya

benim de yavaş siteden dolayı sanırım canım

iyi geceler görüşürükk cnmm

Menumu yazarak giris yapayim dedim ..
Masallah ne guzel kaynatmissiniz keyifli keyifli ..
Menuleri teker teker alintilayamadim kusura bakmayin herkesin menusu afiyet olsun yalniz semiha bugun fazlaca bakliyat olmus gibi,
dolayisiyla karbonhidrat ..

Hilal cim burda olduguna gore daha iyisin sanirim ?..

Menum:

Kahwalti:
Sut nesfit

Ara:
Kiwi

Oglen:
Tavuk
Salata
Yogurt

Ara:
Kuruyemis
yarim portakal

Aksam:
1 kase yogurt

3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus
Güzel menü Afiyet olsun.
Bende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. BU GECE ÇOOKK GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN TAMAM MI?Yarın sorarım
İyi geceler Hatice'cim.

sanada iyi geceler canım benim genelde kıçım açıkta kalıyor ben anlatmayayım ruyalarımı en iyisi ahahahahha

Kulaklari cinlasin teyzemin lafi...
Ruyamizi anlatmaya baslayinca hemen oyle derdi kiciniz acikta kalmis ddd
Aklima direk o geldi smdi

Dikkat et dikkat et cnaım, hepimiz edelim hatta yaşlılığa yatırım olsun.

Rica ederim ne demek

Ben de bilgisayarı falan kapattım bilgisayardan diye

İşimize geldiğimiz gibi almayı ne seviyoruz dimi

Görüşürüz iyi geceler Ebru'cum ..

İyi geceler Ebru'cum. Benim mesaj sayım 100 olmadı sanırım o yüzden özel mesaj gönderemiyorum. Ne yapacağız?

Buraya yaz canım mesaj sayın dolana kadar.

Menum:

Kahwalti:
Sut nesfit

Ara:
Kiwi

Oglen:
Tavuk
Salata
Yogurt

Ara:
Kuruyemis
yarim portakal

Aksam:
1 kase yogurt

3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus

Maşallah ne güzel olmuş ..

İyiyim iyiyim daha iyiyim Gönül'cüm baya bir topladım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…