Bence dee saçların da öylee ..
Saçma sapan şeyler söyleyip suyun aklını karıştırma bak
Oğlaklar için de yaşlandıkça güzelleşir deniliyor ama yaşlı yaşlı ne kadar güzel olabilirim bilemedim
Ama bak ne diyor çok nişastalı yiyecekler tükettiklerinden, sen dikkat ediyorsun kiiii ..
Oğlaklar için de yaşlandıkça güzelleşir deniliyor ama yaşlı yaşlı ne kadar güzel olabilirim bilemedim
Ama bak ne diyor çok nişastalı yiyecekler tükettiklerinden, sen dikkat ediyorsun kiiii ..
Teşekkür ederim Hatice, kaydediyorum bunları hemen. Peki yüzümüzde ne kadar kalacak.canım 2 çeşit
1. si 2 yemek kaşığı maya,2 ymk kaşığı süt,2 ymk kaşığı limon
2. si 1 aspirin,1 tatlı kşğ oksijenli su,1 çay kaşığı maya
ben 1. sini yaptım. sonra 2. yi yapacağım
Burrçlara Göre Beden Yapıları
Burçlara Göre Dış Görünüş Özellikleri
Burçlara Göre Fiziki Özellikler
Kova Burcu
Kova burcunun fiziksel özellikleri: Orta ve uzun bir boy, düzgün bir beden, açık sarı saçlar, koyu renk gözler en belirgin özellikleridir. Özellikle Kova kadınlarının yüzleri çok güzeldir. Yaşlanıncaya kadar kendilerine bakarlar.
Teşekkür ederim Hatice, kaydediyorum bunları hemen. Peki yüzümüzde ne kadar kalacak.
Orta boylu sayılırım,göz rengim koyudur. Yüzüm güzel mi göreceli tabi. Çok azı uyuyor bana da.
Teşekkürler Hilal'cim
:)) canım sen yine de yap. Gerçekten eğlenceli :))
Site bende çok yavaş sizde nasıl kızlar yoksa benim netten mi kaynaklanıyor? Sağol hatice'cimYAAAAAAAAAAAA BAĞLANTI GİTTİ. BENDE İNATLA cevaplaya BASTIM MESAJ KAÇ KEZ GELMİŞ. PARDON ARKADAŞLAR.((
Betül'cüm 15-20 dk yeterli. hafta da 1 kez yapılıyormuş.
yapıyorum zaten canım
ayy bilemiyorum hilalim şeytan dürterde ne derimben daha çok suyun yanında çikolata yer suyada bu bana kilo aldırmayacak ona göre ayarla kendini derim gibime geliyor
hayır silmedim elif.. bulamamıssındır...su hoşgeldin incelmişsin ne güzel sevindim,dans etmek gerçekten işe yarıyor bende geçen yıl müziyi açıp evde deliler gibi dans ederdim baya ter atardım.
melek sen fotaları sildinmi aradım bulamadım bakıp kendimi motive ediyorum.
gelebilirsem yine gelirim,şimdiden herkese iyi geceler .
Burrçlara Göre Beden Yapıları
Burçlara Göre Dış Görünüş Özellikleri
Burçlara Göre Fiziki Özellikler
Boğa Burcu
Kısa boylu, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler.Kısa bir boyun ve mahmur bakışlıdırlar. Esmer tenli olup, koyu ve sıcak bakışlı kişilerdir. Saçlar gür ve kıvırcık olabilir. Özellikle boğa kadınları genç yaşlarda çok güzel olmalarına karşın, ileri yaşlarda aşırı nişastalı yiyecekler tükettikleri için, yüz hatları hantallaşır ve kalın bir bedene sahip olurlar
Kızlar ben çıkıyorum artık. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler herkese
Not : Bugün mesajlar bana atılıyor, unutmayın olur mu
Site bende çok yavaş sizde nasıl kızlar yoksa benim netten mi kaynaklanıyor? Sağol hatice'cimhemen deneyeceğim bu aralar yüzümü sivilce bastı. Sivilcelere de iyi gelir inşallah.
Alemsin turta ya
Bende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. BU GECE ÇOOKK GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN TAMAM MI?Yarın sorarım
Güzel menüMenum:
Kahwalti:
Sut nesfit
Ara:
Kiwi
Oglen:
Tavuk
Salata
Yogurt
Ara:
Kuruyemis
yarim portakal
Aksam:
1 kase yogurt
3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus
İyi geceler Hatice'cim.Bende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. BU GECE ÇOOKK GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN TAMAM MI?Yarın sorarım
sanada iyi geceler canım benim genelde kıçım açıkta kalıyor ben anlatmayayım ruyalarımı en iyisi ahahahahha
dikkate alayım da.ilerde belki çok yemeye başlarım. aman diyeyim. yaşlı ve güzel çekilir HİLAL'cim de,yaşlı ve çirkin olursam hiç çekilmez.
Teşekkür ederim Hatice, kaydediyorum bunları hemen. Peki yüzümüzde ne kadar kalacak.
Orta boylu sayılırım,göz rengim koyudur. Yüzüm güzel mi göreceli tabi. Çok azı uyuyor bana da.
Teşekkürler Hilal'cim
YAAAAAAAAAAAA BAĞLANTI GİTTİ. BENDE İNATLA cevaplaya BASTIM MESAJ KAÇ KEZ GELMİŞ. PARDON ARKADAŞLAR.((
Betül'cüm 15-20 dk yeterli. hafta da 1 kez yapılıyormuş.
ayy bilemiyorum hilalim şeytan dürterde ne derimben daha çok suyun yanında çikolata yer suyada bu bana kilo aldırmayacak ona göre ayarla kendini derim gibime geliyor
İyi geceler Ebru'cum. Benim mesaj sayım 100 olmadı sanırım o yüzden özel mesaj gönderemiyorum. Ne yapacağız?
Menum:
Kahwalti:
Sut nesfit
Ara:
Kiwi
Oglen:
Tavuk
Salata
Yogurt
Ara:
Kuruyemis
yarim portakal
Aksam:
1 kase yogurt
3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus
Menumu yazarak giris yapayim dedim ..
Masallah ne guzel kaynatmissiniz keyifli keyifli ..
Menuleri teker teker alintilayamadim kusura bakmayin herkesin menusu afiyet olsun yalniz semiha bugun fazlaca bakliyat olmus gibi,
dolayisiyla karbonhidrat ..
Hilal cim burda olduguna gore daha iyisin sanirim ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?