Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merak etme canım sen 30 Martta 59'sun zaten

Bu arada ben gerçekten çok şanslı bir insanım. Sadece büyük ikramiye bana çıkmıyor

Bende senin gibiyim yaaa isteyemem kimseden hiç bişey. Aslında hiç güzel bir huy değil bu. İsterim ki karşımdaki bana söylemeden sormadan yapsın. Sordukları zaman söyleyemem

Hayır canım daha az yeme. Çünkü yavaş yavaş azaltacaksın. Birden azaltırsan vücut tepki veriyor.

Hoşgeldin canım. Seni burda görmek ne güzel. Bu arada kilonu yanlış yazmışsın. 67 değil 57 olacaktı sanırım

Evet evet kahvaltı yapacağıma rtıkk ..

Melek şey için sordum.
Bu sandaloz var ya bazılarında kilo yapmış acaba senin de ondan mıydı cumaki fazlalık?

Aaa bilmem ki :44:
Cuma 68.6 cıkmıstım
2 gün 69.2 cıktım. bugün birden 68.2 cıktım :44:

ondan olabilir mi ki?

Sen demek ki şansını bir yerde kullanacağına bölüp bölüp kullanıyorsun Ebru'cum ..

Ben de ben de ..
Sorunca asla söyleyemem.
Küçükken de öyleymişim.
Annemler bile sorunca yok teşekkür ederim gerek yok dermişim
O istiyorum demekmiş bilirlermiş.
İstemiyorsam hayır direk
Bir sevdiceğime yapmam onu, en azından çok az yaparım.
Kıza kıza alıştırdı

SELAM KIZLARRR ancak geldim. bir sürü ütü yaptım. 45 dk hızlı tempoda yürüdüm 100 mekil,100twester , duş aldım geldim. yatarken de 200 yan bel hareketimi yaparım.
şimdi de mayalı bir maske var. onu eşimin yüzüne :)) ve kendi yüzüme sürdüm 20dk geçmesini bekliyorum :))

İyi bari alıştırmış sevdiceğin yoksa zor olurdu

ne güzel haberler bunlar.darısı bizim başımıza:)

O zaman çatlayacak bence insanlar kıskançlıktan ohh ..

Canım bu hafta yeni arkadaşların yüzdesinden umutluyum ama 2 arkadaşın da eksi olacak o yüzden birbirini dengeler yani hepimize bağlı bu hafta ..

canım benim deneme sürem ne zaman doluyor???

Ohh maşallah ne güzel gelmişsin.
İyiki ikinize de sürmüşsün yoksa maya çok rahatsız ediyor ama etkileri çok güzel.

İyi bari alıştırmış sevdiceğin yoksa zor olurdu

Ayy sorma azar işitmeyeyim diye diye alıştım.
Azıcık çekiniyorum ben bu bizimkinden yahu

Melek bilemedim ama bunu yazanlar olmuş.
Acaba bir süre artı gösterip sonra mı eksiye düşüyor ki ? :26:

anlamadım bende. dikkat ettigim halde. 2 gün 69.2 cıkmıstım. bugün dedim 68.5 cıkar belki. birden 1 kilo görünce sasırdım
öyledir belkide :44:

ama ben devam edecegim...
de cigneyemiyorum ya :120:

hap gibi yutuyorum

Ohhh ne güzel olmuş sporun. Maşallah

Maskelerde iyi olur inşallah

Ay evet 67 dedim allah korusun yaaa....

Dene dene bence de bir süre daha.
Yalnız yutmak işe yaramıyor diye okumuştum çiğneyemiyorsan istersen ezip yut veya suya katıp iç.

sorma gerçekten çok kötü kokuyor. ama dediğin gibi etkileri güzelmiş. her hafta bir gün yapacağım :))

Ohhh ne güzel olmuş sporun. Maşallah

Maskelerde iyi olur inşallah

teşekkürler canım benim. hiçbirimize nazar değmesin :) maaşallah tüm gruba:)

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgiler için Ebru'cum.
Teşekkürler canım. Yeşil çay içiyorum Hilal'cim ama bu farklı bişey. Sanırım gerçekten nazar.
Kalem Suresi'nin son iki ayeti nazar ayetidir Ebru'cum. O iki ayeti ve senin de dediğin ihlas, fatiha.felak.nas ve Ayet-el Kürsiyi suya okuyup içersen nazar etki etmez Allah'ın izniyle...
Menün çok güzel Elif'cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…