inşallah listede olurum:)
saçlara da sürülebildiğini bilmiyordum. bir gün deneyeyim.saçlarım çok uzun zaten canlanırsa belki rapunzel gibi olurum.:)
Teşekkürler bilgiler için Ebru'cum.
Kalem Suresi'nin son iki ayeti nazar ayetidir Ebru'cum. O iki ayeti ve senin de dediğin ihlas, fatiha.felak.nas ve Ayet-el Kürsiyi suya okuyup içersen nazar etki etmez Allah'ın izniyle...
Menün çok güzel Elif'cim.
Ne kadar şanslısın ya ..
Gerçekten gür ve uzun saçlı kendiliğinden güçlü saçlara sahip olan insanları çok şanslı buluyorum.
Saçlarımı seviyorum aslında ama çok inceler tabi öyle olunca çabuk kırılabiliyorlar, çevresel etmenlerden çok etkileniyorlar ..
O yüzden sürekli bakım yapmam gerekli.
Teşekkür ederim canım, bilgilendirdiğin için
canım 2 çeşitHatice'cim nasıl hazırladın maya maskesini. ?
Ne kadar şanslısın ya ..
Gerçekten gür ve uzun saçlı kendiliğinden güçlü saçlara sahip olan insanları çok şanslı buluyorum.
Saçlarımı seviyorum aslında ama çok inceler tabi öyle olunca çabuk kırılabiliyorlar, çevresel etmenlerden çok etkileniyorlar ..
O yüzden sürekli bakım yapmam gerekli.
Sen böyle antatınca ne geldi aklıma biliyor musun, senin burcunda oğlaktı sanırım. Benim kızın burcuda oğlak. Onun saçlarıda düz ve ince. Acaba burçlarla saçların bir alakası var mıdır? Mesela vücut şekillerinde burçların özellikleri var. Belki saçlarda da etkisi vardır?
canım 2 çeşit
1. si 2 yemek kaşığı maya,2 ymk kaşığı süt,2 ymk kaşığı limon
2. si 1 aspirin,1 tatlı kşğ oksijenli su,1 çay kaşığı maya
ben 1. sini yaptım. sonra 2. yi yapacağım
canım benim saçlarımda hep kırık. ama uzun saçı seviyorum. ne zaman kırıklarını aldıracak olsam en az 7 cm kesiyorlar. o yüzden kırık olsa da kestirmiyorum. arada zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor.
Aa olabilir aslında Ebru'cum ..
Burçlar gerçekten çok etkili insan üzerinde.
Vücut tiplerinde direk var mı bir genelleme ?
Mesela benim burcumdaki insanlar genelde uzun boylu atletik yapılı ve uzun bacaklı oluyorlar. Kilo almaya elverişli oluyorlar. Sadece bunları hatırlayabiliyorum ama daha vardı. Diğer burçları tam bilmiyorum ama tanıdığım birçok yay kadını bu genellemeye uyuyor. Ayrıca yürürken genelde yere bakarlar bu bile tutuyor.
Bak aşağıda bir şey buldum Ebru ama kısa da değilim zayıfta
Bir de yükselenim de oğlak ..
Bozma turtam bozma.
Aa ben cevap yazacaktım ama çok halsiz olunca yazamadım.
aynı çıkmışsın ya.
Biliyorsun ben sevdiceğim gelince çok kilo almıştım ve tekrar başlayınca 3 hafta veremedim.
Şey de varmış suya konuşmak bu su beni zayıflatacak sağlığıma iyi gelecek vs.
O da etkilermiş vücudu.
Canım turta ve elif izinden döndü biliyorsun onlar eksi ile dönmüş oluyor.
Ceren'in de bitiyor deneme süresi ..
Ondan çok umutluyum.
kaçamak mı hiç aklıma gelmiyor,ay bir ay sonra izmire yolculuk var inş.düşündükce dahamı az yiyim diye düşünüyorum.
bu hafta hedefim 2 kilo ama sanırım listeyi kötü etkileyecem en son sanırım 78le ayrılmıştım.
Canlarim nasilsiniz bakiiimmm en sonunda islerimiz halloldu hayatimizda guzel gelismeler oldu tabii bu bana bol enerji olarak dondu bu gun durmaksizin 2 saat yurudum ve 2 saatte bahce isi yaptim ne bahceymis bitemedi diyeceksiniz ama bitmez bu bahce bitmezzzz((
Hala 67 kiloyum ama ciddi incelmisim olculerimi gorunce soklar yasadim bu gun. Olculerim eskiden 94 gogus 80 bel 96 kalcaymis simdi gogus 85 bel 70 kalca 89 dusunun halimi cok mutlu oldum hepiniz nasilsiniz.
SELAM KIZLARRR ancak geldim. bir sürü ütü yaptım. 45 dk hızlı tempoda yürüdüm 100 mekil,100twester , duş aldım geldim. yatarken de 200 yan bel hareketimi yaparım.
şimdi de mayalı bir maske var. onu eşimin yüzüne :)) ve kendi yüzüme sürdüm 20dk geçmesini bekliyorum :))
Yay Burcu
Uzun boy, ince ve yağsız beden, çekici bir yüz, kahverengi saçlar, pembe-beyaz tenleri vardır. Kendilerine daima güvenen ve iyimser yüzleri bakışlarına yansımıştır. Parlak ve çekici bir gülümseyiş şekilleri vardır. Sıra dışı ve farklı giyinmekten hoşlandıkları için, onları fark etmemek mümkün değildir. Çocuksu yapıları ile asla büyümezler.
Benim ki tutuyor gibi. Özellikle sıradışı ve farklı giyinme konusu. Çok hoşuma gider
evet canım en azından kilo almıyorum oda birşeydir. o suya zayıflıcam olayını hiç duymadım deniyeyim bakayım onuda
Boğa Burcu
Kısa boylu, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler.Kısa bir boyun ve mahmur bakışlıdırlar. Esmer tenli olup, koyu ve sıcak bakışlı kişilerdir. Saçlar gür ve kıvırcık olabilir. Özellikle boğa kadınları genç yaşlarda çok güzel olmalarına karşın, ileri yaşlarda aşırı nişastalı yiyecekler tükettikleri için, yüz hatları hantallaşır ve kalın bir bedene sahip olurlar
BUDA BANA UYMUYOR. BOYUM 1,70,BEYAZ TENLİ,SARIŞINIM :))))SAÇLARIM GÜR AMA KIVIRCIK DEĞİL.BEN ŞİMDİ İLERİ YAŞLARDA ÇİRKİNLEŞECEK MİYİM?
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRR
hoşgeldin canım tebrik ederim ne güzel
Ayyyy ben de senin gibi maske yaparım çok yüzüme yogurt maskesi yumurta maskesi falan gecen aynı dediğin idüşündüm kocam olsa onunla beraber yapar onun yüzünede sürerdim ne eglenceli olurdu diye ama yapanlar varmış çoktan
Yay Burcu
Uzun boy, ince ve yağsız beden, çekici bir yüz, kahverengi saçlar, pembe-beyaz tenleri vardır. Kendilerine daima güvenen ve iyimser yüzleri bakışlarına yansımıştır. Parlak ve çekici bir gülümseyiş şekilleri vardır. Sıra dışı ve farklı giyinmekten hoşlandıkları için, onları fark etmemek mümkün değildir. Çocuksu yapıları ile asla büyümezler.
Benim ki tutuyor gibi. Özellikle sıradışı ve farklı giyinme konusu. Çok hoşuma gider
evet canım en azından kilo almıyorum oda birşeydir. o suya zayıflıcam olayını hiç duymadım deniyeyim bakayım onuda
Boğa Burcu
Kısa boylu, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler.Kısa bir boyun ve mahmur bakışlıdırlar. Esmer tenli olup, koyu ve sıcak bakışlı kişilerdir. Saçlar gür ve kıvırcık olabilir. Özellikle boğa kadınları genç yaşlarda çok güzel olmalarına karşın, ileri yaşlarda aşırı nişastalı yiyecekler tükettikleri için, yüz hatları hantallaşır ve kalın bir bedene sahip olurlar
BUDA BANA UYMUYOR. BOYUM 1,70,BEYAZ TENLİ,SARIŞINIM :))))SAÇLARIM GÜR AMA KIVIRCIK DEĞİL.BEN ŞİMDİ İLERİ YAŞLARDA ÇİRKİNLEŞECEK MİYİM?
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRR
Burrçlara Göre Beden Yapıları
Burçlara Göre Dış Görünüş Özellikleri
Burçlara Göre Fiziki Özellikler
Akrep Burcu
Akreplerin fiziksel yapıları oldukça ilginçtir; orta yada daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzleri olur. Saçları koyu renk ve dalgalı, hatta kıvırcıktır. Gözleri inanılma çekicidir. Baktıkları her şeyi adeta eritirler. Bir Akrebi bakışlarından kolayca tanıyabilirsiniz Karizmatik ve vurgulayıcı giyinirler. Sıra dışı bir görünüşleri vardır fakat asla marjinal değildirler. Takı takmaktan hoşlanmazlar, eğer gerekirse pahalı bir mücevher veya otantik bir takıyı tercih ederler.
Burrçlara Göre Beden Yapıları
Burçlara Göre Dış Görünüş Özellikleri
Burçlara Göre Fiziki Özellikler
Akrep Burcu
Akreplerin fiziksel yapıları oldukça ilginçtir; orta yada daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzleri olur. Saçları koyu renk ve dalgalı, hatta kıvırcıktır. Gözleri inanılma çekicidir. Baktıkları her şeyi adeta eritirler. Bir Akrebi bakışlarından kolayca tanıyabilirsiniz Karizmatik ve vurgulayıcı giyinirler. Sıra dışı bir görünüşleri vardır fakat asla marjinal değildirler. Takı takmaktan hoşlanmazlar, eğer gerekirse pahalı bir mücevher veya otantik bir takıyı tercih ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?