Canım sen o kiloydayken de kesinlikle göstermiyordun ki hatırlarsan ne kadar şaşırmıştık kilona o yüzden eminim şimdi çok daha harika olmuştur bir ara görmek isteriz resmini.
Bu arada hangi şehirdesin şimdi bir değişiklik olmadı değil mi?
Hoşgeldin Ebru'cumm ..
Harika olmuş Ebru'cum ..
Pilav olmasa iyiymiş ama adiyet olsun turtam.
Geçmiş olsun Gönül'cüm son zamanlarda benim de dişlerim çok hassas çürük falan yok ama çok sızlıyor hele fırçaladıktan sonra ..
Kaç günden sonra çok iyi olmuşşş
Neden böyle anlamadım kii ..
Kızlar bu arada 8. takımın kaptanının problemi olmuş takımda.
Ve motivasyonunu etkilemiş üzüldüm duruma o kadar uğraşıp bu şekilde olması.
Çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla problem kuralları uygulamak istemesi.
Kuralları hepimizin motivasyonu için koyuyoruz sonrasında uyulmadığında bir kişiye böyle yüklenmek, çabalarını göz ardı etmek üzücü bir durum.
Kısacası mesaj atayım bizim takıma davet edeyim diyorum eğer başka bir takım davet etmediyse ..
Sende hoşgeldin canım. Teşekkürler menü yorumun için. Yaaa şu paylaşımdaki uçukmavi varya onu çağırmak istiyosun sanırım. Oda bekliyor takım kaptanının çağırması için. Bizim gruba çağırsan bence güzel olur.
Menün çok güzel Ebru'cum. Afiyet olsun...
Hoşgeldin Derya'cım. Benim ismim de Betül...
Maşallah turtam. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Ayy evet Ebru'cum. Öğleden sonra ara ara girdim baktım kimse yoktu. Muhabbet edecek kimse de olmayınca kendi kendine de konuşulmuyor ki...
Menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim
Ama yazayım dimi bir kulaklarımı çekin.
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- Biraz peynir
Öğle :
- Beyti kebap
- Meyve suyu
Akşam :
- 5-6 tane sarma
- 3 kaşık yoğurt
Midem çok kötü oldu ama ..
Ne para pul, kariyer, ne güzellik, ne de her şeyi yiyip incecik kalabilenler... Bir avuç çekirdek yedikten sonra kalanı kavanoza koyup kaldırabiliyor musun? Saygıyla eğilirim önünde.
Ne para pul, kariyer, ne güzellik, ne de her şeyi yiyip incecik kalabilenler... Bir avuç çekirdek yedikten sonra kalanı kavanoza koyup kaldırabiliyor musun? Saygıyla eğilirim önünde.
Yaaaaaa yuhhh artıkYine aynı anda
Hemen çağır canım daha kimse çağırmamış. Bende istiyorum bizim gruba gelmesini
Kebap çok yağlı değilse bence çok kötü bir menü değil ama senin diğer menülerine göre tabi biraz fazla...Menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- Biraz peynir
Öğle :
- Beyti kebap
- Meyve suyu
Akşam :
- 5-6 tane sarma
- 3 kaşık yoğurt
Kızlar bu arada 8. takımın kaptanının problemi olmuş takımda.
Kuralları hepimizin motivasyonu için koyuyoruz sonrasında uyulmadığında bir kişiye böyle yüklenmek, çabalarını göz ardı etmek üzücü bir durum.
Kısacası mesaj atayım bizim takıma davet edeyim diyorum eğer başka bir takım davet etmediyse ..
Teşekkürler canım. Ben bazen kimse olmayınca kendi kendime muhabbet ediyorum
Afiyet olsun canım. Sen üç öğüne alışık olmayınca mide tuhaf karşıladı tabiiki. Beyti nasıldı bi anlat bakim
Eeeee İzmir'lilere sor sen. Benim eşim çiğdem hastası.
Kızlar ben akşam yemeğini hazırlayıp geliyorum birazdan.
Ben de hastasıyım çiğdem ve gevreğin...
Teşekkürler canım. Ben bazen kimse olmayınca kendi kendime muhabbet ediyorum
Afiyet olsun canım. Sen üç öğüne alışık olmayınca mide tuhaf karşıladı tabiiki. Beyti nasıldı bi anlat bakim
Eeeee İzmir'lilere sor sen. Benim eşim çiğdem hastası.
Ben de bayılıyorum. OKurken çok gülüyorum.
Çok seviyorum ya şu itiraf.comu
Ben mesajı okuyup yazdın zannettin canım çok şaşırdımm
Ben de hastasıyım çiğdem ve gevreğin...
Ben de bayılıyorum. OKurken çok gülüyorum.
İtiraf.com'dan alıntı...
Allah'ım sen odunlarla karşılaştırma
Kocama sudan sebeplerle biraz canım sıkılıyor. Ama sabah çıkarken ona bir şey hissettrmiyorum. Ayak üstü konuşmak istemiyorum ayrıca sabah sabah tadı da kaçsın istemiyorum. Yol boyunca kırıldıklarımı, değiştirmemiz gereken şeyleri uygun bir dille nasıl anlatırım die kendi kendime düşünerek iş yerine geliyorum. Birkaç saat sonra yan masadaki erkek mesai arkadaşım karısıyla konuşmaya başlıyor. "Lan avrat, sabah sabah ağzımı bozacaksın benim, izin vermiyorum sana, bu gün evden çıkmak yasak sana! Zaten sabah kahvaltı da hazırlamadın, şimdiki aklım olsa senle evlenmezdim... vs" diye devam eden oldukça seviyesiz bir konuşma geçiyor aralarında. O sırada benim telefonum çalıyor. "Bir tanem sabah canın sıkkın gibiydi, sorular sorup üzerine gelmek istemedim, istersen öğle arasında dışarda bir yemek yiyelim veya biraz yürüyelim iyi gelir ne dersin?" diyen kocama telefonu kapatırken onu çok sevdiğimi söylüyorum ve akşam için kafamda hazırladığım konuşma metnini beynimden siliyorum.
etkilemezmi? söyle bizim takıma gelsin...
Üzüldüm ben de gerçekten duruma bilmiyorum içeriğini, gelebilir gerçekten bizim takıma motivesini çok etkiler can sıkıcı olaylar ..
hilal abartma ya
Ne olmuş Gönül'cüm dişine neden ağrı yapmış ?
Uff ama siz yiyorsunuz sonra benim canım istiyor dayanamıyorum en sonunda biliyorsunnn ..
kız o köpeklerle öldürürüm seni benayy yok yvrmm kalsın ben almayayım ben köpeklerimi alıp parka gitmeyi yeğlerim
hoşgeldin, geçmişe bakmıssın ama benim msj ı görmedin herhald eebruSelam kızlar. Ben geldim. Geçmişi okuyup geliyorum hemen
Sabah o kadar baktım bir günaydın yazmaya fırsatım olmadı
canım benim cıktıgım zamanlardan beri onun problemi var takımda...Kızlar bu arada 8. takımın kaptanının problemi olmuş takımda.
dün hadi neyse de buna çüüüş demek istiyorum hilalMenümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- Biraz peynir
Öğle :
- Beyti kebap
- Meyve suyu
Akşam :
- 5-6 tane sarma
- 3 kaşık yoğurt
İtiraf.com'dan alıntı...
Allah'ım sen odunlarla karşılaştırma
Kocama sudan sebeplerle biraz canım sıkılıyor. Ama sabah çıkarken ona bir şey hissettrmiyorum. Ayak üstü konuşmak istemiyorum ayrıca sabah sabah tadı da kaçsın istemiyorum. Yol boyunca kırıldıklarımı, değiştirmemiz gereken şeyleri uygun bir dille nasıl anlatırım die kendi kendime düşünerek iş yerine geliyorum. Birkaç saat sonra yan masadaki erkek mesai arkadaşım karısıyla konuşmaya başlıyor. "Lan avrat, sabah sabah ağzımı bozacaksın benim, izin vermiyorum sana, bu gün evden çıkmak yasak sana! Zaten sabah kahvaltı da hazırlamadın, şimdiki aklım olsa senle evlenmezdim... vs" diye devam eden oldukça seviyesiz bir konuşma geçiyor aralarında. O sırada benim telefonum çalıyor. "Bir tanem sabah canın sıkkın gibiydi, sorular sorup üzerine gelmek istemedim, istersen öğle arasında dışarda bir yemek yiyelim veya biraz yürüyelim iyi gelir ne dersin?" diyen kocama telefonu kapatırken onu çok sevdiğimi söylüyorum ve akşam için kafamda hazırladığım konuşma metnini beynimden siliyorum.
Sen üye misin Hilal?
Ben de ben dee ..
Keşke daha çok yazılsa
Amin canım amin. Ben de kocişimi çoooooooooooooook seviyorum...
Allah eşlerimizle aramızdaki muhabbetimizi artırsın...
Benim kocamda bitanedir sağolsun
Kızlar bugün gelemedim topiğe...
Öğlen pazara cıktım, sonra anneme gittim.Kalsaydım çiğköfte yapacaktı
Kaçtım hemen
Şimdide oğlumu yıkayıp, uyutucam, ondan sonra buralarda olurum..
Şimdi oğlumu bıcı bıcı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?