- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
yaa, işte oldu gecti artık..Kolay gelsin Meleeekk. Dün gece senin geçmişini araştırdım ve herşeyi okudum. Allah iyi sabır vermiş sana bacım. Ben bu kadar metanetli davranamayabilirdim.
bencede... valla ben orda olsa 2 ayda bitmişti bu işYa kızlar biraz önce yeni bir hayatın dünkü bölümünü izledim ve mavi takıma çoook sinir oldum. Tama orası psiklojik olarak onlşarı zorluyor olabilir ama başlarında ne güzel diyetisyenleri var antrenörleri var kıymetini bilmiyorlar bence özellikle Mert Ali. Ben de ufuk hoca gibi bir spor eğitmeniyle çalışmak isterdim.
ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba
İtiraf.com'dan alıntı...
Allah'ım sen odunlarla karşılaştırma
Kocama sudan sebeplerle biraz canım sıkılıyor. Ama sabah çıkarken ona bir şey hissettrmiyorum. Ayak üstü konuşmak istemiyorum ayrıca sabah sabah tadı da kaçsın istemiyorum. Yol boyunca kırıldıklarımı, değiştirmemiz gereken şeyleri uygun bir dille nasıl anlatırım die kendi kendime düşünerek iş yerine geliyorum. Birkaç saat sonra yan masadaki erkek mesai arkadaşım karısıyla konuşmaya başlıyor. "Lan avrat, sabah sabah ağzımı bozacaksın benim, izin vermiyorum sana, bu gün evden çıkmak yasak sana! Zaten sabah kahvaltı da hazırlamadın, şimdiki aklım olsa senle evlenmezdim... vs" diye devam eden oldukça seviyesiz bir konuşma geçiyor aralarında. O sırada benim telefonum çalıyor. "Bir tanem sabah canın sıkkın gibiydi, sorular sorup üzerine gelmek istemedim, istersen öğle arasında dışarda bir yemek yiyelim veya biraz yürüyelim iyi gelir ne dersin?" diyen kocama telefonu kapatırken onu çok sevdiğimi söylüyorum ve akşam için kafamda hazırladığım konuşma metnini beynimden siliyorum.
etkilemezmi? söyle bizim takıma gelsin...
hilal abartma ya
hamile misin aşerip durma
kız o köpeklerle öldürürüm seni ben
cocuk ve eş , hiç köpeğin yerini tutar mı? o ne öyle salyalı salyalı ıyyy :120:
hoşgeldin, geçmişe bakmıssın ama benim msj ı görmedin herhald eebru
anlat demiştin yazdım, gördünmü, kimmiş enlerine gidenler
canım benim cıktıgım zamanlardan beri onun problemi var takımda...
kuralları uygulamak isteyince böyle oluyor işte... cabayla kilo vermek istemeyenler sivriliyor takımda, motivasyonu zouyor.
özelden msj at, gelsin buraya ben onu teselli ederim
dün hadi neyse de buna çüüüş demek istiyorum hilal
bide ben yazim menümü benide dövün
kolay gelsin bacım
Kızlar bugün gelemedim topiğe...
Öğlen pazara cıktım, sonra anneme gittim.Kalsaydım çiğköfte yapacaktı
Kaçtım hemen
Şimdide oğlumu yıkayıp, uyutucam, ondan sonra buralarda olurum..
Şimdi oğlumu bıcı bıcı yapayım
Ya kızlar biraz önce yeni bir hayatın dünkü bölümünü izledim ve mavi takıma çoook sinir oldum. Tama orası psiklojik olarak onlşarı zorluyor olabilir ama başlarında ne güzel diyetisyenleri var antrenörleri var kıymetini bilmiyorlar bence özellikle Mert Ali. Ben de ufuk hoca gibi bir spor eğitmeniyle çalışmak isterdim.
ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba
ebrum takip et beni kuzucum
sabah 2 dilim ekmek peynir salatalık domates yeşillik
ara 11:00sütlü kahve
öğlen beraberdik zaten cicim
saat 2 gibi 1 soda
akşam salata 1 haşlanmış yumurta doğradım içine, cacık şimdide yeşil çayımı içiyorum ,sabahta içmiştim ok mi?kızmak yok
ebrum düzeltecen mi tickerı?
sen ne yaptın iş çıkışı biz makroya gittik ahhh ahhh gitmez olaydık
tamam kaçamak yok cısssss elime vurr 90diyelim bir ara görmüştüm amabaşlangıç, şimdi 85.5 hedef 75 iyidir kuzum
yok bişey yemedim yermiyimmm? çok güzel gömlekler gelmiş özlemle ben sadece baktık utancımızdan deneyemedik bile,herşey zayıflara güzel be arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?