saat 10 gibi acıkırsam 1 portakal yiyebilirmiyim izin veriyormusun
evt buraya gelmem daha iyi oldu...Okudum canım okudumda. İşyerinde alıntı yapamıyorum. Zor oluyor. Ama senin için bak bizim grup daha hayırlı olmuş. Orda problem yaşamasaydın şuan seninle tanışmış olamayacaktık.
Hoşgeldin Aslı'cım.
Kızlar Aslı benim iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım. Oda zayıflamaya çalışıyor. Misafir olarak davet ettim gruba. Umarım bir sakıncası yoktur Hilal'cim.
saat 10 gibi acıkırsam 1 portakal yiyebilirmiyim izin veriyormusun
Hoşgeldin Zeyca...ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba
Evet takıma baktım canım..Maalesef öyleydi Melek'cim.
yaa, işte oldu gecti artık..
o zamanlar boş yere üzülmüşüm...
nerdne arastırdın kıztakımam mı baktın? ne çirkin şeyler vardı degilmi?
bencede... valla ben orda olsa 2 ayda bitmişti bu iş
hoşgeldin zeyca...
Çok iyiydi bu yaaaaa. Tam bir itiraf olmuş.
Okudum canım okudumda. İşyerinde alıntı yapamıyorum. Zor oluyor. Ama senin için bak bizim grup daha hayırlı olmuş. Orda problem yaşamasaydın şuan seninle tanışmış olamayacaktık.
Kolay gelsin canım. Ahhhh benim annemde seninki gibi çiğköfte yapsa annemin evinden çıkmam.
Yok canım yaaaa birazda şhow amaçlı onların ki. Ben öyle hissediyorum. İnşallah hakeden birisi kazanır. O gündelikçi kadın kazansa süper olacak o parayı.
Ye de görelim Melek.!Halis muhalis ev mantısı aldım..
hemen şimdi yiyesim var
Ye de görelim Melek.!
iyi akşamlar kızlar
ben 8.takımın kaptanıydım ama bazı tatsız olaylar yüzünden kaptanlığı bıraktım.kaptanınız eski_bir_ masal beni takıma davet etti eğer püsküütte onaylarsa sizin takımda olacağım artık.kaptanımız gelince kurallarınızı öğrenmek istiyorum
iyi akşamlar kızlar
ben 8.takımın kaptanıydım ama bazı tatsız olaylar yüzünden kaptanlığı bıraktım.kaptanınız eski_bir_ masal beni takıma davet etti eğer püsküütte onaylarsa sizin takımda olacağım artık.kaptanımız gelince kurallarınızı öğrenmek istiyorum
üff cok canım cekti... hep gönülün yüzünden
iyi akşamlar kızlar
Hoşgeldin canım. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Umarım onaylanır bizim gruba gelmen. Çünkü büyük bir çoğunluğumuz istedik senin bizim grupta olmanı. Umarım burda daha mutlu ve motive olursun.
Bu arada ben Ebru.
Hoşgeldin...
Bende 9. takım kaptanlıgından transferim
Takma kafana.. olur böyle vakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?