Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okudum canım okudumda. İşyerinde alıntı yapamıyorum. Zor oluyor. Ama senin için bak bizim grup daha hayırlı olmuş. Orda problem yaşamasaydın şuan seninle tanışmış olamayacaktık.
evt buraya gelmem daha iyi oldu...
Hoşgeldin Aslı'cım.

Kızlar Aslı benim iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım. Oda zayıflamaya çalışıyor. Misafir olarak davet ettim gruba. Umarım bir sakıncası yoktur Hilal'cim.

sorun olmaz tabi...

ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba
Hoşgeldin Zeyca...
Evet takıma baktım canım..Maalesef öyleydi Melek'cim.

Ben de o kadının kazanmasını istiyorum Ebru... Kadın yazık anrenman olmayacak diye ne kadar üzüldü ve ağladı.

Aslı beğendin mi canım tickerını ? Olmuş mu?

iyi akşamlar kızlar
ben 8.takımın kaptanıydım ama bazı tatsız olaylar yüzünden kaptanlığı bıraktım.kaptanınız eski_bir_ masal beni takıma davet etti eğer püsküütte onaylarsa sizin takımda olacağım artık.kaptanımız gelince kurallarınızı öğrenmek istiyorum

Hoşgeldin canım. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Umarım onaylanır bizim gruba gelmen. Çünkü büyük bir çoğunluğumuz istedik senin bizim grupta olmanı. Umarım burda daha mutlu ve motive olursun.

Bu arada ben Ebru.

Hoşgeldin...
Bende 9. takım kaptanlıgından transferim

Takma kafana.. olur böyle vakalar

benim adım asli 28 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında ebrumla aynı yerde çalışıyoruz ,tombişim doğumdan sonra kaldım böyle, memnun oldum betülcüm

Hoşgeldin canım. Burada bizimle olman bize mutluluk verdi. Seni teselli edecek arkadşlar de var burada. Ben çok memnun oldum seni gördüğüme...

Hoşgeldin...
Bende 9. takım kaptanlıgından transferim

Takma kafana.. olur böyle vakalar

sıCAK karşılamanız için teşekkür ederim kızlar ihtiyacım vardı gerçekten.evet mutedeyyin senin olayını az çok hatırlıyorum cnm benim nikim değişti sende beni hatırlasın uruz ortak arkadaşşımızdı eski nikim ayseceylindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…