ama normal olanda bu degilmi hilal?
bende sonunda sporu yaptım
acayip uykum geldi yatıyorum ben kızlar...
iyi geceler
Akşam o muzu yemeseydin çooook daha iyi olurdu Ceren'cim. Muz gibi meyveleri sabah ile öğle arasında tüketmen daha iyi olur bence.Afiyet olsunmenümü yazayım:
sabah:
1 dilim salçalı ekmek
3 zeytin
yarım yumurta
öğlen:
1 tabak kurufasulye
1 dilim ekmek
ara:türk kahvesi
ara: 5-6 kayısı
akşam:
4 parça balık (parçalar 2 lokmalık falan)
4 mantar
1 dilim ekmek
salata
ara:küçük muzzz
bol suuuuu
1 saat kadar yürüyüş
İşte bu. Doğru düzgün birşeyler girmiş midene Hilal. Bence çok güzel. Afiyet olsun.Menümü de yazayım ..
Sabah :
- 2 dilim ekmekten kaşarlı tost
Öğle:
- 7 - 8 tane çiğköfte
- Marul
- Ayran
Akşam :
- 6 köfte
- Salata
- Yoğurt
Ahhh Gönüüüüüül akşam akşam Kumpir mi?Menum:
Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir
Ara:
Kahwe
Oglen
6 kasik yogurt
Aksam
kUmpir salata (disarda dawette kumpir dawetinde idim )
Su:2 lt
neler yaptın kız? çok hızlısın :))))
ama normal olanda bu degilmi hilal?
bende sonunda sporu yaptım
Günaydın 13. takımın çıpçıtır hatunları. Gününüz güzel ve bereketli ve huzurlu geçsin inşallah.
evet şimdi gördüm, onların porblemi bayagı eskiydi. Artık son raddeye gelmiş anlaşılan...Melek senin düştüğün durumda birileri daha var galiba kuzum. Paylaşım alanındaki UcukMavi'nin mesajını gördün mü?
günaydın canımGünaydın 13. takımın çıpçıtır hatunları. Gününüz güzel ve bereketli ve huzurlu geçsin inşallah.
buraya yazdıgımda yapıyordumneler yaptın kız? çok hızlısın :))))
herkeseeeee günaydııııııın
kimsecikler yok ben de spora gidem barüüüüüüüüüüüüüü napam çok sıkılıyorum zaten patlıcam şimdi
Menum:
Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir
Ara:
Kahwe
Oglen
6 kasik yogurt
Aksam
Akşam o muzu yemeseydin çooook daha iyi olurdu Ceren'cim. Muz gibi meyveleri sabah ile öğle arasında tüketmen daha iyi olur bence.Afiyet olsun
İşte bu. Doğru düzgün birşeyler girmiş midene Hilal. Bence çok güzel. Afiyet olsun.
Ahhh Gönüüüüüül akşam akşam Kumpir mi?Afiyet olsun
evet şimdi gördüm, onların porblemi bayagı eskiydi. Artık son raddeye gelmiş anlaşılan...
hayırlısı olsun...
bizim takıma gelsin
kimsecikler yok ben de spora gidem barüüüüüüüüüüüüüü napam çok sıkılıyorum zaten patlıcam şimdi
Menum:
Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir
Ara:
Kahwe
Oglen
6 kasik yogurt
Aksam
Akşam o muzu yemeseydin çooook daha iyi olurdu Ceren'cim. Muz gibi meyveleri sabah ile öğle arasında tüketmen daha iyi olur bence.Afiyet olsun
İşte bu. Doğru düzgün birşeyler girmiş midene Hilal. Bence çok güzel. Afiyet olsun.
evet şimdi gördüm, onların porblemi bayagı eskiydi. Artık son raddeye gelmiş anlaşılan...
hayırlısı olsun...
bizim takıma gelsin
Menum:
Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir
Ara:
Kahwe
Oglen
6 kasik yogurt
Aksam
hayırlısı olsun...
bizim takıma gelsin
Gönül'cüm bir kaç defa uğraştım ama sana özel msj gönderemedim. Nedeninin ne olduğunu da çözemedim. Buradan yazıyorum o yüzden msj sayımı...
2 Nisan pazartesi msj sayım:12
Not ettim cnm ..
Günaydın 13. takımın çıpçıtır hatunları. Gününüz güzel ve bereketli ve huzurlu geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?