Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eline sağlık ebrucum ticker için eşim bileti almış 23 nisana gidiyorum

Ohhh ne güzel. Havalarda çok güzel. Senin için güzel bir tatil olur. Ama dikkat et tekrar kilo alıp gelme

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
Biber salçası,peynir ve çay

Öğle:
Tavuk döner :18:

Akşam:
1 kase ayran çorbası

45 dk. zumba + 100 mekik + 30 dk. kemer
1 lt yeşilçay + 2 lt.su

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
Biber salçası,peynir ve çay

Öğle:
Tavuk döner :18:

Akşam:
1 kase ayran çorbası

45 dk. zumba + 100 mekik + 30 dk. kemer
1 lt yeşilçay + 2 lt.su

Afiyet olsun canım. Menü güzel. Tavuk döner dürüm müydü? Sporun güzel olmuş.

canlarım sizlerle tanıştığıma memnun oldum kızımın galiba uykusu geldi, yatma vakti takip etmeye çalışacam sizleri öpüyorum ,ebrucum yarın acildeyim uğrarsan beklerim şekerim

canlarım sizlerle tanıştığıma memnun oldum kızımın galiba uykusu geldi, yatma vakti takip etmeye çalışacam sizleri öpüyorum ,ebrucum yarın acildeyim uğrarsan beklerim şekerim

Tamam canım. Yarın yemeğe birlikte gidelim. Ara beni olur mu? Önce çıkarsam ben gelirim senin yanına. Ama mutlaka yemekte birlikte olalım

Bebişi öp yerime.

Melek sakın haaaaaa yeme. Yarın gündüz yap. Yada Cumayı bekle. Ödül olsun sana.
üff yemicem zaten , tamam
benim adım asli 28 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında ebrumla aynı yerde çalışıyoruz ,tombişim doğumdan sonra kaldım böyle, memnun oldum betülcüm
merhaba.. bende melek.. 23 yasındayım.
1 oğlum var vs vs..

evet tabi hatırlıyorum canım...

üff, hayır ekmek arasıydı
annemlerdeydim, yemek yokmuş.Bende cocuklara döner aldırdım,oğlumla yedik

Neyse artık olan olmuş. Allahtan öğlen yemişsin. Afiyet olsun. Ama az kaldı cumaya. Bugün sabahın köründe geldi aklıma. Çarşamba perşembe iki gün kaldı cumaya diye. Amma etkilenmişim cumalardan. Ama tartıyı eksilerde gördükçe mutlu oluyorum.

sporla telafi etmeye calıstım. kalori aşmamayada dikkat ettim. bugün mesela 1100... harcadıgımm kaloriyi saymadım.

Son düzenleme:
♥♥♥ En Sevdiğim Yazar: ALLAH.... ♥♥♥
♥♥♥ Son Kitabına Hayranım.... ♥♥♥

Ne muhteşem bi söz...

ben bugün menümü yazmayayım kızlar bugün kaçamak günümdü haftada 1 gün izin veriyorum kendime ayrıca misafirim vardı.kaçamak günlerimi öyle denk getirmeye çalışıyorum.beslenme şeklim şöyle proteinle karbonhidartı aynı anda almıyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum.öğünlerimin yanında mutlaka salata ve yoğurt tüketiyorum

Canlarım ben çıkıyorum. İşlerimi halledeyim biraz. Vaktim olursa uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi

iyi yapmışsın canım tabiki istemez canın yaniiiiii sürekli ben bile bazen günde iki bardak içince bıkıyorum

saol hilalim ya ne bilim cok erken yedim akşam yemegini 6 bile degildi saat ondan dedim bişi olmaz çok istedi pilav canım çünkü

ooooooooooooh götüür hilalim afiyet olsun ben de şöyle 61 62 ye ineyim koca bir iskenderi indircem mideye sonrasın da da künefe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…