Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canım son gün yapılır mı bu hiçç...hani takım ruhu mafoldumben
neyse haftaya telafi ederiz..ben canım dondurma isteyince buz gibi karpuz yiyorum..:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyy canım yememek ıçın dırendımÇok üzgünüm çoook
ama kardesım kendısınkısını tatırdı dayanamdım bende gıttım dolaptan aldım veee yemeye basladım:icecream:
yarını dusunursek hıc yapmamak lazımdı ama ınsallah yarın bakalım kım daha çok kılo wermıs gorcez bakalım :enbuyukkk:

dosbammmm sekerım melısımmmm napıonuz nasılsınız kıslarr
ben hala dondurmanın vıcdan azabını cekıyorum
avrupa yakasında volkan mangal yapalım dıyor bende ıçımden dıorum kı aa çok kalorılı dıe gecırdım heralde fena hırslenıyorum gercı bu ıyıye ısaret

canım dondurmayı hafta da 1 yiyebilirsin bu kadar vicdan yapma

ayy geçmişi okumaktan vazgeçtim ne çok yazmışsnınız geçmişi okumaya devam edersem sizleri kaçıracağım. dosbam tırtılım nasılsınız?
karamanlım da online görünüyor nasılsın canım daha iyimisin

ben sabah klasik kahvaltı yani peynir ekmek,
öğlen tost
akşam karışık ızgara ve salata yedim (yine dışarıdaydık)
eşimin doğumgünüydü azıcık yaşpasta yedim.
regl olmayı unutmuşum üzerinden 20 ay geçti, psikolojim altüst herkesi tırtıkladım, karnım şiş vs, kötüyüm 500 gr vermiştim ama bu sabah şişmişim tekrar aynı kiloya dönmüşüm. Kısacası mutsuzum.

sağlık olsun canım... tekrar vücudun yenileniyo sıkıntı etme alışırsın :))
bak benim gibi değilsin :)) neyse darısı bana...
500gr sadece şiş bunu sende biliyosun sıkıntı etme

canım ben geçen cumartesi 71.9 u gördüm ama bugün 70.4 dedim tekrar
yarına kadar belki biraz dah gider
sen nasılsın nasıl gidio

oo maşallah bence de yarına biraz daha gider.

sağlık olsun canım... tekrar vücudun yenileniyo sıkıntı etme alışırsın :))
bak benim gibi değilsin :)) neyse darısı bana...
500gr sadece şiş bunu sende biliyosun sıkıntı etme

sen de sıkıntı etme canım hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5
evet yaa yarına iner inşallah pek ümidim yok ama neyse sabit kalsa haftaya şişlliklerle birlikte kilo da versem baya gider.

kızlar benim uyuyup kendimi yenilemem lazım,
yine annemlerdeydim annem yok yemek yedik onlara geldik ablamlar geldi çay faslı falan mutfağı topladım. Kardeşim yarın sabah amerikaya gidiyor onun valizini hazırladım. Kaç gündür çok yoruldum kardeşimi eşyalarını yıka ütüle (ayrı evde yaşıyor da eşyalarını hep getimişti), bi de 2 eve yemek yap canım çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…