Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım sen neden moralini bozuyorsun 1400 vermişsin zaten.
nereususm sen de melzeyitin dediği gibi liste uygula farkedeceğini eminim. Bi de böyle dene, kendine uygun kliste bul ve uy.

nereususm sen de melzeyitin dediği gibi liste uygula farkedeceğini eminim. Bi de böyle dene, kendine uygun kliste bul ve uy.

canım ama geçen hataya göre 100gr almış oluyom bu durumda...
ben mehteran gibiyim.... ama haftaya kadar en az bu kadar daha vermem lazım...
pazartesi doktora gitcem adet olmadım hala şişim bakalım sonuç ne olcak ??

kızlar yuppii 66.5 ten bu hafta 65.1 e düşmüşüm:) geçen hafta melis in oklavası beni korkutmuş olmalı:ecrin_bebek:

canım olunca inecektir şişkinliğin brenimde geçen haftaya göre 100 gr fazla ama ben üzülmüyorum çünkü şişim belli.

kızlar yuppii 66.5 ten bu hafta 65.1 e düşmüşüm:) geçen hafta melis in oklavası beni korkutmuş olmalı:ecrin_bebek:

harijasın canım 1400 vermişsin ne yaptın öyle, emzirmenin avantajları :)

tamam canımm uygulayayıımmm inşallah olur faydası

bende olmadım canıım henüz ama sankim senin bebişin olcak gibi
ayna varsa bakarısın canım ya kirpikleirnin ucu çift çiftmi yani uc kısımları birleişkmi
:CüvCüv:

memleketten geri döndüm:) evde yığınla iş vardı.bol bol emzirdim. yememden pek kesmedim...

canım o ne hiç duymadım kirpik çiftleşiyormu

evet çiftleşiyor bende inanmazdım nasıl olur derdim
bir arkadaşım hamileydi sonuçları almamıştı
baktımkii çift kirpikleri kesin hamiledir dedim
ertesi gün doktora gitti ve hamileymiş temmuzda doğum yapcak inşallah

memleketten geri döndüm:) evde yığınla iş vardı.bol bol emzirdim. yememden pek kesmedim...

kesme hayatım tabisadece aburcuburu kes yeter. Ben kızım 4 aylıktı katıldım buraya. Karbonhidratı keserek dikkat etmeye çalıştım ben çok güzel kilo verdim ama kızım o ay sadece 200 gr aldı. Karbonhidratını da proteini de dengeli tüketmek yeterli bi de bol süt. Sonraki aylarda daha kaliteli karbonhidrat tüketmeye gayret etmeye başladım kepekli pirinç kepekli makarna gibi

yani şöyle birkaç kirpiki uçkısımlarından birleşiyor eğer hamileyse bu şekilde anlayabiliriz eskiden böyle anlarlarmış hamile oldukllarını ne garip dimi

hiç duymamıltım. ama eski laf herhalde, ne varsa eskiler de var zaten. Şimdi doktorların söylediği bir çok şeyi onlar zaten deneme yanılma yoluyla bulmuşlar.

hamileyi gözünden tsanıyorsun yani:CüvCüv:

evet aynen öyleymiş, benim gözüme pırıltı gelmişti herkes öyle diyordu gözünde farklı bir pırıltı var diyorlardı.
Arkadaşın da hayırlısı ile bebeğini kucağına alsın inşallah.

ben sadece marketten aldığım şu abur cuburları kestim işte sonuç emzirmek çok faydalı.oğluşta iyi kilo alıyo sütümde var çok şükür

hamileyi gözünden tsanıyorsun yani:CüvCüv:

evet şıp diye anlarımm sengözlerimebaksanab
dosbam bak bakalım

bakmaya gitti heralde yokk istemiyordu ama birde hamileyse canı sıkılır
inşallah hayırlısı olurr

evet cildde parlaklık gözlerde ışıltı
kimyanız değişiyor valla teşekkürler canımm opuyorumnanaktan

ben sadece marketten aldığım şu abur cuburları kestim işte sonuç emzirmek çok faydalı.oğluşta iyi kilo alıyo sütümde var çok şükür

çok şükür canım en önemlisi.
acayip bağılışlık kazanıyorlar. Kızım bir kere hafta oldu 10.5 ayda, onda da hafif atlattı 2 gün sürdü antibiyot,k bile içmedi. Ama bana anneme ve eşime bulaştırdı üçümüzde süründük adeta 10 gün falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…