Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar akşam yemegım
4 yk sossuz mantı sos çunkı yaglı 2 bardak kalorısız kola
gercı selulıt yapıyor sısırıyor ama ondanda kısarsam artık patlarım yanı
canım benim kola yerine limonata tercih edebilirsin.hazırları var zaten ama evdede yapabilirsin en azında suyunu şekerini, sen ayarlıyorsun ama hazırınında bazen suyunu çoğaltıyorum öylede iyi oluyor çokda fazla şişkinlik yapmıyor en azından bende. vereliniortak

emirelcim nasılsın hayatım senden önce dosbam burdaydı ama ben geçmişi okuyup yazı yazana kadar gitmiş. neler yedin bugün. kaçamak yaptın mı. CADIARZU

iyi akşamlar güzeller..ay dosbacım sana yetişiyorum yavaş yavaş...eşitlenelim biz de melis ve şişgo gibi yarışırız zemuszemus
adcım nasılsın şeker?kilo verdin mi bu hafta güzelim..senin hedefine de çok az kaldı sanırım...benim daha çok ugraşmam lazım

acıbiber senin nasıl gidiyor...diyet yöntemi falan uyguluyor musun?kilo verdin mi..aslında yarın belli olacak kilolar ama...

şeker çok yaklaştın bana... artık yarışabiliriz...:)) belki gaza gelirim

dosbacım 7.takım su diyeti yapmış bu hafta birisi 5 kilo vermiş..ben ona bir göz atıyorum..zor bişey değilse belki uygularım...

ah canım baktım da biliyorum ben bunu..su orucu diye bişey..ablamın arkadaşı yaptı ve sonra çok büyük hastalıkları çıktı kızcağızın...böyle şeylerle uğraşamak lazım..
2 günde bir lavman yapıyorlar..biz de yapsak 2 kilo gider zati kaydirigubbakcemile3
bir de sadce su ve meyve suyu...abovv..uzak dursun

ad1 canımm olur sanda mantı yapam
neyse mantıda kararlı yedım ama az once malesef cilekli 165 kalorılık cornetto yedım çok pişmanım bunun cezasını yarın cekecegım

ad1 canımm olur sanda mantı yapam
neyse mantıda kararlı yedım ama az once malesef cilekli 165 kalorılık cornetto yedım çok pişmanım bunun cezasını yarın cekecegım

ah canım son gün yapılır mı bu hiçç...hani takım ruhu mafoldumben
neyse haftaya telafi ederiz..ben canım dondurma isteyince buz gibi karpuz yiyorum..:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman uzak dursun... ben sporumu yapar az yerim bu hafta 1.5 kilo verdim ama aldığım çin değişen bişi olmadı.. haftaya böle gidersem belki tekrar 69 u göürürm

emirelcim nasılsın hayatım senden önce dosbam burdaydı ama ben geçmişi okuyup yazı yazana kadar gitmiş. neler yedin bugün. kaçamak yaptın mı. CADIARZU

iyiyyim canım ya ama geçmişi okuyordum seni görmedimkusura bakma sonrada netten çıkmak zorunda kaldım aman hiç yazmayayım bu aralar fındığa dadandım yedikçe yiyesim geliyor eee malum kalorisi çok yüksek işte böyle yarın memlekete gideceğim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…